Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    29. Kolovoz 2019. 11:18

Aurora87

Pikulice, odmaraj onda sad jer poslije neces🙂, a brzo ce doci i sigurni tjedni.
    Felicita, ja nemam takvih bolova…zasad.
    Manich, kako ti je sladak trbuh😍!
    Frajla, enciklopedijo nasa, sto mislis o chibolo marami iz mullera? Jel bi ta mogla biti ok?

Ma mislim da je skroz ok, i ja cu uzimati tu ako se odlučim. 
    Stvarno se ne koristi tak dugo, piše tamo do 15 kg, ali se počnu urezivati dosta već tamo oko 10ak kg
    Ima na njihovoj stranici sivu sada za 200 i nešto sitno, pa si vidi jel ti jeftinije to ili u mulleru

Venus
    29. Kolovoz 2019. 11:19

Luce o kakvim je tocno profilima rijec? Neznam koji su to nalazi...

Ja sam isto u Splitu. Sutra mi je kontrola s 32+1
    Svako 7-10 dana, nadam se da se cerviks nije vise kratio i otvarao zbog mirovanja.

Ali zadnja 3 dana sam opet imala tzv. lightning crotch, ono zicanje strujanje kroz cerviks (to cim bi provela 10min na nogama ili tus i sl., uz presing u zdjelici), a sinoc jako neugodno zicanje kao da mi igla prolazi kroz mokracnu cijev prema mjehuru, i to dok sam lezala, ono tjera me da stiscem facu i poskocim. Urinokultura sterilna. 

Jel jos kome tako?

• Pikulica19
    29. Kolovoz 2019. 11:22

Feliciti, Aurora ma borbena je to cura izgurat cemo jos to malo koliko je potrebno do sigurnih tjedana, ali kaze i dr. da cemo izdrzat jos tih par tjedana 💕...

felicita28
    29. Kolovoz 2019. 11:34

ReginaP

felicita28

Jutro :) dosta vas je dns bilo na pregledima…nekako svs cekam kad ce nam jos jedna bebica doc ali je sad bas neka.duza pauza…
    Frajla, uzivaj, danas je vas dan ;)
    Pikulica, jos malo.i gotovo…odmaraj, lezi i brzo ce to proc….
    Moje se pitanje izgubilo negdje ili su ga svi izignoritali vezano za jaku bol u preponi koja se siri u nogu, ostra bol, jucer mi se prvi puta javilo…frendica kaze da se to zdjelica siri..ima li ko slicna iskustva?

Meni je doktor rekao da su svi ti bolovi kako se širi zdjelica i ligamenati, a i bebe su sve teže pa znaju stisnuti zivac

Hvala na odgovorima :) a bkt ce da se tijelo priprems za porod. Meni je malac dosta nisko, bar ga tako osjetim kad krene ceprjati po mjehuru, pa morsm na wc svako malo i jos sad ti bolovi, sve je to povezano...jedva cekam vise, sad mi je vec lagano dosta 😂😂

Julie
    29. Kolovoz 2019. 11:39

Tnx na savjetima oko kolica. Budem onda oprala a ostatak pošpricala. Ne znam dal se nekaj pokreće kad ni ne znam kak izgleda trud 🙈 ali stalno nešto stegne pa pusti pa boli pa ništa pa opet i tako od jučer.

• irma123
    29. Kolovoz 2019. 12:06

Julie

Tnx na savjetima oko kolica. Budem onda oprala a ostatak pošpricala. Ne znam dal se nekaj pokreće kad ni ne znam kak izgleda trud 🙈 ali stalno nešto stegne pa pusti pa boli pa ništa pa opet i tako od jučer.

Javi ak uspijes skinit sve sa njih haha mene je strah oko kopci skidat jer nz kak cu vratot trebala bi malo prorezat da se rasiri a strah me to da se ne raspari sve onda.. nekak mislim da cu posprocat sve jedino tu podlogu od kosare oprat jer je to ko neka spuzva sto se lako izvadi

luce35
    29. Kolovoz 2019. 12:06

Venus

Luceo kakvim je tocno profilima rijec? Neznam koji su to nalazi…

Ja sam isto u Splitu. Sutra mi je kontrola s 32+1
    Svako 7-10 dana, nadam se da se cerviks nije vise kratio i otvarao zbog mirovanja.

Ali zadnja 3 dana sam opet imala tzv. lightning crotch, ono zicanje strujanje kroz cerviks (to cim bi provela 10min na nogama ili tus i sl., uz presing u zdjelici), a sinoc jako neugodno zicanje kao da mi igla prolazi kroz mokracnu cijev prema mjehuru, i to dok sam lezala, ono tjera me da stiscem facu i poskocim. Urinokultura sterilna.

Jel jos kome tako?

Profil secera, imala sam malo povisenu srednju vrijednost na ogtt i otad moram svakih par tjedana na 24 sata u rodiliste na mjerenja prije i poslije jela.

luce35
    29. Kolovoz 2019. 12:11

Pitala sam sto treba ponijeti za bebu, kazu nista osim robice za izlazak i dudice ukoliko zelimo. Pelene, kremice, robica je njihova i ne smijemo bebi oblaciti  svoju robu. Ja cu ponijeti par jednokratnih i kremicu za slucaj da se beba pokaki odmah nakon presvlacenja da ne stoji tako do iduceg mijenjanja i to je to.
    Na porod se ide u njihovoj spavacici a nakon toga oblacimo svoje ako zelimo.

Leona29
    29. Kolovoz 2019. 12:18

Julie

Identicno i meni... Cak me i na wc natjeralo...

Frajla
    29. Kolovoz 2019. 12:37

Pikulica19

Evo mene s pregleda, vracam se svom starom strogom mirovanju… Pocela sam se otvarat i rekla mi doktorica bar do iduce kontrole da izdrzimo i bas da nist ne radim jer i nisko nosim i da si uzmem trudnicki pojas za ispod … Vratila se moja happy doktorica i iduca mi kontrola pada bas na moj rodjendan 🥰

Sad u horizontalu i ne mrdaj
    Držim fige da što dulje izdržite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.