Pa vidim da su svuda podjeljenja misljenja a i u svakoj bolnici drukcije kazu pa sad ti budi pametan kako stavit bebu spavati…curle koje ste vec rodile, kako vi stavljate?
Ja svoju isto na bok, obavezno. I u bolnici su tak rekli i patronazna. Razlog je bljuckanje, da se ne ugusi. Na stomak su mi rekli da smijem ali samo dok je pod nadzorom, kad sam pored bebe. Na ledja nikako.

Felicita i Martina hvala. Da li mozes odabrati doktora kod kojeg ides u TA kad kazes da si kod dr. Velene bila stalno?

Dobro jutro 🦉
Kako ste provele ovu preljepu noc? 🤗
Frajla Oliver ti je presladak sarmer mali pozerski 🥰
Puni je tjedan reci muzu da te slikne 😁 sad ti i Jeja imate isti termin
Deja joj bas mi te zao, bas su te izmucili 😔😏... nakon promjene dokumenata ces uzet pravi odmor od svega i fizicki i psihicki🙈 🥰Sta ti nisu dali u Novom Zagrebu u PP izradu dokumenata? 😕
Aurora bas sam te se jucer sjetila kad mi je muz priopcio da ce mi krajem mjeseca napravit slavlje za rodjendan odmah mi tvoj prosao kroz glavu 😵🥳 A ja sam vise samozatajna osoba i ne volim biti u centru paznje 😏

Dobro jutro 🦉
Kako ste provele ovu preljepu noc? 🤗
Frajla Oliver ti je presladak sarmer mali pozerski 🥰
Puni je tjedan reci muzu da te slikne 😁 sad ti i Jeja imate isti termin
Deja joj bas mi te zao, bas su te izmucili 😔😏… nakon promjene dokumenata ces uzet pravi odmor od svega i fizicki i psihicki🙈 🥰Sta ti nisu dali u Novom Zagrebu u PP izradu dokumenata? 😕
Aurora bas sam te se jucer sjetila kad mi je muz priopcio da ce mi krajem mjeseca napravit slavlje za rodjendan odmah mi tvoj prosao kroz glavu 😵🥳 A ja sam vise samozatajna osoba i ne volim biti u centru paznje 😏
Isla sam u Remetinec,ali je bio red do ulaza🙈 Neki stari sjedi na podu,nema klime🥵🥵 Teta na salteru nervozna na ljude vani jer su fakat bili glasni,pa je izasla i opomenula ih…ali je cijelo vrijeme prigovarala na njih dok je meni radila papire😁😁 Ja svoj rockas nisam slavila(24.8),jednu frendicu pocastila klopom i kinom,druge dvije sam cekala da se vrate s go,pa se s njima nalazim drugi tjedan…Nije mi do toga…😣
Draga,sutra okruglih 30tt,ajme..🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗
Jutreko☀️ vidim 🦉 na okupu 🙈
Jutro 🤗
Odbor za jutarnji docek je tu 😁🙈

Je. Divno je. Ja sam vec gladna 😂🙈 i razmisljam sto bih jos mogla ocistiti 🙈

Deja uvijek kad sam isla tam nikaf nije bilo guzve, sta je to sad navala neka bila 😱 e a to za prigovaranje i ne usredotocenost na posao bi se dalo pricat 😕 ja sam bila sama pa su se stalno pitkarale: sta ide, kako ide, jel to sve sto one moraju? 😵🤦🏼♀️
Pa u PP nek policajac napravi reda 😂
Draga dns je okruglo 🥰🎊 malo ova lentica dole kasni, ali tokom dana pokaze...
Znam da smo DijMar, Frajla i Jeja utorkom na puni tjedan... To je jedino sto pametno nesto upamtim 😁🙈
Mila moja preljepa pa sretan ti rođkas s malim zakasnjenjem, nadoknadit cemo to 🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘
Julie bas si idem napravit dorucak prije cappucina i ja crkajem od gladi 🤗

Pikulica-a da,a sve mlade cure rade tamo🙈😁 Nisam isla rano ujutro,jer sam isla prvo vaditi krv u Vinogr,i do kadrovske,pa se slikala u Sigetu,pa je vec bilo podne kad sam dosla😁 Hvala ti draga🤗 Evo sad ti se prebacila lenta😁🎊🎉🎊🍾🍸🍷🤗🤗🥰🥰
I jaaaa sam gladna😁😁😁 Ali tek sam sad popila tabletu,pa moram cekati pola sata prije jela🙈
I ja cu cistiti,ali kasnije tek😁 I staviti zavjese prati….
Trebam i kuhinju srediti,malo si raspored promijeniti🙈😁
Ja ne smijem cistiti 🥺😭 a dosla mi navala energije i sve vidim gdje je koja mrvica... 🙈 Najbolje mi kad spavam, onda nit ista vidim nit se prejedam nit kukam 😂

Pikulica-a da,a sve mlade cure rade tamo🙈😁 Nisam isla rano ujutro,jer sam isla prvo vaditi krv u Vinogr,i do kadrovske,pa se slikala u Sigetu,pa je vec bilo podne kad sam dosla😁 Hvala ti draga🤗 Evo sad ti se prebacila lenta😁🎊🎉🎊🍾🍸🍷🤗🤗🥰🥰
I jaaaa sam gladna😁😁😁 Ali tek sam sad popila tabletu,pa moram cekati pola sata prije jela🙈
I ja cu cistiti,ali kasnije tek😁 I staviti zavjese prati….
Trebam i kuhinju srediti,malo si raspored promijeniti🙈😁
Jel sve ok s nalazom krvi? To je samo preventive radi? 😕
Kad ides u TA? Kojeg si si dr. izabrala? 😁🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji