Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    02. Rujan 2019. 15:40

Kengurica

Martinaja sam kao odabrala Petrovu pa eto dobro ce mi doci tvoja iskustva.
    Jeja bas zanimljivo. Frendica rodila prije malo manje od dvije godine na carski i smatrala je da se i sad podrazumijeva carski jer nije proslo 17mj (tako nesto) i u Petrovoj joj rekli da svejedno razmatraju vaginalni. Na kraju je ipak bio carski, ali hocu reci da izgleda da je ta Petrova najteza na carskom, a Vinogradska pak nekako laka. Joj izludit cu kako nisam na isto di bih radjala.

Ja sam odlucila za vinogradsku jer sam tamo i prvu kcer rodila, relativno mi je blizu i svime sam bila zadovoljna.
    Od mojeg carskog ce proci skoro 4g e sad sve ostalo ovisi o daljnim cimbenicima

PatyDi
    02. Rujan 2019. 15:54

Cure koje piju caj, da li se mora piti topao ili moze hladan? Mislim, ne znam jel gubi kaj ak se ohladi 🤔

Julie
    02. Rujan 2019. 15:58

DijMar

Cure koje piju caj, da li se mora piti topao ili moze hladan? Mislim, ne znam jel gubi kaj ak se ohladi 🤔

Pa nemam pojma, ja ga popijem toplog.

Angelina
    02. Rujan 2019. 16:10

DijMar

Mozes ga ohladiti, ali ne sad bas da cijeli dan stoji.  svaku salicu bi trebala kuhati posebno, tj. ne nakuhati neku vecu kolicinu pa piti jer stajanjem gubi svojstva

• Kengurica
    02. Rujan 2019. 16:11

Martina jel istina da su nekako najdrskiji u toj Petrovoj ili to jednostavno ovisi od doktora do doktora? Zasad nemam velikih pitanja, a zasto nisam sklona njime, zato sto sam cula da im ke toliko prometno da te na porodu dok bas sve ne krene nekad i zaborave, a s druge strane ako nesto podje po zlu da nema bolje bolnice pa me to pak privlaci.
    Jel se kad krenu pregledi u TA isto ceka satima na pregled?

Angelina
    02. Rujan 2019. 16:14

Ja obavila TA danas. Prst otvorena i cerviks se za trecinu skratio, drugih novosti nema.
    Sutra mi dolazi svekrva i ostaje prespavati jer mora nesto obaviti, uzasno sam jadna i ljuta zbog toga, ne znam kako cu to prezivjeti. Nisam ocekivala da ce mi netko spavati u stanu 6 dana prije termina, luda sam.

PatyDi
    02. Rujan 2019. 16:24

Angelina

DijMar

Mozes ga ohladiti, ali ne sad bas da cijeli dan stoji. svaku salicu bi trebala kuhati posebno, tj. ne nakuhati neku vecu kolicinu pa piti jer stajanjem gubi svojstva

To me zanimalo jer sam htjela npr napravit si ujutro te 3 šalice pa onda piti tokom dana...ali radije ću kuhat svaku posebno onda... 

PatyDi
    02. Rujan 2019. 16:26

Baš si razmišljam to kad mjere otvorenost prstima - nije isto jel mjeri žena sa tanjim ili muško sa debljim prstima 

felicita28
    02. Rujan 2019. 16:28

Kengurica

Martina jel istina da su nekako najdrskiji u toj Petrovoj ili to jednostavno ovisi od doktora do doktora? Zasad nemam velikih pitanja, a zasto nisam sklona njime, zato sto sam cula da im ke toliko prometno da te na porodu dok bas sve ne krene nekad i zaborave, a s druge strane ako nesto podje po zlu da nema bolje bolnice pa me to pak privlaci.
    Jel se kad krenu pregledi u TA isto ceka satima na pregled?

Ja sam ti u Petrovoj i isto cekas dugo u TA..bar sam ja...zadnji puta samo 4 sata😂😂

Venus
    02. Rujan 2019. 16:29

I ja se uvijek to pitam za prste, recimo i kad dodjemo roditi koja je razlika izmedju 3 centimetra, 3 prsta muskog doktora il 3 prsta zenske doktorice 😂😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI