Hello
Ajme jeste aktivne danas, jedva sam procitala zaostatke
Martina sretno
Super su vam svima trbusi, deja tvoj je bas nisko, ko da si loptu progutala 😉
Nisam vidila klokanicu u lidlu, oni u cet objavljuju novi katalog, tak unaprijed bude samo u trgovini stavljeno... u svakom slucaju u klokanici bebi trebaju biti koljena iznad kukova, ko zabica mala trebaju biti nogice, ne smiju visiti
Omegu se preporuca piti u zadnjem tromjesecju, jer se tada najvise trosi dok se bebi razvija zivcani sustav, a nasa prehrana je uglavnom jako siromasna omegom
Sto se prenatala tice, da, beba je razvijena i ne mora se piti u terminu. Ali s druge strane, to su samo vitamini, mozete slobodno dovrsiti kutiju i poslje poroda. Ionak cemo sve biti izmozdene, pa nije od viska. A pogotovo za one koje ce uspiti dojiti
Kod msne je prva trudnoca bila manja 1-2 sedmice po uzv,ali su bez obzira na to racunali da sam prenijela,i narucili me na indukciju 10 dan od isteka termina,ali na srecu 9 dan od isteka sam rodila bez indukcije.
Ja sam u ova skoro 2 tjedna kaj sam prenjela dobila valjda 5 kila 😂😂😂 bas me zanima kolko je otislo njoj 🙈
Inace danas sam trpala u sebe ko da mi je zadnje u zivotu...
Odlucila sam oprati kosu, i sad me tolko presjeklo dole da sam ostala nepomicno stajati i jaukala.. proslo kroz koju min... mislim da je moja curka odlucila da se njen dolazak jako dobro zapamti 😂😂😂
Ja sam u ova skoro 2 tjedna kaj sam prenjela dobila valjda 5 kila 😂😂😂 bas me zanima kolko je otislo njoj 🙈
Inace danas sam trpala u sebe ko da mi je zadnje u zivotu…
Odlucila sam oprati kosu, i sad me tolko presjeklo dole da sam ostala nepomicno stajati i jaukala.. proslo kroz koju min… mislim da je moja curka odlucila da se njen dolazak jako dobro zapamti 😂😂😂
Martina blizi se tebi susret sa tvojom curkom 😀
Joj to presijecanje je najgore, ja mirujem, i prvo predlozila dragom da nam napravi palacinke, i kaze on da ne zna on pravit one normalne na tavi, reko ajmo onda brzinski biskvit od breskve, ti pripremi, ja cu samo izmutit sve i ulit u kalup. I dok sam ja izmijesala to brzinski u kuhinji opet probadanje u zdjelici i pritisak 🤭
Sve ja kontam kako cu se opet dic na noge i aktivirat od 36tt pa nadalje, al mislim da se necu moc pokrenit uopce nigdje ako mi je vec sad ovako nako 2-3 tjedna lezanja. Jos u mene ambiciozni planovi da odemo jednom u kino i shopping itd.😂😂
Vecer curke citam vas od pocetka samo sam tu negdje izmedu dvi grupe pa sam ipak se odlucila za zimsku grupu 😅
DijMar procitala sam da imas cistu na hipofizi pa me zanima dal ti stvara koje probleme i zasto im je to bitno? Meni nitko ne spominje cistu pa sam mislila da nije bitna za trudnocu i porod
I ti je imaš?
Meni je otkrivena radi neredovitih ciklusa i ostale smetnje nisam imala, a čak je bila dosta velika na početku. Prije 2 god sam počela s Bromergonom i nakon god dana se smanjila upola. E onda sam ostala trudna i prekinula terapiju i sad čekam kad rodim da idem na MR i vidimo šta se događa s njom…do sada ni jedan gin nije pridavao pažnju tome, a danas je ovaj u TA zapilio da nek mu idući tjedan donesem nalaze čisto da vidi. Čitala sam da navodno u trudnoći može još više narasti jer se sama hipofiza poveća, a pošto ona upravlja prolaktinom koji će se sad u povećanoj količini proizvoditi radi dojenja, stvarno ne znam…
Imam i meni je isto otkrivena zbog ne redovitih ciklusa al sam ja ko sipak puna cista. Sto na hipofizi sto na jajniku (tu sam operirala) meni nisu davali nikakvu terapiju nego je pratim pa ako naraste velika da ce me poslat na operaciju. To se kao nesto preko nosa radi kao nije invazivna. Znaci da spomenem tu i tamo cistu pa nek oni vide sta ce s tim. Hvala ti na informaciji ♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ma sve dok se ne pređe 42. tjedan, ni jedna nije prenijela. Tako su nam na tečaju objasnili, jer je datum termina samo okviran i dok se on pređe imamo još 2 tjedna i tek tada se smatra prenošenjem.
A što se indukcije tiče, ja ču odbiti sve dok ne napunim ta 42 tj i ako bude sve uredno i okej, nakon toga može ak se samo ne pokrene...
Vecer curke citam vas od pocetka samo sam tu negdje izmedu dvi grupe pa sam ipak se odlucila za zimsku grupu 😅
DijMar procitala sam da imas cistu na hipofizi pa me zanima dal ti stvara koje probleme i zasto im je to bitno? Meni nitko ne spominje cistu pa sam mislila da nije bitna za trudnocu i porod
I ti je imaš?
Meni je otkrivena radi neredovitih ciklusa i ostale smetnje nisam imala, a čak je bila dosta velika na početku. Prije 2 god sam počela s Bromergonom i nakon god dana se smanjila upola. E onda sam ostala trudna i prekinula terapiju i sad čekam kad rodim da idem na MR i vidimo šta se događa s njom…do sada ni jedan gin nije pridavao pažnju tome, a danas je ovaj u TA zapilio da nek mu idući tjedan donesem nalaze čisto da vidi. Čitala sam da navodno u trudnoći može još više narasti jer se sama hipofiza poveća, a pošto ona upravlja prolaktinom koji će se sad u povećanoj količini proizvoditi radi dojenja, stvarno ne znam…
Imam i meni je isto otkrivena zbog ne redovitih ciklusa al sam ja ko sipak puna cista. Sto na hipofizi sto na jajniku (tu sam operirala) meni nisu davali nikakvu terapiju nego je pratim pa ako naraste velika da ce me poslat na operaciju. To se kao nesto preko nosa radi kao nije invazivna. Znaci da spomenem tu i tamo cistu pa nek oni vide sta ce s tim. Hvala ti na informaciji ♥️
Ja sam bila i kod neurokirurga, ali je reko da nije za operaciju ukoliko se smanji. Da, radi se preko nosa, ali prije operacije moraju probati sa lijekovima, tako mi je endokrinologica rekla. A spomenem je zato jer me svugdje pitaju za lijekove i bolesti pa kažem što i zašto sam uzimala prije trudnoće...
Ne pratim jedno popodne i doceka me lektira 🤣, pocelo mi se spavati u pola citanja, nista nisam zapamtila sto ste pisale 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji