Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    02. Rujan 2019. 10:58

Martina0204

Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
    Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?

Od navrsenih:
    35tt - 1 salica dnevno
    36tt - 2 salice dnevno
    37tt - 3 salice dnevno

• Martina0204
    02. Rujan 2019. 11:03

Angelina

Martina0204

Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
    Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?

Od navrsenih:
    35tt - 1 salica dnevno
    36tt - 2 salice dnevno
    37tt - 3 salice dnevno

A ja koza pijem jednu dnevno hahah danas cu popit dve litre 😂😂😂
    Muz je za vikend opro sve prozore 😂😂🙈

Julie
    02. Rujan 2019. 11:23

Aurora ja sam spremna, kad god se gosponu pozeli mi cekamo 🙈 zadnjih par dana se suoer osjecam sto se energije tice. 
    Ja isto pijem 3 salice dnevno. 
    Meni je komicno bilo kad mi je doktor uzimao bris i sad troje studenata naravno nad njim da vide sto radi, ja lezim i od glave sestre, njega i studenata ne vidim uopce dragog koji je iza njih. 😂😂😂😂
    Curke hocete li stavljati ikako bebu na bok? Ja sam kupila onu slatku spuzvu koja se podmece iza leda i ispred busice. 

• ReginaP
    02. Rujan 2019. 11:35

Ja bas danas odlučila gledat film i ne radit nista i skuzim prozore i ogledala i razmišljam pa mogla bih oprat barem ove u dnevnoj 😂

PatyDi
    02. Rujan 2019. 11:44

Meni je pocelo tesko biti sjediti...nikako da se namjestim...ni jedna stolica mi ne pase, zato sam pocela izbjegavati ici u goste... 
    Danas me bas mama pita jel ona nesto kriva sto sam ja tako bljak i nezainteresirana...a stvarno se zena hoce potrgat oko mene...ma reko razlog je taj sto ne mogu nis od trbuha i osjecam se beskorisno i onda me uhvati tak pa mi pase da sam sama...oduvijek volim biti sama...
    Samo sam pocela kukati 😔

Julie
    02. Rujan 2019. 11:56

DijMar mama ti je divna, bas uvijek čitam kako žena leti oko tebe, to je bas divno 😍

felicita28
    02. Rujan 2019. 12:06

Ja ne mogu vise hodati na dulje relacije jer me sve pritisce dole i pocne me prepona bolit i onda mi se jos sve u nogu prosiri. Bas me zanima sta ce sutra rec na pregledu

PatyDi
    02. Rujan 2019. 12:27

Julie stvarno je. Iako je dosta bolesna, ne da se hehe pogotovo je sad živnula kako čeka unuka  
    Felicita ti si već neko vrijeme u TA jelda? Neće ti sad kontrole biti na puni tjedan? Ili sam ja zabrijala da će meni biti tako pošto sutra idem prvi put... a baš sam si razmišljala ak će me pitati kako se osjećam, reći ću "bezvezno" 
    Aurora pa da, bilo je rano tada kad sam i ja išla na onaj prvi u 5.mj i većinu toga zaboravila, a niti nije bio toliko opširan ko ovaj sada. Jedino nam nisu ništa posebno o disanju pričali... gledala sam malo po yt, ali meni su neke tehnike malo smiješne...  

Venus
    02. Rujan 2019. 12:44

Sta mislite o hypnobirthingu, znaci sve je u tom disanju i nastojanju da tijelo ostane opusteno bez grca? Kako mene zadnje vrijeme vec pomalo hvata panika i tjeskoba mislim da bi mi bas dobro doslo poraditi na tome...

https://lele.hr/blog/porod/dosta-vam-je-prica-o-strahu-i-boli-upoznajte-hypnobirthing/

Frajla
    02. Rujan 2019. 12:50

Pozdrav i od mene
    Mi evo točamo guzice 😆, tj sad imamo popodnevni odmor.
    Martin, bas mi je drago da te dr malo smirio i dao ti jos vremena
    Julie, ja sam isto imala te spužve za bočno spavanje, al mali nije htio, on se migoljio dok se onaj cicak nebi razljepio i onda bi lego na leda 🙄
    Frendici sam posudila i oni su to dugo koristili. Nadam se da cu sada imati vise srece...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.