Evo i mog trbuscica 😊
https://postimg.cc/crVX7xPm
Mi sutra idemo na kontrolu i bas se veselim. Nekako imam osjecaj se okrenula nekak, ali onda kad pocne lupati i dalje je popreko. Ne znam jel uopce to dobra pozicija za porod. Sutra cu bas pitati doktoricu. Samo da je ona nama dobro ❤
Ma neće bebi biti ništa, ona si uzme od tebe sve što joj treba, ovo mi pijemo radi sebe…ja isto imam još za par dana vitamina i onda ću samo još nastaviti s omegom…
Od kad se krece piti omegu??
Ja pijem neka 4 mj od NW Natal, ali neke cure ne uzimaju posebno nego sve skupa sa vitaminima i sl...
Ja sam jos na Duphastonu i Folacinu, nitko mi nist ne govori dal da pijem i Omegu? 🤷♀️
Vecer curke citam vas od pocetka samo sam tu negdje izmedu dvi grupe pa sam ipak se odlucila za zimsku grupu 😅
DijMar procitala sam da imas cistu na hipofizi pa me zanima dal ti stvara koje probleme i zasto im je to bitno? Meni nitko ne spominje cistu pa sam mislila da nije bitna za trudnocu i porod
I ti je imaš?
Meni je otkrivena radi neredovitih ciklusa i ostale smetnje nisam imala, a čak je bila dosta velika na početku. Prije 2 god sam počela s Bromergonom i nakon god dana se smanjila upola. E onda sam ostala trudna i prekinula terapiju i sad čekam kad rodim da idem na MR i vidimo šta se događa s njom...do sada ni jedan gin nije pridavao pažnju tome, a danas je ovaj u TA zapilio da nek mu idući tjedan donesem nalaze čisto da vidi. Čitala sam da navodno u trudnoći može još više narasti jer se sama hipofiza poveća, a pošto ona upravlja prolaktinom koji će se sad u povećanoj količini proizvoditi radi dojenja, stvarno ne znam...
U komadu sam😂😂😂 spavala sam… ni sama ne znam kak sam tak zaspala bas sam se scimala kolko je sati…
Kod mene nis novo, trbuh svako malo steze i to je to 🙈
Kazeeem ti ja ti ces sutraaaa u radjaonu 😊😊😊🤗🤗🤗🤗💋💋💋💋
A sutra ujutro moram na ctg.. i sad bas razmisljam dal da operem sad kosu ili sutra navecer jer kao u cet imam indukciju 😂😂😂
Martina,a kada je tvoj termin bio?
Ma operi ti za svaki slucaj sad,pa ako bude potrebno opet sutra navecer :D
22.8., ali po ultrazvuku mi je kao tj dana manja trudnoca
Meni je do sada isto trudnoca manja po uzv tj mjere bebe od pocetka su mi uvijek tjedan dana manje.. Jel to znaci onda da bi i moj mene mogao tako zezat kao tebe tvoja?
Ja sam jos na Duphastonu i Folacinu, nitko mi nist ne govori dal da pijem i Omegu? 🤷♀️
Meni nitko nikad od gin nije reko da li da uzimam šta, osim tableta za željezo, tak da sam se za ostalo sama odlučila... a i ove dane sam pročitala neki članak di stoji kako su zapravo ti svi dodaci što se tiče omege3 zapravo smeće... pa sad ti znaj...
Mc ženo ti si fit 💪🏼
To je lijepo za cuti 😄 hvalaaa! Sad sam na +10kg, cisto mi je ok, tjesim se da sad zadnjih mjesec dana samo beba dobiva na tezini 😂
Meni nitko nikad od gin nije reko da li da uzimam šta, osim tableta za željezo, tak da sam se za ostalo sama odlučila… a i ove dane sam pročitala neki članak di stoji kako su zapravo ti svi dodaci što se tiče omege3 zapravo smeće… pa sad ti znaj…
Bas ti je lijepi trbuh 😍 Onako bas lijepi okruglicki, super mi je! I ti si fit, a na imas jos malo. Super 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji