Cure koje piju caj, da li se mora piti topao ili moze hladan? Mislim, ne znam jel gubi kaj ak se ohladi 🤔
Mozes ga ohladiti, ali ne sad bas da cijeli dan stoji. svaku salicu bi trebala kuhati posebno, tj. ne nakuhati neku vecu kolicinu pa piti jer stajanjem gubi svojstva
To me zanimalo jer sam htjela npr napravit si ujutro te 3 šalice pa onda piti tokom dana...ali radije ću kuhat svaku posebno onda...
Baš si razmišljam to kad mjere otvorenost prstima - nije isto jel mjeri žena sa tanjim ili muško sa debljim prstima
Martina jel istina da su nekako najdrskiji u toj Petrovoj ili to jednostavno ovisi od doktora do doktora? Zasad nemam velikih pitanja, a zasto nisam sklona njime, zato sto sam cula da im ke toliko prometno da te na porodu dok bas sve ne krene nekad i zaborave, a s druge strane ako nesto podje po zlu da nema bolje bolnice pa me to pak privlaci.
Jel se kad krenu pregledi u TA isto ceka satima na pregled?
Ja sam ti u Petrovoj i isto cekas dugo u TA..bar sam ja...zadnji puta samo 4 sata😂😂
I ja se uvijek to pitam za prste, recimo i kad dodjemo roditi koja je razlika izmedju 3 centimetra, 3 prsta muskog doktora il 3 prsta zenske doktorice 😂😅
Martina jel istina da su nekako najdrskiji u toj Petrovoj ili to jednostavno ovisi od doktora do doktora? Zasad nemam velikih pitanja, a zasto nisam sklona njime, zato sto sam cula da im ke toliko prometno da te na porodu dok bas sve ne krene nekad i zaborave, a s druge strane ako nesto podje po zlu da nema bolje bolnice pa me to pak privlaci.
Dal su drskiji ne znam jel nemam s kim usporediti. Nakon prvog pregleda u TA sam ostala malo sokirana, jer sam ocito navikla na svoju privatnu gin koja samo kaj me ne gladi po glavi na pregledu, a ispalo je da je bas taj dan bila ogromna guzva pa je sve bilo ubrzano i ko na traci. ja sam inace isla na preglede petkom kod dr radosevic i zadovoljna sam njom, lijepo se razg odg na sva pitanja i nije gruba. Sad pred kraj sam bila kod vise njih kako sam morala ici cesce, velika vecina je ok, jedan dr mi je samo bio ful antipatican i grublji, ali opet pregledo me temeljito i bio je prvi koji mi je iso gledat plodnu vodu, tak da ima zbog tog ima plus. Sestre u TA su ok, znaju nekad biti nadrkane, pred kraj radnog vremena 🙈
Kaj se tice cekanja, moja dr je u ambulanti bila iza 12 i uvijek sam bila gotova do 2. Ovo pod zadnje su me narucivali u 8 i bila bi gotova do pol 10 s tim da se posebno ceka za pregled posebno za ctg. U radaoni sam bila do sad 4 puta dva put na pregledu i dvaput na ctgu, svi su bili ok, nije bila guzva u boksevima tak da nitko nije djelovao zapostavljeno. Sad kakva je situacija ak se bas zaguzva ne znam...
Dali koja ima osjecaj kad lezi ili stoji da joj kao nesto hoda po nogama, tocnije kao da plazi i kad se pogleda nema nista, i svaki put nema nista ali stalno nesto kao ceska na tom mjestu gdje se to kao osjetilo????
Ja sam imala taj osjecaj i uvijek sam mislila kako mi voda curi 😂😂
I kad ti se javljalo to pred porod? Jel to ima s cim veze il nema s nicim? Jesi skuzila od ceg takav filing?
Osjecam se kao da umisljam 🙈
Bit ce da u Petrovoj vole izazove i komplicirane situacije ... Valjda ako je uredna trudnoca i sve normalno ne skacu bas...
Jel imao netko da ga kao jajnici bole? Meni vec zadnjih par dana tako, bas na mjestu jajnika. Ne znam, mozda je nesto drugo. Sad sam si postala vas teska, ne mogu se namjestit nikak 😅
Baš si razmišljam to kad mjere otvorenost prstima - nije isto jel mjeri žena sa tanjim ili muško sa debljim prstima
To i mene zanima 😂😂😂
Jer vidim da nije isti nacin kad doktorica stavlja i kad doktor.... Kad mi je doktorica zadnji put gurnula dole bome sam zvjezdice vidjela odmah me sve pocelo bolit 😵🥺
Imam pitanje, kako se stavlja beba u krevetic spavati? Na ledja ili bok? Cujem dosta oprecnih misljenja...frendica mi sad kaze da su njoj u splitu u bolnici rekli obavezno na bok
Sortiraj odgovore
Najstariji