Manich mene je od biobaze svrbila uzasno koza, kad sam presla na Mustelu za strije i Alverde mama ulje prestalo je
Curkeee mene danas tako svrbi stomaaaak za poludit vec sam se 5 puta mazala sa bio bazom i dok se ne upije dobro je onda krene opet… Kojiii je ti klinac jel se to koza siri pa tak svrbi ili sta?
Mene svrbilo tam di su strije poslije izasle… i onda su me te iste strije svrbile 🙈
Heh a imam strije od prije iz puberteta, novih nemam jos uvijek.. Pa moguce da ce se pojaviti neke nove ili svrbe ove stare ako se rastezu dodatno.. Kako god mazem se jer me jedino tada ne svrbi jer me uhvati manija sa cesanjem pa bi to moglo gadno zavrsiti..
Manich mene je od biobaze svrbila uzasno koza, kad sam presla na Mustelu za strije i Alverde mama ulje prestalo je
Ej ma ja ti se nisam s tim mazala dugoooo tako da nije od kreme jer me od nje sada i prodje svrab..
Curkeee mene danas tako svrbi stomaaaak za poludit vec sam se 5 puta mazala sa bio bazom i dok se ne upije dobro je onda krene opet… Kojiii je ti klinac jel se to koza siri pa tak svrbi ili sta?
Mene je uzasno svrbio trbuh to je bilo za poluditi nekada, istusiraj se mlakom vodom vise hladnijom neg li toplom i trebalo bi umiriti svrab, mene je tusiranje spasavalo
Ja se nakon tusiranja mazem maslinovim uljem na vlaznu kozu, tako sam i u prvoj trudnoci, zasad ne svrbi nista al vidjet cemo.
Mislim da je to ponajvise do tipa koze, ako je elasticna i bez mazanja nece popucat
Mene je uzasno svrbio trbuh to je bilo za poluditi nekada, istusiraj se mlakom vodom vise hladnijom neg li toplom i trebalo bi umiriti svrab, mene je tusiranje spasavalo
Hvala draga ja se snasla kombinacija kokosovog ulja koje mi je inace odlično za sve i hladni oblozi (posudila sam jednu tetricu od bebaca hihi) pomoglo je zasad.. A sad cu tu tetricu malo oko vrata da me hladi tokom noci.. Ljubi bebicu i uzivajte skupa.. 🤗
Hvala draga ja se snasla kombinacija kokosovog ulja koje mi je inace odlično za sve i hladni oblozi (posudila sam jednu tetricu od bebaca hihi) pomoglo je zasad.. A sad cu tu tetricu malo oko vrata da me hladi tokom noci.. Ljubi bebicu i uzivajte skupa.. 🤗
O daa i ja sam se zamotavala rucnikom mokrim samo da se ne raščešež do krvi, ali prati svrab ako te pocme i ostatak tijela svrbiti jer more biti kolestaza, mene je svrbilo cijelo tijelo jer sam pocela oticati.. Hocu, naravno ljubav na prvi pogled nesto naj ljepse sto mi se desilo 🥰
O daa i ja sam se zamotavala rucnikom mokrim samo da se ne raščešež do krvi, ali prati svrab ako te pocme i ostatak tijela svrbiti jer more biti kolestaza, mene je svrbilo cijelo tijelo jer sam pocela oticati.. Hocu, naravno ljubav na prvi pogled nesto naj ljepse sto mi se desilo 🥰
Budem pratila.. Vjerujem ti i malo ti zavidim jer jedvaaaa cekam da se i ja zaljubim u svog sincica i da ga maziiiiim i obozavam.. ❤️❤️
Frajla sad je najljepše na moru, nema gužve, a temp ne divljaju. Uživajte 😊
Mene je svrbilo bas jako u drugom tromjesjecju neko vrijeme, nemam strija na stomaku sad al mi je nekakva crvenkasta koza, ono samo sto prodjem prstima preko ostaju tragovi bijeli.
A ispod lijeve bradavice primjetila par strijica sitnih ljubicastih 🙁 sad se bas i po grudima mazem religiozno
Probajte od Alverde Mama gluck ulje za trudnice, prekrasno mirise, za cijelo tijelo. Stoji tamo di je i biobaza i ostalo
Sortiraj odgovore
Najstariji