Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    02. Rujan 2019. 18:48

Moja svakodnevno bar par puta tako zicne direkt na cerviks, nekad mislim da ona pogodi neki zivac, a nekad je onaj normalni lightning crotch cim sam malo duze na nogama il sjedim. A nekad se mice jako nisko i imam osjecaj ko da mi bas udara na cerviks

felicita28
    02. Rujan 2019. 19:00

Aurora87

Felicita, trudnicki jastuk ti isto moze posluziti u tu svrhu, ako ga imas🙂

Imam ga da ;) ma nasla sam na netu ima i i onih jastucica za bocno spavanje ali isto tako kazu da nisu bas dobri, da su opasni...mama moja kaze da su oni nas stavljali na bok a iza podmetnuli ili gazu ili rucnik ili dekicu ili nesto tako da se ne moze okrenuti

luce35
    02. Rujan 2019. 19:07

Tako sam i ja stavljala bebu na bok a iza ledja srolala rucnik da se ne okrene. Nikakve jastucice nisam koristila. Jedino treba paziti da se jednom bebu stavi na lijevi, drugi put na desni bok da ne ostane zalezana glavica 

felicita28
    02. Rujan 2019. 19:32

Da, to mi je isto mama rekla...na starinski nacin najbolje :)

Venus
    02. Rujan 2019. 19:38

A zasto su oni jastucici opasni? Ja sam bas gledala neke na etherealu, i sogorica to koristi za malenog jer su je isto uputili da mora na bok u ST bolnici. Valjda zbog tog bljuckanja da ne guse 😲

Al isto je dobra opcija rucnik ili vecu tetricu smotat. 

Dior2
    02. Rujan 2019. 19:42

Ja sam isto stavljala decke na bok i planiram opet. Stari nacin gaza ili rucnik iza leda i malo ljevi malo desni decki nemaju ulegnutu glavicu bas sam zadovoljna oblikom glave. Pošto sam inace frizer znam kolilo je bitan da imaju ljep oblik glave. Svasta sam se nagledala kod oblika glave   vjerujte mi. 

Venus
    02. Rujan 2019. 19:43

Haha, a od koje dobi je ok da spavaju i na ledjima povremeno ? 😂

Dior2
    02. Rujan 2019. 19:52

Venus

Haha, a od koje dobi je ok da spavaju i na ledjima povremeno ? 😂

Pa nase bebice dok su budne su na ledima tako da sam bocno stavljala samo dok su spavali do neka 3 - 4 mj a tako sam se osjecala sigurnije ako dode do bljuckanja. 

felicita28
    02. Rujan 2019. 20:08

Venus

A zasto su oni jastucici opasni? Ja sam bas gledala neke na etherealu, i sogorica to koristi za malenog jer su je isto uputili da mora na bok u ST bolnici. Valjda zbog tog bljuckanja da ne guse 😲

Al isto je dobra opcija rucnik ili vecu tetricu smotat.

Pa ne znam, ima dosta tih clanaka na netu di pise da su opasni zbog opasnosti od gusenja i da se ne preporucaju sad ne znam jer to istina ili ne pa me bas zanimalo ako netko taj jastuk koristi i kakva su iskustva

PatyDi
    02. Rujan 2019. 20:11

Curke, nisam pametna što i kako sutra...znam da nema ni jedna iz moga kraja pa ne znate kak je tu sa čekanjem i sl stvarima, ali pošto mi je prvi posjet u TA, moja gin je rekla da se ne trebam naručivati i nek dođem oko 8. Vidim da rade od 7, 30, a pošto čujem da se dugo čeka, ja sam mislila već oko 7 biti tamo da prije riješim... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI