Cure kakav je to tocno paket u Bubamari i kuponi i kako se “kvalificira” za to?
Meni su muz i svekar nedavno isli tamo kupit krevetic i nisu nikakav ni kupon dobili na taj veliki iznos
Sara2019- spakirala sam si malu torbu sve potrebno i sad odjenom jos 1000 stvari moram jel oni nista ocigledno ne nude. I cula sam da su grozni tu u osijeku, ali eto uopce ne zelim ni razmisljati. Ali meni je katastrofa to sto nista nemaju za bebu, sto ju moram na krevetu previjat u kojem cu boravit 3 dana i znojit se. I opcenito sto oni ne vode brigu o tome previjanju. Mislim nije meni problem al onak staaa 😏😏😒 jos sama pomisao na cistocu wca me nervira, moram se opskrbit svim mogucim sprejevima i maramicama za dezinfekciju ufff
Nema ti to veze s Osijekom, tako je u većini bolnica stanje. I ja sam iz Osijeka i ne znam baš nikoga da je imao loše iskustvo. Uvijek ima sestara s kojima možeš bolje ili lošije funkcionirat što brzo skuzis i onda se drzis ovih koje ti pašu
ReginaP- dovoljno mi je cuti da nemaju opskrbljene stvari za novorodence, to mi sve govori o samoj bolnici 🤷♀️
Deja cestitam 🤩, bas ste zgodni oboje. Uzivajte i ne dajte nikom da vam kvari raspolozenje 😉
Deja cestitam ❤️💍💒🥰 zgodni ste skroz, nadam se da sve ide po planu 🤩 da uživate i fino papate, pogotovo ti i tvoja curka 🥰
ReginaP- dovoljno mi je cuti da nemaju opskrbljene stvari za novorodence, to mi sve govori o samoj bolnici 🤷♀️
Zasto bi to bilo mjerilo kvalitete bolnice? Imaju robicu, hranu, instrumente, svasta nesto.. pored toga mislim da ne bi trebao nikome biti problem ponijeti par pelena za tih par dana, ionako ih moramo kupovati. Nigdje ne bih ocekivala da cu ih dobiti, nisu to pelene koje idu na doznake pa da ih ocekujem u bolnici.
Sortiraj odgovore
Najstariji