Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    04. Rujan 2019. 15:18

Venus

Felicita uzivaj s muzicem, bas lijepo…
    Ja kako sam na mirovanju onda sam bas nekako usamljena, jos kad muz radi popodnevne smjene, nekad i do ponoci meni dan ko vjecnost traje, ne mogu zamislit jos da mi njega nema ovdje na duzi period. Al eto prije bi mi brze vrijeme proslo kad malo djiram okolo, odem na kavicu s nekim itd. Sad sam sama i na kaucu vecinu vremena, nekad mi dodje mama i prijateljica i to je to…

Neznam kako je u drugim bolnicama, al cula sam da u Splitu nakon poroda ostave jos bar dva sata mamu, tatu i bebe same u radjaoni na upoznavanju i druzenju, i to me toliko veseli, ta pomisao, mala obitelj, prvi put sama i na okupu 😍😍

Ajme baš super 🥰 👶 I ja ću roditi u Splitu 🤗 

felicita28
    04. Rujan 2019. 15:32

Cekamo Martinu sa lijepim vijestima..nema greske da je u bolnici 💪💪❤❤

Marla5
    04. Rujan 2019. 16:01

Pozdrav svima! Tek sam sad otkrila grupu u 35. tjednu :)

I treba mi pomoc: dobila sam uputnicu za ultrazvuk u bolnici. Htjela bi ici u Vinogradsku. Zovem tamo neke brojeve, ali se nitko ne javlja.

Kako se naruciti? Puno hvala unaprijed :)

• Jeja4
    04. Rujan 2019. 16:18

Ja sve pocistila i oprala, sad mi jos samo ostaje spremiti stvari za more. Svoje sam potjerala van, da mi ne smetaju dok cistim.
    Cure, koje imate djecu, da li su se "zalijepila" za vas? Moja nece nikud bez mene, nece s tatom, samo mama i mama, kao sjena me prati. Ne znam da li je to strah od odvajanja zbog bebe, traje vec nekih mjesec i pol.

Lemon
    04. Rujan 2019. 16:40

Cure čitam vas tu i tamo pa vidim da ste pisale za omegu i Andol. Meni je danas rekao da pijem pola Andola 100 i pitao šta sve pijem ja rekla Prenatas i omegu posebno i ništa mi to nije spomenuo da se ne smije. Pa sad moja omega u 2 tbl ima DHA 240mg I EPA 360mg. Jel to previše? A baš sam uzela tu omegu da imam dosta svega 🤔

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Venus
    04. Rujan 2019. 16:47

Marinaaa kad je termin? Kod nas jos 7 tjedana 😀
    Ma da bi mogla curka ranije van...

Julie zbog cega si ti mirovala i bila na apstinenciji? U nas je sex free life vec dva mjeseca i ja se sve nadam tamo nakon 36tj da cemo uspjet jednom bar prije nego beba dodje, i to kontam mozda ce i potaknut porod al kao nije onda vise ni strasno ni opasno...

Al da mi umanji pokrete bebe je strasno bome, nema mi gore paranoje i tjeskobe nego kad se malena umiri vise na neke dane...

• Martina0204
    04. Rujan 2019. 17:25

Bokic.cure!
    Nas smo dvije, ja i moja misica 50cm 3780g. Nakon 11 sati od 3 ujutro do 2 popodne. Dobila tri doze epiduralne tak da je bilo gadno samo zadnji sat vremena, ono prije pol prespavala.
    Imam dva sava nutra i dva vani. I zaljubljena sam.
    Neznam ko je vise plakao od nas dve kad sam ju primila.

luce35
    04. Rujan 2019. 17:30

Cestitam 😍😍😍, juhuhu napokon.
    Uzivaj sa svojom curom, mazite se  i javi se  s detaljima kad stignes 🤗

Angelina
    04. Rujan 2019. 17:30

Martina0204

Bokic.cure!
    Nas smo dvije, ja i moja misica 50cm 3780g. Nakon 11 sati od 3 ujutro do 2 popodne. Dobila tri doze epiduralne tak da je bilo gadno samo zadnji sat vremena, ono prije pol prespavala.

Cestitam. Uzivajte i puno se mazite ❤

anemone
    04. Rujan 2019. 17:32

Martina0204

Bokic.cure!

Martina0204

Bokic.cure!

Čeeeeeeeeestitam! Čekam ovo cijeli dan, uživajte konačno ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.