Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2019. 22:58

Aurora87

A mislite da bih onda omegu ipak trebala kupiti?

Ja omegu nisam ni uzimala a vitamine sam pila dok sam imala prid kraj mi ponestalo al nisam uzimala

Venus
    03. Rujan 2019. 23:21

Ja negdje od sredine/kraja prvog tromjesjecja uzimam omega DHA gel kapsule iz algi. Iako jedem dosta chie itd, za svaki slucaj, ipak je bebi za mozak (ako je svemu vjerovati). Pijem navecer pred spavanje uz probiotik

• samy_lo
    03. Rujan 2019. 23:28

Ja sa sinom nisam nikakve vitamine pila osim folne kiseline.Sve bilo super.
    U ovoj trudnoci folna i onda sam uzela u DM one od A-Z i Mg ali i to rijetko jer zaboravim.

• samy_lo
    03. Rujan 2019. 23:46

Breskvica gdjd ti vodis trudnocu?

• irma123
    04. Rujan 2019. 00:46

Zene ste kupovale jastuke za bebe? Gdje ste uzinale i po kojoj cijeni? Ja odlucila da ipak zelim za kad mi pocnu dolazit da curku stavim u jastuk da nekoram kvocat svima da ju nefiraju po rukicama i ne ljube ovak cu sam za lice haha

Julie
    04. Rujan 2019. 01:02

Nama je mama kupila u Bubamari. Mislim da je bio oko 250 kn

• Breskvica
    04. Rujan 2019. 02:03

Ja citavu trudnocu uzimam Novalac, i planiram ga i dalje uzimati jer se on pije i u toku dojenja (sto planiram), nisam nikakve druge dodatke uzimala.
    Samy ja privatno vodim trudnocu, cak sam nastavila i privatno ici na ctg (do sada 3 puta isla). Za dr. Medjedovica sam cula sve najbolje, moju prijateljicu je porodio, a ja se nadam da me potrefi dr. Stojkanovic, bila sam jednom kod njega na uzv.

• sreca
    04. Rujan 2019. 05:31

Jutro cure, evo da se I ja malo javim.. noćas ništa nisam mogla spavati. Nekako se bojim da bi curka  mogla izaći ranije,spustila se jako nisko i ne znam jednostavno mi je drugačije sve. Noćas nikako ni spavat, udara sa svih strana što me malo i tješi jer kažu da se uglavnom umire pred porod. Leda su me počela bolit,pritisak mi je,moram staaaaalnoo na wc. Pluus prije koji da  iscjedak nije bio normalan vec u prilično većoj količini (odjednom) što me jako uplasilo. Kontrole su mi svaka dva tj tako da ću to napomenuti doktorici u ut. 

• sreca
    04. Rujan 2019. 06:20

Deja1988

sreca

Jutro cure, evo da se I ja malo javim.. noćas ništa nisam mogla spavati. Nekako se bojim da bi curka mogla izaći ranije,spustila se jako nisko i ne znam jednostavno mi je drugačije sve. Noćas nikako ni spavat, udara sa svih strana što me malo i tješi jer kažu da se uglavnom umire pred porod. Leda su me počela bolit,pritisak mi je,moram staaaaalnoo na wc. Pluus prije koji da iscjedak nije bio normalan vec u prilično većoj količini (odjednom) što me jako uplasilo. Kontrole su mi svaka dva tj tako da ću to napomenuti doktorici u ut.

To se i meni sve dogada,ali bas sve…tako da vjerujem da je to normalno za te tjedne

Uf, znači nisam jedina,odmah mi je lakše. Onda se nadam da je to tako u tim tjednima i da je sve priprema i da imamo fore još koji tjedan. 

• samy_lo
    04. Rujan 2019. 06:24

Breskvica

Ja citavu trudnocu uzimam Novalac, i planiram ga i dalje uzimati jer se on pije i u toku dojenja (sto planiram), nisam nikakve druge dodatke uzimala.
    Samyja privatno vodim trudnocu, cak sam nastavila i privatno ici na ctg (do sada 3 puta isla). Za dr. Medjedovica sam cula sve najbolje, moju prijateljicu je porodio, a ja se nadam da me potrefi dr. Stojkanovic, bila sam jednom kod njega na uzv.

Da,Medjedovic je jako dobar,samo sto ima hrpu svojih pacijentica.Znala sam ga cekati po 3 sata pa mi napise da dodjem sutra jer je na kraju zaglavio u sali.A sada sticajem okolnosti se potrefilo tako da mozda necu ni stici do njega u koliko porod krene ranije,ako ne,u ponedjeljak trebam po briseve i idem uzeti uputnice.Ja imam spisak dezura pa znam ko bi me mogao potrefiti u slucaju da me poslije podne zaboli :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.