U komadu sam😂😂😂 spavala sam… ni sama ne znam kak sam tak zaspala bas sam se scimala kolko je sati…
Kod mene nis novo, trbuh svako malo steze i to je to 🙈
Kazeeem ti ja ti ces sutraaaa u radjaonu 😊😊😊🤗🤗🤗🤗💋💋💋💋
A sutra ujutro moram na ctg.. i sad bas razmisljam dal da operem sad kosu ili sutra navecer jer kao u cet imam indukciju 😂😂😂
Martina,a kada je tvoj termin bio?
Ma operi ti za svaki slucaj sad,pa ako bude potrebno opet sutra navecer :D
22.8., ali po ultrazvuku mi je kao tj dana manja trudnoca
Meni je do sada isto trudnoca manja po uzv tj mjere bebe od pocetka su mi uvijek tjedan dana manje.. Jel to znaci onda da bi i moj mene mogao tako zezat kao tebe tvoja?
Ja sam jos na Duphastonu i Folacinu, nitko mi nist ne govori dal da pijem i Omegu? 🤷♀️
Meni nitko nikad od gin nije reko da li da uzimam šta, osim tableta za željezo, tak da sam se za ostalo sama odlučila... a i ove dane sam pročitala neki članak di stoji kako su zapravo ti svi dodaci što se tiče omege3 zapravo smeće... pa sad ti znaj...
Mc ženo ti si fit 💪🏼
To je lijepo za cuti 😄 hvalaaa! Sad sam na +10kg, cisto mi je ok, tjesim se da sad zadnjih mjesec dana samo beba dobiva na tezini 😂
Ja sam jos na Duphastonu i Folacinu, nitko mi nist ne govori dal da pijem i Omegu? 🤷♀️
Meni nitko nikad od gin nije reko da li da uzimam šta, osim tableta za željezo, tak da sam se za ostalo sama odlučila… a i ove dane sam pročitala neki članak di stoji kako su zapravo ti svi dodaci što se tiče omege3 zapravo smeće… pa sad ti znaj…

Bas ti je lijepi trbuh 😍 Onako bas lijepi okruglicki, super mi je! I ti si fit, a na imas jos malo. Super 💪

Hello
Ajme jeste aktivne danas, jedva sam procitala zaostatke
Martina sretno
Super su vam svima trbusi, deja tvoj je bas nisko, ko da si loptu progutala 😉
Nisam vidila klokanicu u lidlu, oni u cet objavljuju novi katalog, tak unaprijed bude samo u trgovini stavljeno... u svakom slucaju u klokanici bebi trebaju biti koljena iznad kukova, ko zabica mala trebaju biti nogice, ne smiju visiti
Omegu se preporuca piti u zadnjem tromjesecju, jer se tada najvise trosi dok se bebi razvija zivcani sustav, a nasa prehrana je uglavnom jako siromasna omegom
Sto se prenatala tice, da, beba je razvijena i ne mora se piti u terminu. Ali s druge strane, to su samo vitamini, mozete slobodno dovrsiti kutiju i poslje poroda. Ionak cemo sve biti izmozdene, pa nije od viska. A pogotovo za one koje ce uspiti dojiti

Kod msne je prva trudnoca bila manja 1-2 sedmice po uzv,ali su bez obzira na to racunali da sam prenijela,i narucili me na indukciju 10 dan od isteka termina,ali na srecu 9 dan od isteka sam rodila bez indukcije.

Ja sam u ova skoro 2 tjedna kaj sam prenjela dobila valjda 5 kila 😂😂😂 bas me zanima kolko je otislo njoj 🙈
Inace danas sam trpala u sebe ko da mi je zadnje u zivotu...
Odlucila sam oprati kosu, i sad me tolko presjeklo dole da sam ostala nepomicno stajati i jaukala.. proslo kroz koju min... mislim da je moja curka odlucila da se njen dolazak jako dobro zapamti 😂😂😂
Ja sam u ova skoro 2 tjedna kaj sam prenjela dobila valjda 5 kila 😂😂😂 bas me zanima kolko je otislo njoj 🙈
Inace danas sam trpala u sebe ko da mi je zadnje u zivotu…
Odlucila sam oprati kosu, i sad me tolko presjeklo dole da sam ostala nepomicno stajati i jaukala.. proslo kroz koju min… mislim da je moja curka odlucila da se njen dolazak jako dobro zapamti 😂😂😂
Martina blizi se tebi susret sa tvojom curkom 😀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji