Jutro 🤗.. Nama danas veliki dan, prvi dan skole 😻😻, kao da se jucer rodila ☹
Zenice jel koristi koja onu kremu za depilaciju? Jel se to smije u trudnoći? Sad sam se sjetila da ja to imam pa si kontam namuljat to i skinut tako dlake dolje da se ne izrezem opet kao luda.
Koriatim veet cijelu trudnocu za depilirati dolje. Isto sam i u prosloj trudnoci
Jutro!
Pikulica i Felicita, di su im baze? Moj je trenutno u Nizozemskoj.
Martina, ne znam kakav je tvoj stav, ali ako mozes, probaj si odgoditi koji dan ukoliko je sve uredno, mozda se beba odluci sama pokrenuti. Kako god, sretno 😉
Danas je izgleda nesto cudno u zraku… i ja sam cijeli dan nesto tugaljiva bila, pa su me svi nervirali, na kraju kad se sveki pojavila na vratima to je bila zadnja kap… nakon sto je otisla, plakala sam kao kisna godina jer mi se sve tako skupilo… nisam imala snage da pricam s dragim, pa smo onako pisali i bas se posteno potrudio da me oraspolozi… iako je uspio samo da ne placem vise, jer sam tek u razgovoru s njim skontala da me gledaju djecica dok ja tako suze ronim.. mali mi je prisao i pita me, mama zasto places, gdje te boli, gdje si se udarila? Onako svojim djecijim, tuznim glasicem, da sam jos vise pocela plakati i pobjegla u kupatilo… bas mi je nesto tesko danas sve…
Ovo se meni neki dan dogodilo. Muz me nesto nasekirao, meni teku suze, dodje moja kcer, uzme maramicu i brise mi suze, kaze mama nemoj plakati, ne volim kad places. U zadnje vrijeme mogu na svaku sitnicu plakati
Jutro svima ☀️ sretni prvi dan vrtica, skola, povratka u iste 🙈
Martina sretno i tebi ❤️
Bila sam neki dan otvoriti porodiljni i rekli su mi da dodjem kad bude imao 5 mjeseci s ocem otvoriti rodiljni. Jer kao svatko ima 4 mjeseca rodiljnog ali on moze prebaciti 2 na mene pa tek onda imam 6 (do 1. godine djeteta). 2 mjeseca njemu ostaju, ne mogu se prebaciti. Neznam, vjerojatno je to sve drugacije ako on nije priznao djete. Ugl, ja sam ti totalni idiot za nasu birokraciju i mrzim kad moram bilo kakave papire negdje nositi 😌
Zao mi je sto cujem da se tako ponasa. Zadnje sto se sjecam da si pisala da se javio i rekao da ce pomoci oko bebe i da ste si na ok, zato sam i misllila da ce mozda doci. Eto zao mi je sto ce tebi biti teze, ali bebi takav ni ne treba. Bude dobila ljubavi od tebe i za vise od dvoje 😊 Ja sam bila sama s mamom do 7 god, kad je ocuh dosao u igru, i nista mi nije falilo. Dapace, ja i mama smo zbog toga uvjek imale neku posebnu vezu ❤😊
To o cemu ti pises to vrijedi za zene koje su zaposlene koliko sam ja upucena. Ja nisam zaposlena trenutno. Te se meni kad rodim porodiljna naknada racuna u punom iznosu te traje do prve godine djeteta.. Moja porodiljna naknada nema nikakve veze sa onim supkom od bivseg. Nek me netko ispravi ako grijesim ali mislim da ne grijesim jer sestricna je udana muz joj radi a ona nije radila ni prije trudnoce niti za vrijeme i vodila se kao nezaposlena i također imala porodiljnu naknadu punih god dana. Ja kad rodim cu povuc novcice odakle god mogu.. Posto sam na socijali imam pravo na jednokratnu naknadu od njih a i na hzzo se mozes prijavit za tu jednokratnu za bebu.
Martina sretno🥰🥰 Javi nam se…😊
Frajla,Jeja -doputovale na more? 🏖🌞🌊
Negoo,ja zadnjih par dana imam neki cudan osjecaj dole,ne znam ni kako bi to opisala😅 Uglavnom negdje dole(rodnica,cervix) imam osjecaj kao da me mala grebe jako,ili me neki cudan grc ulovi,ali da me bas zaboli,to traje par sekundi i prestane🤷♀️ Dozivjela koja to?😅🙈
Mislim da znam o cem pricas...skroz dole, nije da me jako zaboli, ali osjecaj je dosta neugodan i traje par sek...mislila sam da su malo drugacije BH, ali nije to to jer se dogadja samo kad je on aktivan i to najcesce na vecer prije spavanja...i u tom trenutku mi srce lupa ko ludo i po ovim toplinama me oblijao znoj...
Jutro!
Pikulica i Felicita, di su im baze? Moj je trenutno u Nizozemskoj.
Martina, ne znam kakav je tvoj stav, ali ako mozes, probaj si odgoditi koji dan ukoliko je sve uredno, mozda se beba odluci sama pokrenuti. Kako god, sretno 😉
Jutro cure :) i moj je trenutno u nizozemskoj haha...i vecinom je tamo taj dio, sjeverno more...nizozemska, skotska, engleska...inace mu firma u njemackoj ali rijetko kad budu tamo
Martina sretno🥰🥰 Javi nam se…😊
Frajla,Jeja -doputovale na more? 🏖🌞🌊
Negoo,ja zadnjih par dana imam neki cudan osjecaj dole,ne znam ni kako bi to opisala😅 Uglavnom negdje dole(rodnica,cervix) imam osjecaj kao da me mala grebe jako,ili me neki cudan grc ulovi,ali da me bas zaboli,to traje par sekundi i prestane🤷♀️ Dozivjela koja to?😅🙈
Mi jos ne. Ja danas imam pregled u 11:15, sutra su rekli koma vrijeme pa cemo tamo u srijedu, cetvrtak ici
Sortiraj odgovore
Najstariji