Dijmar, prvi ctg sam lezala na desnom boku, drugi na lijevom i na leđima, i nije se smirivao. A prva dva uopce sto sam radila kod svog gin sam radila na leđima i bilo sve ok. Nisam osjetila lupanja srca u leđima, jednom sam samo osjetila visoke otkucaje u trudnoci i to sam osjetila u prsnom kosu
A bit će da mu je takav dan Ah kad nama niš ne paše, ni kad su mirniji ni kad su aktivniji, stalno zabrijavamo... a kad dođe van, onda si mislim da ću ga stalno gledati i pratiti svaki pokret
Martina cestitam! 🤗 Eto, ona je izasla kad je bila spremna 😊
Auroramoj je isto na prvom ctg-u divljao, ali sam cijelo vrijeme lezala na ledjima. A ova druga dva, sam bila vise na boku i on je bio mirniji…
Nego curke, da li se kojoj dogodilo da osjeca lupanje srca u ledjima? Zvuci cudno, ali zna mi se dogoditi da osjecam tako ne bas ugodno nabijanje u srednjem dijelu ledja…bas ko kucanje srca i traje manje od min…
Jesi sigurna da je srce? Meni zna onak zivac titrati. Mislim da nije na ledima, ali cesto mi na ruci bude ili kod oka
Kod oka se zna i meni dogoditi, već dugo nije, ali znam kak je. A ovo stvarno ne znam kak opisati. Počelo mi se događati prije neka 2 tj, nije svaki dan, nije često, ali nekad ima veze sa mojim emocijama - kad se jako rastužim ili naljutim ili sam sretna pa mi srce nabija jače onda osjetim...a možda i je neki živac...ma tko će ga znati, svako malo nešto novo u trudnoći
A curke jel mozemo birat kak cemo lec na tom ctg - u? Jer sam ja primjetila kad kod doktorice za uzv moram lec onak skroz ravno i pruzit noge da me dolje sve presjeca pa me zanima jel smijem rec da mi ne pase lezat na ledjima ili se to bas mora tako?
Meni na ctg-u kažu da legnem na bok koji mi više paše ili prvo na ledja dok ne nadju puls i onda mi kažu na koji bok, ovisno o sestri koja mi radi ctg
Kad krecu ctg pregledi?
Evo ja poslala svoje u dm u kupovinu svega za rodiliste, higijena itd.za mene i bebu 😀😱
It’s getting real, odmah sam sva ganuta
Meni je danas rekla nek se legnem kak mi paše. Par puta me pitala jesam li sigurna da mi paše na leđima (nisam skroz na ravnom bila, nego onak je full dignuto uzglavlje bilo). Mislim da uvijek možeš pitati da legneš kako ti paše, jer kolko sam skužila njima je svejedno u kojem si položaju.
Za ctg ovisi kako je beba namještena, jedna sonda prati trudove, druga bebine otkucaje
Moram se ipak malo požaliti 😅 ja danas većinu dana ili imam osjećaj ko da će mi mjehur puknuti ili ko da će mi cijeli stomak ispast, onak ko da težina ga vuce.. ali sam oprala prozor u dnevnoj i napravila filovane paprike za tjedan dana 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji