Martina ajde drago mi je da su te vratili doma jer sam sluzila da si full prestrasna indukcije.
Sad kako cure pisu, navali na muza, ribaj, nosi kutije po stanu, guraj komodice. Prozore ne peri, najavljuju kisu 🤣🤣

Petrova. Da bome je bio dan otvorenih vrata 😂😂
Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?
Nama su na tečaju rekli da slobodno možemo tražiti nek izađu van svi osim sestre i gin, jer je i kod nas trenutno navala tih specijalizanata...baš ću vidjeti sutra hoće li biti u TA... ako ih bude previše, tražit ću da izađu...da, znam, moraju i oni nešto naučiti, ali mogu ih rasporediti npr po jedno do dvoje, to bi bilo prihvatljivo...
Nama su na tečaju rekli da slobodno možemo tražiti nek izađu van svi osim sestre i gin, jer je i kod nas trenutno navala tih specijalizanata…baš ću vidjeti sutra hoće li biti u TA… ako ih bude previše, tražit ću da izađu…da, znam, moraju i oni nešto naučiti, ali mogu ih rasporediti npr po jedno do dvoje, to bi bilo prihvatljivo…
Joj, sto volim sto ti sad govoris umjesto mene "nama su na tecaju rekli"🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Tvoj tecaj je bio informativniji i bolji, vise sam saznala sa tvog tecaja nego mog😉
Izgleda da smo samo nas dvije pratile tečaj, pošto se ni jedna druga curka ne javlja sa novim saznanjima
Ja sam pocela pit taj caj maline, ne znam dal sam se od njega jos otvorila haha kolko to smijem dnevno piti?
Od navrsenih:
35tt - 1 salica dnevno
36tt - 2 salice dnevno
37tt - 3 salice dnevno

Od navrsenih:
35tt - 1 salica dnevno
36tt - 2 salice dnevno
37tt - 3 salice dnevno
A ja koza pijem jednu dnevno hahah danas cu popit dve litre 😂😂😂
Muz je za vikend opro sve prozore 😂😂🙈
Aurora ja sam spremna, kad god se gosponu pozeli mi cekamo 🙈 zadnjih par dana se suoer osjecam sto se energije tice.
Ja isto pijem 3 salice dnevno.
Meni je komicno bilo kad mi je doktor uzimao bris i sad troje studenata naravno nad njim da vide sto radi, ja lezim i od glave sestre, njega i studenata ne vidim uopce dragog koji je iza njih. 😂😂😂😂
Curke hocete li stavljati ikako bebu na bok? Ja sam kupila onu slatku spuzvu koja se podmece iza leda i ispred busice.

Ja bas danas odlučila gledat film i ne radit nista i skuzim prozore i ogledala i razmišljam pa mogla bih oprat barem ove u dnevnoj 😂

Meni je pocelo tesko biti sjediti...nikako da se namjestim...ni jedna stolica mi ne pase, zato sam pocela izbjegavati ici u goste...
Danas me bas mama pita jel ona nesto kriva sto sam ja tako bljak i nezainteresirana...a stvarno se zena hoce potrgat oko mene...ma reko razlog je taj sto ne mogu nis od trbuha i osjecam se beskorisno i onda me uhvati tak pa mi pase da sam sama...oduvijek volim biti sama...
Samo sam pocela kukati 😔
DijMar mama ti je divna, bas uvijek čitam kako žena leti oko tebe, to je bas divno 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji