Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Rujan 2019. 13:13

Bokic curke ja se danas tak fino naspavala do pola 10 sam zaspala i jutros vukla dekicu do vrata hahha bilo mi zimaaaa..  Milina za spavat kako je malo zahladilo... Tako da sam danas super raspolozena pa sam evo vec spremila kucu rucka imam od jucer ali i onako necu papat puno jer u 15h idem sa tatom na fis danas mu je rockas.. 😊 Sad malo odmaram poslje spremanja pa cu pod tus i cekam taju da dodje.. Marti aaaa nam sigurno tiskaaaa hihi 🤔😊🤗

Julie
    04. Rujan 2019. 13:16

Deja ma sad se počeo, inače ko divljak rastura pa sam se prepala i još sam noćas imala odnose nakon 4 mjeseca pa sam mislila da nije nešto 🙈
    I takvu paranoju imam da sad dok ne rodim opet ništa 😂😂😂😂

anemone
    04. Rujan 2019. 13:18

Ja sam bila prvi put danas na Merkuru, bila je dr Zegarac. Napisala mi je termin 20.9. - prebrzo nekak 😮
    Beba se okrenula, sva sreća! Vaga kaže da sam dobila 2,8 ukupno od početka trudnoće 
    Nisam dugo ni čekala, skroz zadovoljna s prvim posjetom 😊😊

lala3
    04. Rujan 2019. 14:00

Deja1988

Felicita, Pikulica,Dijmar- svaka vam cast,to je pravi test ljubavi,tolerancije i odricanja🥰🥰🥰
    Felicita-uzivajte,stigao je u pravi trenutak☺️
    Jeja i Frajla- uzivajte na moru,brzo proleti🤗

I moj dragi bude odsutan po 5-6 sedmica 😥😥😥, zadnji put je bio odsutan skoro 9, pa mi sad ovo dođe i brzo, stize za aBd 3 sedmice... tad imamo generalno spremanje stana, krecenje i sve ostalo... kad ode vec cu biti u 35-toj sedmici i vjrovatno se necemo vidjeti do poroda 😭

felicita28
    04. Rujan 2019. 14:16

anemone

Ja sam bila prvi put danas na Merkuru, bila je dr Zegarac. Napisala mi je termin 20.9. - prebrzo nekak 😮
    Beba se okrenula, sva sreća! Vaga kaže da sam dobila 2,8 ukupno od početka trudnoće

2,8 kila do 36. Tjedna trudnoce? Pa zeno kako ti je to uspjelo? Tih 2,8 kila su vjerojatno bebine kile 😂😂

anemone
    04. Rujan 2019. 14:32

felicita28

anemone

2,8 kila do 36. Tjedna trudnoce? Pa zeno kako ti je to uspjelo? Tih 2,8 kila su vjerojatno bebine kile 😂😂

Nemojte to pokušavati kod kuće 😂😂
    Povracas minimalno 10 puta na dan par mjeseci, jedeš nektarine i jabuke (a i to nekad izbaciš) i eto ga! Još nekad i sad bacis kojeg zmaja, ono, čisto za slučaj da ne zaboraviš.
    Ja ti jedem minimalno i dalje, nemam nekog apetita, jedem toliko da jedem i to u malim količinama. Ako mi je slučajno nešto fino i pojedem malo više opet nije dobro. Ne dao Bog nikome uglavnom. Ovo je mučenje. 

Julie
    04. Rujan 2019. 14:41

Deja1988

Julie

Deja ma sad se počeo, inače ko divljak rastura pa sam se prepala i još sam noćas imala odnose nakon 4 mjeseca pa sam mislila da nije nešto 🙈

Pricaj mi🙄 Osjecam se like a virgin🙈😅

Me to 🙈 jos si mislim budem nesto potaknula na kraju se samo isprepadala i to bi bilo to za ovu trudnocu 😂😂😂

04. Rujan 2019. 14:46

Julie

Hahaahh ma malom se svidjelo ljuljanje sinoc pa se uspavao.. Ja citala da njih to ljuljanje tjekom seksa uspava hahahah...🤣🤣🤣 

Julie
    04. Rujan 2019. 15:01

Manich

Julie

Hahaahh ma malom se svidjelo ljuljanje sinoc pa se uspavao.. Ja citala da njih to ljuljanje tjekom seksa uspava hahahah…🤣🤣🤣

Super, ja se prestravila i ne treba mu takvo ljuljuskanje 😂 nema sanse da mi dragi priđe 😂🙈 ne dam i bas me briga, ono sve prije nisam ni smjela zbog kontrakcija, sad reko aj nek potaknem porod, vidim nista od toga pa onda ni nista od hopsanja 😂😂

• samy_lo
    04. Rujan 2019. 15:05

Ja sam zatrudnila sa 69,a sada imam 75.vaganje od prosle sedmice.Nemam neki velik apetit,najvise pijem tecnost i voce jedem,a ostalo mi je samo da utolim glad.
    Ja bih da me zaboli da idem roditi ako je ikako moguce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.