Deja ma sad se počeo, inače ko divljak rastura pa sam se prepala i još sam noćas imala odnose nakon 4 mjeseca pa sam mislila da nije nešto 🙈
I takvu paranoju imam da sad dok ne rodim opet ništa 😂😂😂😂
Ja sam bila prvi put danas na Merkuru, bila je dr Zegarac. Napisala mi je termin 20.9. - prebrzo nekak 😮
Beba se okrenula, sva sreća! Vaga kaže da sam dobila 2,8 ukupno od početka trudnoće
Nisam dugo ni čekala, skroz zadovoljna s prvim posjetom 😊😊
Felicita, Pikulica,Dijmar- svaka vam cast,to je pravi test ljubavi,tolerancije i odricanja🥰🥰🥰
Felicita-uzivajte,stigao je u pravi trenutak☺️
Jeja i Frajla- uzivajte na moru,brzo proleti🤗
I moj dragi bude odsutan po 5-6 sedmica 😥😥😥, zadnji put je bio odsutan skoro 9, pa mi sad ovo dođe i brzo, stize za aBd 3 sedmice... tad imamo generalno spremanje stana, krecenje i sve ostalo... kad ode vec cu biti u 35-toj sedmici i vjrovatno se necemo vidjeti do poroda 😭
Ja sam bila prvi put danas na Merkuru, bila je dr Zegarac. Napisala mi je termin 20.9. - prebrzo nekak 😮
Beba se okrenula, sva sreća! Vaga kaže da sam dobila 2,8 ukupno od početka trudnoće
2,8 kila do 36. Tjedna trudnoce? Pa zeno kako ti je to uspjelo? Tih 2,8 kila su vjerojatno bebine kile 😂😂
2,8 kila do 36. Tjedna trudnoce? Pa zeno kako ti je to uspjelo? Tih 2,8 kila su vjerojatno bebine kile 😂😂
Nemojte to pokušavati kod kuće 😂😂
Povracas minimalno 10 puta na dan par mjeseci, jedeš nektarine i jabuke (a i to nekad izbaciš) i eto ga! Još nekad i sad bacis kojeg zmaja, ono, čisto za slučaj da ne zaboraviš.
Ja ti jedem minimalno i dalje, nemam nekog apetita, jedem toliko da jedem i to u malim količinama. Ako mi je slučajno nešto fino i pojedem malo više opet nije dobro. Ne dao Bog nikome uglavnom. Ovo je mučenje.
Deja ma sad se počeo, inače ko divljak rastura pa sam se prepala i još sam noćas imala odnose nakon 4 mjeseca pa sam mislila da nije nešto 🙈
Pricaj mi🙄 Osjecam se like a virgin🙈😅
Me to 🙈 jos si mislim budem nesto potaknula na kraju se samo isprepadala i to bi bilo to za ovu trudnocu 😂😂😂
Hahaahh ma malom se svidjelo ljuljanje sinoc pa se uspavao.. Ja citala da njih to ljuljanje tjekom seksa uspava hahahah...🤣🤣🤣
Hahaahh ma malom se svidjelo ljuljanje sinoc pa se uspavao.. Ja citala da njih to ljuljanje tjekom seksa uspava hahahah…🤣🤣🤣
Super, ja se prestravila i ne treba mu takvo ljuljuskanje 😂 nema sanse da mi dragi priđe 😂🙈 ne dam i bas me briga, ono sve prije nisam ni smjela zbog kontrakcija, sad reko aj nek potaknem porod, vidim nista od toga pa onda ni nista od hopsanja 😂😂
Ja sam zatrudnila sa 69,a sada imam 75.vaganje od prosle sedmice.Nemam neki velik apetit,najvise pijem tecnost i voce jedem,a ostalo mi je samo da utolim glad.
Ja bih da me zaboli da idem roditi ako je ikako moguce.
Martina se ne javlja, sigurno vec doji bebicu 🤔.
Ja jedva rucak napravila i mislim da bi mogla u horizontalu cim pojedem, kronicno sam neispavana 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji