Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    02. Rujan 2019. 17:13

pahuljicaa

Evo nas s pregleda… daans smo 33+3 i imamo 2200g.. dalje obavljamo preglede u TA..zasad sve oke..😊😊
    Biobaza baby kremice - ima koja iskustva? Trenutno su u dm-u 1+1 gratis

Nemam iskustva
    A akcija ti je bila do jucer

Frajla
    02. Rujan 2019. 17:15

Venus

I ja se uvijek to pitam za prste, recimo i kad dodjemo roditi koja je razlika izmedju 3 centimetra, 3 prsta muskog doktora il 3 prsta zenske doktorice 😂😅

Venus

I ja se uvijek to pitam za prste, recimo i kad dodjemo roditi koja je razlika izmedju 3 centimetra, 3 prsta muskog doktora il 3 prsta zenske doktorice 😂😅

Mislim da su ti prsti zapravo centimetri, samo oni to valjda tako kazu
    Jer da, nisu svima prsti isti
    Al vremenom razviju osjecaj sta je koliko otprilike

Frajla
    02. Rujan 2019. 17:19

felicita28

Imam pitanje, kako se stavlja beba u krevetic spavati? Na ledja ili bok? Cujem dosta oprecnih misljenja…frendica mi sad kaze da su njoj u splitu u bolnici rekli obavezno na bok

Po novim smjernicama se stavlja na leđa (zbog sindoroma iznenadne dojenacke smrti)
    Iako su ih u bolnici stavljali nekak polubocno

Venus
    02. Rujan 2019. 17:40

A kako se tocno gleda plodna voda i kad pocinju s tim? Ja sad imam svako 10 dana preglede (mjeri mi duzinu cerviksa prstima i otvorenost svaki put) i isto me brine jel mi moze sta to isprovocirati jer bas zbog tog cerviksa i mirujem strogo vec tjednima. Sad sam 32+4. Sad sam i dalje na 1/2 clanka i 1 prst uloziva.

Mene jos zanima ako sve bude ok i izguram tamo do 36-37 tt i pocnem se dizat onda na noge pomalo i hodat da vratim malo energiju i kondiciju pred porod jel se smije seksat onda (ako smo vec otvorene malo) jer kao to su sigurni tjedni za porod pa i ako krene nema veze... ili bolje ne nikako do poroda?  🤣

felicita28
    02. Rujan 2019. 17:42

Pa vidim da su svuda podjeljenja misljenja a i u svakoj bolnici drukcije kazu pa sad ti budi pametan kako stavit bebu spavati...curle koje ste vec rodile, kako vi stavljate?

02. Rujan 2019. 17:48

felicita28

Pa vidim da su svuda podjeljenja misljenja a i u svakoj bolnici drukcije kazu pa sad ti budi pametan kako stavit bebu spavati…curle koje ste vec rodile, kako vi stavljate?

Ja svoju mecem na bok ali ona se vec sada pocela vrtiti i zavrsi na ledima, mecem ju na bok samo radi toga jer nece da podrigne i sto povrace pa me strah da nebi joj se vratilo u grlo i da se ne ugusi toga me tako strah najrade bi uz nju bdila noc i dan.. U bolnici mecu bebe na bok kod nas, tako da mi i od tud navika.. 

felicita28
    02. Rujan 2019. 17:51

Ayla, a jer joj podmetnes nesto iza leda ili?

02. Rujan 2019. 17:52

felicita28

Ayla, a jer joj podmetnes nesto iza leda ili?

Ne, drzim je u gnjezdu pa zato mi je lako staviti ju na bok

• Martina0204
    02. Rujan 2019. 17:57

Venus

A kako se tocno gleda plodna voda i kad pocinju s tim? Ja sad imam svako 10 dana preglede (mjeri mi duzinu cerviksa prstima i otvorenost svaki put) i isto me brine jel mi moze sta to isprovocirati jer bas zbog tog cerviksa i mirujem strogo vec tjednima. Sad sam 32+4. Sad sam i dalje na 1/2 clanka i 1 prst uloziva.

Mene jos zanima ako sve bude ok i izguram tamo do 36-37 tt i pocnem se dizat onda na noge pomalo i hodat da vratim malo energiju i kondiciju pred porod jel se smije seksat onda (ako smo vec otvorene malo) jer kao to su sigurni tjedni za porod pa i ako krene nema veze… ili bolje ne nikako do poroda? 🤣

Navodno kad prode termin. Meni su gurnuli neku cjevcicu i kroz to gledali 🙈

Venus
    02. Rujan 2019. 18:00

Aurora ma meni doktorica evo vec 3. put svako 10 dana dole to gleda, nemogu bas reci da me boli il nesto, valjda jer sam prst otvorena pa i ne osjetim to nesto previse a i nastojim biti opustena, ali i mene frustrira to i nekako imam feel da nemogu il da mi je glupo to odbiti, jer njima je to ocito vazno u ovoj situaciji i najpouzdaniji nacin, iako bi mi mogla komotno raditi cervikometriuu samo umjesto toga. Jos kad citam za te infekcije i prsnuce vodenjaka onda imam feel da mi ne gine porod cim se dignem na noge nakon 36-37tt. 

Recimo jednom sam rekla jel moze samo cervikometrija da me prosli put grcilo nakon pregleda,  a ona meni da nije to od toga. Onda prosli put kazem kako me zadnji put bolilo nakon brisa i spekuluma dan ipo, da sam imala grceve koje bi trebala izbjeci i kaze ona ma to je vise od straha i grca za vrijeme pregleda, i kaze ko prvo cemo ovo pa onda uzv. Znaci nije ni da imam opciju birat, a inace mi je dobra doktorica i nekako mi je uskocila u cijeloj situaciji i vidim da se brine iskreno, al me nervira to redovito cackanje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.