Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?
Od navrsenih:
35tt - 1 salica dnevno
36tt - 2 salice dnevno
37tt - 3 salice dnevno
Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?
Od navrsenih:
35tt - 1 salica dnevno
36tt - 2 salice dnevno
37tt - 3 salice dnevno
A ja koza pijem jednu dnevno hahah danas cu popit dve litre 😂😂😂
Muz je za vikend opro sve prozore 😂😂🙈
Aurora ja sam spremna, kad god se gosponu pozeli mi cekamo 🙈 zadnjih par dana se suoer osjecam sto se energije tice.
Ja isto pijem 3 salice dnevno.
Meni je komicno bilo kad mi je doktor uzimao bris i sad troje studenata naravno nad njim da vide sto radi, ja lezim i od glave sestre, njega i studenata ne vidim uopce dragog koji je iza njih. 😂😂😂😂
Curke hocete li stavljati ikako bebu na bok? Ja sam kupila onu slatku spuzvu koja se podmece iza leda i ispred busice.
Ja bas danas odlučila gledat film i ne radit nista i skuzim prozore i ogledala i razmišljam pa mogla bih oprat barem ove u dnevnoj 😂
Meni je pocelo tesko biti sjediti...nikako da se namjestim...ni jedna stolica mi ne pase, zato sam pocela izbjegavati ici u goste...
Danas me bas mama pita jel ona nesto kriva sto sam ja tako bljak i nezainteresirana...a stvarno se zena hoce potrgat oko mene...ma reko razlog je taj sto ne mogu nis od trbuha i osjecam se beskorisno i onda me uhvati tak pa mi pase da sam sama...oduvijek volim biti sama...
Samo sam pocela kukati 😔
DijMar mama ti je divna, bas uvijek čitam kako žena leti oko tebe, to je bas divno 😍
Ja ne mogu vise hodati na dulje relacije jer me sve pritisce dole i pocne me prepona bolit i onda mi se jos sve u nogu prosiri. Bas me zanima sta ce sutra rec na pregledu
Julie stvarno je. Iako je dosta bolesna, ne da se hehe pogotovo je sad živnula kako čeka unuka
Felicita ti si već neko vrijeme u TA jelda? Neće ti sad kontrole biti na puni tjedan? Ili sam ja zabrijala da će meni biti tako pošto sutra idem prvi put... a baš sam si razmišljala ak će me pitati kako se osjećam, reći ću "bezvezno"
Aurora pa da, bilo je rano tada kad sam i ja išla na onaj prvi u 5.mj i većinu toga zaboravila, a niti nije bio toliko opširan ko ovaj sada. Jedino nam nisu ništa posebno o disanju pričali... gledala sam malo po yt, ali meni su neke tehnike malo smiješne...
Sta mislite o hypnobirthingu, znaci sve je u tom disanju i nastojanju da tijelo ostane opusteno bez grca? Kako mene zadnje vrijeme vec pomalo hvata panika i tjeskoba mislim da bi mi bas dobro doslo poraditi na tome...
https://lele.hr/blog/porod/dosta-vam-je-prica-o-strahu-i-boli-upoznajte-hypnobirthing/
Pozdrav i od mene
Mi evo točamo guzice 😆, tj sad imamo popodnevni odmor.
Martin, bas mi je drago da te dr malo smirio i dao ti jos vremena
Julie, ja sam isto imala te spužve za bočno spavanje, al mali nije htio, on se migoljio dok se onaj cicak nebi razljepio i onda bi lego na leda 🙄
Frendici sam posudila i oni su to dugo koristili. Nadam se da cu sada imati vise srece...
Sortiraj odgovore
Najstariji