Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    03. Rujan 2019. 05:40

Deja1988

Pikulica19

Dobro jutro 🦉
    Kako ste provele ovu preljepu noc? 🤗
    Frajla Oliver ti je presladak sarmer mali pozerski 🥰
    Puni je tjedan reci muzu da te slikne 😁 sad ti i Jeja imate isti termin
    Deja joj bas mi te zao, bas su te izmucili 😔😏… nakon promjene dokumenata ces uzet pravi odmor od svega i fizicki i psihicki🙈 🥰Sta ti nisu dali u Novom Zagrebu u PP izradu dokumenata? 😕
    Aurora bas sam te se jucer sjetila kad mi je muz priopcio da ce mi krajem mjeseca napravit slavlje za rodjendan odmah mi tvoj prosao kroz glavu 😵🥳 A ja sam vise samozatajna osoba i ne volim biti u centru paznje 😏

Isla sam u Remetinec,ali je bio red do ulaza🙈 Neki stari sjedi na podu,nema klime🥵🥵 Teta na salteru nervozna na ljude vani jer su fakat bili glasni,pa je izasla i opomenula ih…ali je cijelo vrijeme prigovarala na njih dok je meni radila papire😁😁 Ja svoj rockas nisam slavila(24.8),jednu frendicu pocastila klopom i kinom,druge dvije sam cekala da se vrate s go,pa se s njima nalazim drugi tjedan…Nije mi do toga…😣
    Draga,sutra okruglih 30tt,ajme..🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗

Julie

Jutreko☀️ vidim 🦉 na okupu 🙈

Jutro 🤗 
    Odbor za jutarnji docek je tu 😁🙈

Julie
    03. Rujan 2019. 05:47

Je. Divno je. Ja sam vec gladna 😂🙈  i razmisljam sto bih jos mogla ocistiti 🙈

• Pikulica19
    03. Rujan 2019. 06:00

Deja uvijek kad sam isla tam nikaf nije bilo guzve, sta je to sad navala neka bila 😱 e a to za prigovaranje i ne usredotocenost na posao bi se dalo pricat 😕 ja sam bila sama pa su se stalno pitkarale: sta ide, kako ide, jel to sve sto one moraju? 😵🤦🏼‍♀️ 
    Pa u PP nek policajac napravi reda 😂
    Draga dns je okruglo 🥰🎊 malo ova lentica dole kasni, ali tokom dana pokaze...
    Znam da smo DijMar, Frajla i Jeja utorkom na puni tjedan... To je jedino sto pametno nesto upamtim 😁🙈
    Mila moja preljepa pa sretan ti rođkas s malim zakasnjenjem, nadoknadit cemo to 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘
    Julie bas si idem napravit dorucak prije cappucina i ja crkajem od gladi 🤗

• Pikulica19
    03. Rujan 2019. 06:23

Deja1988

Pikulica-a da,a sve mlade cure rade tamo🙈😁 Nisam isla rano ujutro,jer sam isla prvo vaditi krv u Vinogr,i do kadrovske,pa se slikala u Sigetu,pa je vec bilo podne kad sam dosla😁 Hvala ti draga🤗 Evo sad ti se prebacila lenta😁🎊🎉🎊🍾🍸🍷🤗🤗🥰🥰
    I jaaaa sam gladna😁😁😁 Ali tek sam sad popila tabletu,pa moram cekati pola sata prije jela🙈
    I ja cu cistiti,ali kasnije tek😁 I staviti zavjese prati….
    Trebam i kuhinju srediti,malo si raspored promijeniti🙈😁

Ja ne smijem cistiti 🥺😭 a dosla mi navala energije i sve vidim gdje je koja mrvica... 🙈 Najbolje mi kad spavam, onda nit ista vidim nit se prejedam nit kukam 😂

• Pikulica19
    03. Rujan 2019. 06:25

Deja1988

Pikulica-a da,a sve mlade cure rade tamo🙈😁 Nisam isla rano ujutro,jer sam isla prvo vaditi krv u Vinogr,i do kadrovske,pa se slikala u Sigetu,pa je vec bilo podne kad sam dosla😁 Hvala ti draga🤗 Evo sad ti se prebacila lenta😁🎊🎉🎊🍾🍸🍷🤗🤗🥰🥰
    I jaaaa sam gladna😁😁😁 Ali tek sam sad popila tabletu,pa moram cekati pola sata prije jela🙈
    I ja cu cistiti,ali kasnije tek😁 I staviti zavjese prati….
    Trebam i kuhinju srediti,malo si raspored promijeniti🙈😁

Jel sve ok s nalazom krvi? To je samo preventive radi? 😕
    Kad ides u TA? Kojeg si si dr. izabrala? 😁🥰

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 07:00

Jutro cure! 
    Javljam se nakon neprospavane noci. Sad sam sigurna da mi je ispao sluzni cep jer tolku kolicinu nemrem zamjenit s necim drugim, jos uvijek curka nesto. Cijelu noc me bolio trbuh. Mislim da to nisu bili trudovi, jer me bolio samo trbuh poput menstrualnih bolova i uz to sam vrlo cesto osjetila curku kak se gura prema dole... ne znam... uglavnom znam da sam se trzala svako malo i pol noci prosjedila tek sam odrijemala nesto pred jutro... muz sad otiso na poso ali kako kaze u pripravnosti je🙈 sad si razmisljam od ceg me tak boli trbuh🙄

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 07:02

Kengurica

Felicita i Martina hvala. Da li mozes odabrati doktora kod kojeg ides u TA kad kazes da si kod dr. Velene bila stalno?

Felicita nek ti kaze kak ide narucivanje za prvi pregled, meni je muzev prijatelj reko samo dodi tad i tad, a onda na svakom pregledu ti dr da slj termin i to kolko sam skuzila kod sebe ak krenes odredenim danom tak bus stalno dolazila osim pred kraj ako moras ic vise puta tjedno onda uletis i kod nekog drugog.

Julie
    03. Rujan 2019. 07:14

Evo mene, ja isto pijem tablete za štitnjaču pa čekam pol sata da vi jela. Ugl pojela sam i spremna sam za odspavati još koju uru. Danas mi je koma osjećaj, ko da nemam zraka dosta tj ko da mi netko sjedi na prsnom kosu.

luce35
    03. Rujan 2019. 07:14

Jutro cure, ukocena ustala cijela, nenaspavana, ma bas nikakva 🙄.

Martina jel torba spremna pored vrata stana, mogla bi beba danas 😀

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 07:16

luce35

Jutro cure, ukocena ustala cijela, nenaspavana, ma bas nikakva 🙄.

Martina jel torba spremna pored vrata stana, mogla bi beba danas 😀

Torba ne da je spremna, nego svako malo pobrisem prasinu po njoj hahah😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.