Nama su na tecaju pokazali tu spravicu kojom se gleda voda...ima u vise debljina pa ovisi o otvorenosti kojom gledaju...a izgleda ko vibrator, ali onaj obican manji bez glavica 🤣 kak da objasnim drugacije 🤔😅
Nama su na tecaju pokazali tu spravicu kojom se gleda voda…ima u vise debljina pa ovisi o otvorenosti kojom gledaju…a izgleda ko vibrator, ali onaj obican manji bez glavica 🤣 kak da objasnim drugacije 🤔😅
Metalni dildo hahahah mene su gledali sa onim 16mm 😂
Meni su radili 3 puta nakon sto sam prosla termin. Obzirom sam bila skroz zatvorena koristili su najuzi tubus, zaboravila sam koliko mm.
...
Moja cura danas dolje nisko ceprka, osjecaj kao kad mi dr radi papa test ili bris s onim stapicem 😯
Moja svakodnevno bar par puta tako zicne direkt na cerviks, nekad mislim da ona pogodi neki zivac, a nekad je onaj normalni lightning crotch cim sam malo duze na nogama il sjedim. A nekad se mice jako nisko i imam osjecaj ko da mi bas udara na cerviks
Felicita, trudnicki jastuk ti isto moze posluziti u tu svrhu, ako ga imas🙂
Imam ga da ;) ma nasla sam na netu ima i i onih jastucica za bocno spavanje ali isto tako kazu da nisu bas dobri, da su opasni...mama moja kaze da su oni nas stavljali na bok a iza podmetnuli ili gazu ili rucnik ili dekicu ili nesto tako da se ne moze okrenuti
Tako sam i ja stavljala bebu na bok a iza ledja srolala rucnik da se ne okrene. Nikakve jastucice nisam koristila. Jedino treba paziti da se jednom bebu stavi na lijevi, drugi put na desni bok da ne ostane zalezana glavica
A zasto su oni jastucici opasni? Ja sam bas gledala neke na etherealu, i sogorica to koristi za malenog jer su je isto uputili da mora na bok u ST bolnici. Valjda zbog tog bljuckanja da ne guse 😲
Al isto je dobra opcija rucnik ili vecu tetricu smotat.
Ja sam isto stavljala decke na bok i planiram opet. Stari nacin gaza ili rucnik iza leda i malo ljevi malo desni decki nemaju ulegnutu glavicu bas sam zadovoljna oblikom glave. Pošto sam inace frizer znam kolilo je bitan da imaju ljep oblik glave. Svasta sam se nagledala kod oblika glave vjerujte mi.
Sortiraj odgovore
Najstariji