I da Kengurica to mozes bilo koji dan napravit al sve ovisi na kakvu ces naletit 😏

Cure jel u Bubamara klub uclanjenje bilo koji dan, samo dodjem i uclanim se i dobit cu paket (mislim na ono teudnicko nesto jer obicnu karticu vec imam)? Da li nesto moram kupiti da dobijem taj paket?
Ma meni je s pocetka rekla da kao daju paketice samo utorkom kad su trudnicki trbuscici,kad sam dosla utorak i kupili smo dosta toga ona opet nije imala paketic a i nisam dobila taj trudnicki popust pa sam ja poslije kontaktirala centralu i 1. Iz ducana su me nazvali kad je stigao paketic, a 2. morali su mi istu tu karticu aktivirati da sam trudnica i nakon toga mogu imati popuste i btw taj dan nisam nista kupila.
Ma ne moras nista kupiti samo ce ti aktivirat karticu na popust za trudnice i dat paketic ako imaju
Ja sam se učlanila neki petak i odmah dobila paket. E sad, kupila sam dosta toga pa ne znam jel treba ili ne treba kupnja...
Cure jel u Bubamara klub uclanjenje bilo koji dan, samo dodjem i uclanim se i dobit cu paket (mislim na ono teudnicko nesto jer obicnu karticu vec imam)? Da li nesto moram kupiti da dobijem taj paket?
Ma meni je s pocetka rekla da kao daju paketice samo utorkom kad su trudnicki trbuscici,kad sam dosla utorak i kupili smo dosta toga ona opet nije imala paketic a i nisam dobila taj trudnicki popust pa sam ja poslije kontaktirala centralu i 1. Iz ducana su me nazvali kad je stigao paketic, a 2. morali su mi istu tu karticu aktivirati da sam trudnica i nakon toga mogu imati popuste i btw taj dan nisam nista kupila.
Ma ne moras nista kupiti samo ce ti aktivirat karticu na popust za trudnice i dat paketic ako imaju
Ja sam se učlanila neki petak i odmah dobila paket. E sad, kupila sam dosta toga pa ne znam jel treba ili ne treba kupnja…
Ma traži odmah kad uđeš, reci da bi koristila nešto iz one knjižice što se dobije. A onda lako kažeš da nisi našla nešto što si zamislila
Koliko znam ideja je da mogu sve trudnice to dobiti (kao i u dm-u), a sad što se neke trgovkinje odluče igrati šerifa njihov problem

Nema Martine...možda je krenulo napokon...
Sinoć mi je trbuh bio toliko napet i težak da sam mislila da ću puknut Mislim si da od hrane - jela sam popodne dosta grožđa, pa za večeru dosta rajčice i luka i onda još na kraju popila čašu Mg... zna mi se tako dogoditi baš ako pojedem više tog svježeg povrća na salatu, možda ima puno vode pošto je sve domaće i sočno...
Danas opet neka sparina kod nas...fali mi zraka...
Kako se hladite vi cure koje nemate klimu? Ja je inače ne volim, a ni nemamo je doma, pa si hladnom vodom namočim tetricu pokrijem se po nogama ili stavim oko vrata i lijepo me rashladi
Hvala Pikulica i Frajla.
Ma bez klime ne bih mogla disati, vlaga u stanu 71, kad upalim klimu padne. Ja uopce nisam tip da puno palim klimu, ali zadnja tri dana ne mogu bez nje.

Aurora hvala ti i meni se svidja moja loptica... Sogor mi je rekao da sam okruglica..
Noemi hvala za savjete u vezi pelena i to da deckici vole piskiti kad im skines pelenu imat cu to na umu iako mislim si kako ce mene moj popiskit jedno dva puta dok ne skuzim 🤣🤣
Netko je spominjao ziganje dolje i kroz mjehur zabb sam tko ugl mene nekada isto zna tako zigati dolje bas kroz rodnicu i siri se skroz do guze onak bas ostra bol i mene tjera da se trznem i sva se stisnem. Meni obicno ne traje dugo i ne javlja se jako cesto.. Ali je jako neugodno.
Eeeee da nema nam Martine moguce da je krenulo nesto?! 😊🤔 Drzimo fige da je i da ce nam se javiti uskoro..
Ja se topim zadnjih dana, uzas jedan. Znači pet koraka napravim i dobijem navalu vrućine ko da sam se popela na 10. kat. Ujutro pustim kosu, kao da ne misle ljudi da mi je stalno kosa masna, ali na kraju ju već po putu na posao zavežem u punđu

Cure, vir ulosci su uzas. Nemojte kupovat, prekriveni su nekom mrezicom koja se lijepi za ranu. Meni je idealno chicco ulozak i always night preko, on nece procurit i ne lijepi se (za 2 i 3.dan). Prvi dan samo chicco po 2 kom. Nakon 3 dana moze i samo always night (dobro i krvarenje je individualno, obilnost i duljina).
Ja sam paket iz bubamare dobila u utorak, nakon kupovine. Tako da predlazem da kupis sitnicu neku ako ti ne daju prije pa onda ako imas za kupit vece stvari tipa krevetic, kolica i sl iskoristis popuste iz knjizice. Ima dosta popusta koje se mogu iskoristit.
Za spavacicu za porodu mozes imat svoju, mozes njihovu (u osijeku). Najbolje odmah obuc onu za dojenje jer stavljaju bebu na prsa da pokusa sisat odmah, pa da ne morate svlacit cijelu spavacicu.

Ja se topim zadnjih dana, uzas jedan. Znači pet koraka napravim i dobijem navalu vrućine ko da sam se popela na 10. kat. Ujutro pustim kosu, kao da ne misle ljudi da mi je stalno kosa masna, ali na kraju ju već po putu na posao zavežem u punđu
Ja perem kosu svaki drugi dan jer zadnjih tjedan dana imam te napade preznojavanja i izgledam očajno. Jedini spas mi je lepeza, uzela u kiku za 8 kn 😁 i moram pazit šta obučem jer sam neki dan bila u haljini koja se prozire kad se sva oznojim, doslovno se cijedi s mene kad me uhvati to

Jos sam u komadu 🙈
Sad vec postajem luda... citam vas al nis ne pisem jer ne znam kaj bi rekla vise... danas tocnih 41tj, a kod mene naznaka nikakvih cak ni laznjaci koji su me sorali prosli tjedan... sutra opet kontrola... ne znam do kad ce tak...😑
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji