Jutro :) ja spavala ko beba, jos se i pokrila bilo malo hladno..Meni danas dolazi dragi s brodaaaaaa, idem po njega na aerodrom u 3. Za mene je to uvijek poseban dan, sad se nismo vidjeli 8 tjedana....jedva cekam da ga vidim a i on brižan od jutra salje poruke kako nas jedva ceka vidjeti, bas me zanima sta ce rec kad vidi trbuh.
Btw meni od jucer od pregledq tvrd trbuh ko kamen i imam ceste kontrakcije..jer jos komevtako tvrd trbuh pred kraj? Dosad uvijek mekan bio
Jutro :) ja spavala ko beba, jos se i pokrila bilo malo hladno..Meni danas dolazi dragi s brodaaaaaa, idem po njega na aerodrom u 3. Za mene je to uvijek poseban dan, sad se nismo vidjeli 8 tjedana….jedva cekam da ga vidim a i on brižan od jutra salje poruke kako nas jedva ceka vidjeti, bas me zanima sta ce rec kad vidi trbuh.
Btw meni od jucer od pregledq tvrd trbuh ko kamen i imam ceste kontrakcije..jer jos komevtako tvrd trbuh pred kraj? Dosad uvijek mekan bio
Prekrasno 🥰❤️ Vjerujem da ti je poseban dan i da ćeš danas do 3 izludjeti 100 puta. Svaka ti čast, tebi i još nekolicini na ovakvom načinu života. To je ekstremno teško i samo snažne veze ovo mogu prevaliti na duge staze. Uživajte 🥰😍❤️
Jutro :) ja spavala ko beba, jos se i pokrila bilo malo hladno..Meni danas dolazi dragi s brodaaaaaa, idem po njega na aerodrom u 3. Za mene je to uvijek poseban dan, sad se nismo vidjeli 8 tjedana….jedva cekam da ga vidim a i on brižan od jutra salje poruke kako nas jedva ceka vidjeti, bas me zanima sta ce rec kad vidi trbuh.
A joj joj, a jos muzic dolazi nakon 8 tjedana 🙈
Tko zna mozda ce i meni tak biti za 3tjedna pa necu moci nista 🤣🤣🤣🤣
Ma nek su oni s nama samo, on mi ko Normabel (iako ga nisam nikad pila) opusti me i smiri 🥰 stijena moja.... I meni je jako poseban taj dan, osjecam se svaki put ko da idem na dejt sva pozitivno nervozna u iscekivanju 🙈 svaki put ljubav jos vise ojaca... 💕
Nek si ti naspavana i uzivaj s muzicem 😍
Hvala cure moje ❤❤❤ je, bas ko da svaki puta ides na dejt. Na taj dan se sredujem ko da idem ne znam gdje samo da sto ljepsa njega docekam haha
Pikulica, 3 tjedna ce proc brzo i bit ces sa svojom dragim i ti
Jutro cure, Martina se ne javlja, mozda je krenulo 😂
Jel i vi izludjujete po noci sa znojenjem i nemirom? Znaci nocas sam uz uobicajeno spavanje s klimom ostavila i otvoren prozor u spavacoj, jer je napokon malo svjeziji zrak i cijelu noc bio fini hladni povjetarac, reko napokon cu spavat ko beba, ma kakvi, opet se budim mokrog vrata, mokrih prsa, s lijevog na desni bok i nazad bar 20 puta... trudnicki hormonalni valunzi...
Onda se dignem sva gladna, zedna, moran na wc i na kraju izgasim klimu, legnem na kauc i super mi. A mislim i da mi dragi isijava neku vrelinu, cim mi se priblizivi u krevetu ja vec sva res pecena 😂😂
I jel se vama desava da bez obzira kad god lijezete, dizete se i neovisno o tom koliko ste sati spavale da nekih po sata nakon budjenja vas opet hvata sova i mogle bi jos malo...
Meni je ugl. Uvijek tako, bez obzira spavam li 5 il 8 sati, a moguce i da je zamantanost od mog niskog tlaka
Felicita baš mi je drago radi tebe, znam kako se osjećaš Uživajte na najjače
Venus ja sam ovu noć prvi put spavala bez znoja...do sada, kao što kažeš, budila bih se znojnog vrata, a valunzi su me znali proći preko dana i to najčešće kad se bebač nabio u neki dio trbuha... sad otkako je zahladilo, sam okej...
Nego curke, planirate li nositi steznik za trbuh nakon poroda? Zašto da ili ne? Ili se o tome moramo konzultirati u bolnici kod otpusta sa gin? Znam da nije dobro kako se mišići ne bi opustili i da se sami trebaju vratiti na mjesto, a s druge strane, vjerujem i da pomaže kod tog vraćanja...
Ja sam jos na Duphastonu i Folacinu, nitko mi nist ne govori dal da pijem i Omegu? 🤷♀️
Pikulice, zasto folacin u zadnjem tromjesecju? Folna kiselina je najbitnija u prvom tromjesjecju. A u folacinu ima 5 miligrama folne, a dnevna potreba u tridnoci je 600-800 MIKROgrama (osim u slucaju teske anemije ili obiteljske dijagnoze spine bifide). Ovo je peterostruka doza za 1.tromjescje a dalje se potreba za folnom samo smanjuje. Ne mozes se predozirat s njom, visak ces ispiskit svakako, ali nema potrebe za tom kolicinom. Bolje uzmes neki prenatal kako bi dijete dobilo sve potrebne vitamine i minerale (koji su mu najpotrebniji sad, kad krene intenzivan razvoj) 🤔
Da,ja isto prešla na prenatal jer ima sve osim Omege. Omegu ne smijem trošiti. Ali moj ginekolog u bolnici me stalno pitam uzimam li još folnu. Stalno je zagovara,očito nešto ima u tome. A Duphastone,ajme..koje mi je bolove uzrokovao u desnoj dojci,valjda višak progesterona. Čim sam ga prestala uzimat ko rukom odnesena bol. Al zato sam u istoj toj dojci imam neku kvržicu 🙄 i boli me nekad
zasto Omegu ne smijes? 🥺
na svakog tablete djeluju drugacije, na mene je cudno djelovao Decortin, te su me bas fizicki ubijale 😏… Nebi htjela samo da imam neki kontra efekt ako krenem na svoju ruku piti Omegu 😕
Ja omegu ne smijem jer sam na aspirinu i heparinu. A omega dodatno još razrjeđuje krv pa bi mi bilo previše svega
Ja sam isti na aspirinu i pijem omegu....
DHA (koja je i potrebna u trudnoci) ne razrjeduje krv, nego EPH-nje u "normalnim" omegama ima vise, zato treba uzeti ili cistu dha (znam da ima u bio bio neka) ili ove bas trudnicke
Jutreko
Zaboravih napisati jucer za filmsko pucanje vodenjaka, kom pukne da voda lije nikakvi ulosci tu ne pomazu, nego treba izmedu nogu drzati veliki rucnik, pogotovo za u auto 😉
Mi uživamo u odmoru, vrijeme je puno bolje nego sto prognoza kaze
Suncano je i toplo, je da ima nekog vjetra, ali ne puse stalo. Jucer popodne smo se uspili kupati i plaza je cak bila puna, mislim da budemo i danas
Felicita uzivaj s muzicem, mogu misliti kako jedva cekas. Koliko dugo ostaje?
Sortiraj odgovore
Najstariji