Jutro cure, evo da se I ja malo javim.. noćas ništa nisam mogla spavati. Nekako se bojim da bi curka mogla izaći ranije,spustila se jako nisko i ne znam jednostavno mi je drugačije sve. Noćas nikako ni spavat, udara sa svih strana što me malo i tješi jer kažu da se uglavnom umire pred porod. Leda su me počela bolit,pritisak mi je,moram staaaaalnoo na wc. Pluus prije koji da iscjedak nije bio normalan vec u prilično većoj količini (odjednom) što me jako uplasilo. Kontrole su mi svaka dva tj tako da ću to napomenuti doktorici u ut.
To se i meni sve dogada,ali bas sve…tako da vjerujem da je to normalno za te tjedne
Uf, znači nisam jedina,odmah mi je lakše. Onda se nadam da je to tako u tim tjednima i da je sve priprema i da imamo fore još koji tjedan.
I mene je panika ulovila da cu roditi ranije (sutra,prekosutra🤦♀️🤣🤣) ali sad sam opustena zadnjih par dana….na kraju cu sigurno prenijeti😅😅😅
Hahaha eee tako je meni sad, okej onda se možda i ja malo opustim.. sad čekam Martinu da se javi,kako je stanje 😁
Jutro,
poznat mi taj osjecaj da cu rodit ranije pa me inducirali u 41tj 🤣🤣.
Martina cekamo izvjestaj, kakva je bila noc, jel krenulo?
Jutro cure, evo da se I ja malo javim.. noćas ništa nisam mogla spavati. Nekako se bojim da bi curka mogla izaći ranije,spustila se jako nisko i ne znam jednostavno mi je drugačije sve. Noćas nikako ni spavat, udara sa svih strana što me malo i tješi jer kažu da se uglavnom umire pred porod. Leda su me počela bolit,pritisak mi je,moram staaaaalnoo na wc. Pluus prije koji da iscjedak nije bio normalan vec u prilično većoj količini (odjednom) što me jako uplasilo. Kontrole su mi svaka dva tj tako da ću to napomenuti doktorici u ut.
To se i meni sve dogada,ali bas sve…tako da vjerujem da je to normalno za te tjedne
Uf, znači nisam jedina,odmah mi je lakše. Onda se nadam da je to tako u tim tjednima i da je sve priprema i da imamo fore još koji tjedan.
I mene je panika ulovila da cu roditi ranije (sutra,prekosutra🤦♀️🤣🤣) ali sad sam opustena zadnjih par dana….na kraju cu sigurno prenijeti😅😅😅
Hahaha eee tako je meni sad, okej onda se možda i ja malo opustim.. sad čekam Martinu da se javi,kako je stanje 😁
Jutrooo!
Evo i mene panicarke. Dakle cijelu noc sam se vrtila i isto kao i vas dvije, cijelo vrijeme na pameti kao da ce me trudovi uhvatit 🤦 i cijelu noc mi se trbuh grcio, pa nikako se namjestiti.. ajme majko mila.. eto, nas sve 3 u 34. tjednu, pa mi lakse kad vidim da nisam jedina koja luduje 😂😂
Jutro 🤗
Da se javim... Danas imam zadnji pregled kod gina i ctg... Jucer preko dana me stalno stiskalo, a sinoc me i stiskalo i bolilo na svakih 10 min, mislila sam se e super to je to, kad na kraju stalo i ja zaspala😂😂😂 vidjet cemo danas sta kaze ctg al sad me nista ne stisce ni ne boli...
Uglavnom, vec sam si sva nikakva i teska, zivcana.. Mama i dragi su mi rekli da mi je faca stalno namrstena 🙈🙈😂😂😂 jucer se jedva obrijala, koma.. I vrucine su me izmorile i sve mi se nekako nakupilo.. Ali jos maloooo 😁😁
Pusa svima 😘
Jutro 🤗
Da se javim… Danas imam zadnji pregled kod gina i ctg… Jucer preko dana me stalno stiskalo, a sinoc me i stiskalo i bolilo na svakih 10 min, mislila sam se e super to je to, kad na kraju stalo i ja zaspala😂😂😂 vidjet cemo danas sta kaze ctg al sad me nista ne stisce ni ne boli…
Uglavnom, vec sam si sva nikakva i teska, zivcana.. Mama i dragi su mi rekli da mi je faca stalno namrstena 🙈🙈😂😂😂 jucer se jedva obrijala, koma.. I vrucine su me izmorile i sve mi se nekako nakupilo.. Ali jos maloooo 😁😁
Pusa svima 😘
Sretno i da krene nesto sto prije 🤞😊
I ja se vidim u tvojim tjednima takva, namrstena, jer je i mene tako sada krenulo. Sve me zivcira, sama sebi sam teska, ljuti me sto ne mogu sve sama obaviti 🤦
Jutroo! Evo i ja jucer na kontroli. Nisam zeljela donji pregled. Zj. Nisam htjela znat kakvo je stanje. Kad krene krene. Beba ima 3200-3300 i nista cekamo... aktivnost mi je na vrhuncu pocela sam apsolutno sve sam da se pokrene polako. Dosta mi je
Jutro cure 💕. Maartiiiinaaaa 😁, tvoju bebu sa nestrpljenjem cekamo, cekamo mi i druge, naravno, ali tvoja bas dugo pakuje kofercice 🤗... Nadam se da je krenulo, pa da se nisi stigla javiti 😘
Deja mi smo si tu sa terminom ja sam 34 +1
Jutreko svima ☀️ vidim svi imamo iste probleme 🙈😍 ja cu danas obojiti kosu jer ne zelim iznenađenja, sta je ziher ziher je. 😂
Aurora 😂😂😂😂😂😂
Ja sam jos na Duphastonu i Folacinu, nitko mi nist ne govori dal da pijem i Omegu? 🤷♀️
Pikulice, zasto folacin u zadnjem tromjesecju? Folna kiselina je najbitnija u prvom tromjesjecju. A u folacinu ima 5 miligrama folne, a dnevna potreba u tridnoci je 600-800 MIKROgrama (osim u slucaju teske anemije ili obiteljske dijagnoze spine bifide). Ovo je peterostruka doza za 1.tromjescje a dalje se potreba za folnom samo smanjuje. Ne mozes se predozirat s njom, visak ces ispiskit svakako, ali nema potrebe za tom kolicinom. Bolje uzmes neki prenatal kako bi dijete dobilo sve potrebne vitamine i minerale (koji su mu najpotrebniji sad, kad krene intenzivan razvoj) 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji