Martina sretno dns, javi nam..ja sam cijelu noc sanjala da sam u bolnici u sobi sa par cimerica i svi cekamo porod i druzimo se haha
Curke sretno na pregledima.. cekamo Martinu da se javi danas sa ljepim vjestima.. Mene je jucer moj brat zvao da pita kako sam i ja se raspekmezila kaze on meni koji ti je sta places jel sve okej a ja onak kroz suze ko dijete ma sve super samo mi drago sto pitas on se opalio smijat i kaze ti si luda skroz daj vise rodi da te mogu zajebavat kad te malac pocne zajebavat.. A ja njemu a ne ne ja cekam tebe da dodjes da rodim pa da se i ti podsjetis kako je to imati malog drecavca u kuci.. Oboje se smijali ko ludjaci i onda se on uozbilji i kaze sister ajde samo se cuvaj znas da cu ja doc kuci kad ti rodis nemam ja pet mladjih seka nego samo jednu.. ❤️❤️❤️❤️❤️ Tako me raznjezio.. Inace je veliki zajebant i kad se tako uozbilji i kaze nesto ljepo onda se svi otopimo..
Jutro cure! Ja doma u jednom komadu 😂😂
Bila u petrovoj na ctgu, pregledo me sef radaone, stvarno divan dr i mirna sam bas zato sto me on pregledavao. Reko je da je po prvim ultrazvucima moja trudnica manja za tj dana, da je beba u redu, otvorila sam se za jos jedan prst, da je plodna voda kak treba biti, vodenjak napet ( onda je to isla gledat cijela eskadrila specijalizanata i studenata 😂🙈) i da on nebi danas nista forsirao. Dao nam jos tri dana ak se nis ne pokrene, indukcija u cetvrtak...
Martina ovo mi zvuci kao dan otvorenih vrata 😂🙈 studenti i specijaliste 😜
Bitno da je bebica super i sve skolski, sad ce to samo jos koji dan ❤️
Ja prijavljujem da je sav ves opran, jesenko-zimski i opeglan, kuhinja tj svi elementi oribani, svo smece, visak odjece itd sve je rjeseno, imam jos malo prozora tj onih balkonskih koje ne volim prati ali to je to, cak sam i rokove provjeravala na hrani u smocnici. Do Božića ne diram te stvari 😂 Luda sam 🙈
Pijem caj lista maline vec 3. dan i valjda ce odraditi svoje, mali me nogicom pod rebra lupa i to tako jako da mislim da ce mi ih slomiti 🙈
Martina ajde drago mi je da su te vratili doma jer sam sluzila da si full prestrasna indukcije.
Sad kako cure pisu, navali na muza, ribaj, nosi kutije po stanu, guraj komodice. Prozore ne peri, najavljuju kisu 🤣🤣
Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?
Nama su na tečaju rekli da slobodno možemo tražiti nek izađu van svi osim sestre i gin, jer je i kod nas trenutno navala tih specijalizanata...baš ću vidjeti sutra hoće li biti u TA... ako ih bude previše, tražit ću da izađu...da, znam, moraju i oni nešto naučiti, ali mogu ih rasporediti npr po jedno do dvoje, to bi bilo prihvatljivo...
Nama su na tečaju rekli da slobodno možemo tražiti nek izađu van svi osim sestre i gin, jer je i kod nas trenutno navala tih specijalizanata…baš ću vidjeti sutra hoće li biti u TA… ako ih bude previše, tražit ću da izađu…da, znam, moraju i oni nešto naučiti, ali mogu ih rasporediti npr po jedno do dvoje, to bi bilo prihvatljivo…
Joj, sto volim sto ti sad govoris umjesto mene "nama su na tecaju rekli"🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Tvoj tecaj je bio informativniji i bolji, vise sam saznala sa tvog tecaja nego mog😉
Izgleda da smo samo nas dvije pratile tečaj, pošto se ni jedna druga curka ne javlja sa novim saznanjima
Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?
Od navrsenih:
35tt - 1 salica dnevno
36tt - 2 salice dnevno
37tt - 3 salice dnevno
Sortiraj odgovore
Najstariji