Ayla Senci je rodila 22.8 pa nadodaj i nju 🥰
Jesam 😊 kako je lipo viditi da se lista popunjava s bebacima, a jos ljepse kada bebaca primis u ruke.. Ja se svoje nagledati ne mogu i cak sam ljubomorna kad ju neko drzi 🙈 zelim svaki minut biti s njom
Joooooj i ja jedva cekam, tako i ja mislim da ga necu necu nikome nego ga stalno ja navlaciti 😂🤗😍
Bokic.cure!
Nas smo dvije, ja i moja misica 50cm 3780g. Nakon 11 sati od 3 ujutro do 2 popodne. Dobila tri doze epiduralne tak da je bilo gadno samo zadnji sat vremena, ono prije pol prespavala.
Imam dva sava nutra i dva vani. I zaljubljena sam.
Neznam ko je vise plakao od nas dve kad sam ju primila.
Cestitam 🎉🎉🎉🎉
Brz oporavak zelim. Kako se neces zaljubiti kad se curka spremala tako dugo 😉
Cure čitam vas tu i tamo pa vidim da ste pisale za omegu i Andol. Meni je danas rekao da pijem pola Andola 100 i pitao šta sve pijem ja rekla Prenatas i omegu posebno i ništa mi to nije spomenuo da se ne smije. Pa sad moja omega u 2 tbl ima DHA 240mg I EPA 360mg. Jel to previše? A baš sam uzela tu omegu da imam dosta svega 🤔
Ne znam situaciju za samo Andol. Ja uzimam i heparin i aspirin pa mi je rekao bolje ne omegu. Ali sad baš da će nešto bit od nje ne vjerujem.
Hvala, ipak sam dobila pola Andola zbog kila pa se nadam da će biti ok..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Mona, nisam na heparinu, taj dio sam previdila da si napisala 🤦🏼♀️ ako je doktor rekao da ne pijes naravno da neces, pusti ti sto mi na forumu blebecemo 🙈
Lemon, iskreno prema onome sto sam citala (a nisam strucnjak) to je dosta epa u tvojoj omegi. Ja bi ili stala s njima kada ti kazu da prestanes i aspirin uzimati ili se prebacila na neke trudnicke (oni obicno imaju oko 50mg epa na 200 mg dha). Svakako pitaj doktora jos jednom
Ja sve pocistila i oprala, sad mi jos samo ostaje spremiti stvari za more. Svoje sam potjerala van, da mi ne smetaju dok cistim.
Cure, koje imate djecu, da li su se "zalijepila" za vas? Moja nece nikud bez mene, nece s tatom, samo mama i mama, kao sjena me prati. Ne znam da li je to strah od odvajanja zbog bebe, traje vec nekih mjesec i pol.
Sretan vam put
Moguce da tvoja curka osjeca da ce doci do velike promjene.
Mislim da ovaj moj jos nist ne kuzi, nego smo mi rijetko svi zajedno, pogotovo tako po cijeli dan jer muz radi smjene, pa ga cesto ni vikendom nema. I sad nas drzi na okupu ko mali ovcar. Oboje nas zove mama 🙈, pa kako idemo plivati na smjenu on iz plicaka samo mamaće 🙄
Martina cestitam! 🤗 Eto, ona je izasla kad je bila spremna 😊
Aurora moj je isto na prvom ctg-u divljao, ali sam cijelo vrijeme lezala na ledjima. A ova druga dva, sam bila vise na boku i on je bio mirniji...
Nego curke, da li se kojoj dogodilo da osjeca lupanje srca u ledjima? Zvuci cudno, ali zna mi se dogoditi da osjecam tako ne bas ugodno nabijanje u srednjem dijelu ledja...bas ko kucanje srca i traje manje od min...
Ayla Senci je rodila 22.8 pa nadodaj i nju 🥰
Jesam 😊 kako je lipo viditi da se lista popunjava s bebacima, a jos ljepse kada bebaca primis u ruke.. Ja se svoje nagledati ne mogu i cak sam ljubomorna kad ju neko drzi 🙈 zelim svaki minut biti s njom
Joooooj i ja jedva cekam, tako i ja mislim da ga necu necu nikome nego ga stalno ja navlaciti 😂🤗😍
Ja sam mislila da cu dati svima al sad vidim da ju ne zelim nikome dati pa makar ja padala od umora i sto me nekada stvarno leda bole al ja ju ne zelim dati da neko pridrzi dok podrigne, bas sam grozna al stocu kad ju volim
Mona, nisam na heparinu, taj dio sam previdila da si napisala 🤦🏼♀️ ako je doktor rekao da ne pijes naravno da neces, pusti ti sto mi na forumu blebecemo 🙈
Lemon, iskreno prema onome sto sam citala (a nisam strucnjak) to je dosta epa u tvojoj omegi. Ja bi ili stala s njima kada ti kazu da prestanes i aspirin uzimati ili se prebacila na neke trudnicke (oni obicno imaju oko 50mg epa na 200 mg dha). Svakako pitaj doktora jos jednom
Hm oke pitat ću ga drugi put, do onda mogu kupiti neku drugu omegu. Koja je baš za trudnice? Ili ću preci za koji tjedan na elebaby, hvala u svakom slučaju
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hm oke pitat ću ga drugi put, do onda mogu kupiti neku drugu omegu. Koja je baš za trudnice? Ili ću preci za koji tjedan na elebaby, hvala u svakom slučaju
Ooooo, pa ti imas jos puno vremena, sada tek vidim ticker
Znam da elebaby i novalac imaju omegu vec u sebi. Od natura wealth ima omega natal. I ima u bio bio neka dha iz algi. Sigurno ih ima jos, nisam bas previse istrazivala.
Zadnji puta sam dio vremena pila twinlab prenatal+naturawealh omegu, a onda sam presla na novalac jer mi je tak najjednostavnije popiti jednu tabletu i da ne moram misliti dalje
Martina cestitam! 🤗 Eto, ona je izasla kad je bila spremna 😊
Auroramoj je isto na prvom ctg-u divljao, ali sam cijelo vrijeme lezala na ledjima. A ova druga dva, sam bila vise na boku i on je bio mirniji…
Nego curke, da li se kojoj dogodilo da osjeca lupanje srca u ledjima? Zvuci cudno, ali zna mi se dogoditi da osjecam tako ne bas ugodno nabijanje u srednjem dijelu ledja…bas ko kucanje srca i traje manje od min…
Jesi sigurna da je srce? Meni zna onak zivac titrati. Mislim da nije na ledima, ali cesto mi na ruci bude ili kod oka
Sortiraj odgovore
Najstariji