Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    02. Rujan 2019. 21:36

Manich mene je od biobaze svrbila uzasno koza, kad sam presla na Mustelu za strije i Alverde mama ulje prestalo je

02. Rujan 2019. 21:43

Martina0204

Manich

Curkeee mene danas tako svrbi stomaaaak za poludit vec sam se 5 puta mazala sa bio bazom i dok se ne upije dobro je onda krene opet… Kojiii je ti klinac jel se to koza siri pa tak svrbi ili sta?

Mene svrbilo tam di su strije poslije izasle… i onda su me te iste strije svrbile 🙈

Heh a imam strije od prije iz puberteta, novih nemam jos uvijek.. Pa moguce da ce se pojaviti neke nove ili svrbe ove stare ako se rastezu dodatno.. Kako god mazem se jer me jedino tada ne svrbi jer me uhvati manija sa cesanjem pa bi to moglo gadno zavrsiti.. 

02. Rujan 2019. 21:52

Venus

Manich mene je od biobaze svrbila uzasno koza, kad sam presla na Mustelu za strije i Alverde mama ulje prestalo je

Ej ma ja ti se nisam s tim mazala dugoooo tako da nije od kreme jer me od nje sada i prodje svrab.. 

02. Rujan 2019. 22:09

Manich

Curkeee mene danas tako svrbi stomaaaak za poludit vec sam se 5 puta mazala sa bio bazom i dok se ne upije dobro je onda krene opet… Kojiii je ti klinac jel se to koza siri pa tak svrbi ili sta?

Mene je uzasno svrbio trbuh to je bilo za poluditi nekada, istusiraj se mlakom vodom vise hladnijom neg li toplom i trebalo bi umiriti svrab, mene je tusiranje spasavalo

luce35
    02. Rujan 2019. 22:18

Ja se nakon tusiranja mazem maslinovim uljem na vlaznu kozu, tako sam i u prvoj trudnoci, zasad ne svrbi nista al vidjet cemo.
    Mislim da je to ponajvise do tipa koze, ako je elasticna i bez mazanja nece popucat

02. Rujan 2019. 22:31

ayla

Manich

Mene je uzasno svrbio trbuh to je bilo za poluditi nekada, istusiraj se mlakom vodom vise hladnijom neg li toplom i trebalo bi umiriti svrab, mene je tusiranje spasavalo

Hvala draga ja se snasla kombinacija kokosovog ulja koje mi je inace odlično za sve i hladni oblozi (posudila sam jednu tetricu od bebaca hihi) pomoglo je zasad.. A sad cu tu tetricu malo oko vrata da me hladi tokom noci.. Ljubi bebicu i uzivajte skupa.. 🤗

02. Rujan 2019. 22:50

Manich

ayla

Manich

Hvala draga ja se snasla kombinacija kokosovog ulja koje mi je inace odlično za sve i hladni oblozi (posudila sam jednu tetricu od bebaca hihi) pomoglo je zasad.. A sad cu tu tetricu malo oko vrata da me hladi tokom noci.. Ljubi bebicu i uzivajte skupa.. 🤗

O daa i ja sam se zamotavala rucnikom mokrim samo da se ne raščešež do krvi, ali prati svrab ako te pocme i ostatak tijela svrbiti jer more biti kolestaza, mene je svrbilo cijelo tijelo jer sam pocela oticati.. Hocu, naravno ljubav na prvi pogled nesto naj ljepse sto mi se desilo 🥰

02. Rujan 2019. 22:55

ayla

Manich

ayla

Manich

O daa i ja sam se zamotavala rucnikom mokrim samo da se ne raščešež do krvi, ali prati svrab ako te pocme i ostatak tijela svrbiti jer more biti kolestaza, mene je svrbilo cijelo tijelo jer sam pocela oticati.. Hocu, naravno ljubav na prvi pogled nesto naj ljepse sto mi se desilo 🥰

Budem pratila.. Vjerujem ti i malo ti zavidim jer jedvaaaa cekam da se i ja zaljubim u svog sincica i da ga maziiiiim i obozavam.. ❤️❤️ 

Julie
    02. Rujan 2019. 23:09

Frajla sad je najljepše na moru, nema gužve, a temp ne divljaju. Uživajte 😊

Venus
    02. Rujan 2019. 23:17

Mene je svrbilo bas jako u drugom tromjesjecju neko vrijeme, nemam strija na stomaku sad al mi je nekakva crvenkasta koza, ono samo sto prodjem prstima preko ostaju tragovi bijeli.

A ispod lijeve bradavice primjetila par strijica sitnih ljubicastih 🙁 sad se bas i po grudima mazem religiozno

Probajte od Alverde Mama gluck ulje za trudnice, prekrasno mirise, za cijelo tijelo. Stoji tamo di je i biobaza i ostalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.