A mi smo bas cekali ovaj tecaj jer nam je prije par mjeseci jedna patronazna rekla da cekamo taj, da ce biti u 7. mjesecu i da je besplatan…zato smo cekali da bi na kraju bilo price da se mozda nece odrzati pa nas zato uhvatila frka…a ta patronazna je tad rekla da nema smisla da idemo ranije kad stignemo na ovaj besplatan.
Ja sam najbolje prosla sto se tecaja tice..zvala u 7 mjesecu i rekla mi zenska da je popunjeno sve i da tek krajem 8 bude opet a meni termin bio u 8 mjesecu..kad sam joj objasnila da necu stici jer trebam roditi a treba mi potvrda za muza zbog poroda zenska mi napisala potvrdu kao da sam bila i jos mi donjela kod mene u dom zdravlja..na potvrdi nije upisala nista tako da sam mogla upisati kog god sam htjela al naravno da je muz isao..tako da smo eto suoer prosli bez odlazaka na predavanje jer em je bilo jako vruce tih dana em muz imao neke glupe smjene na poslu pa neznam dal bi i uspio to sve
Tako da kome nije bitan tecaj zbog predavanja nego samo zbog potvrde moze nazvati pa zamoliti da mu se napise potvrda bez odlazaka na predavanje..mislim da im to nije problem izdati..pitala me samo koje je dijete u pitanju kad sam rekla da je trece rekla je pa vama predavanje ni ne treba😉
Noemi- i ja sam osijek bolnica zato i komentiram to, ma spremila sam si jednokratnu jednu podlogu za previjanje. Ali prejadno mi je to sto moramo bebu presvlaciti na krevetu…. spavacice sam sve za dojenje spremila al za porod sam jednu obicnu koja se ne otvara pa cemo vidit…. a pelene cu sad kupit jos jedan mali paket i dobro. Nisam htjela trpat se stvarima. I sad moram te chico uloske kupit jer sam i ja uzela vir 😏 gdje imaju te chico? I btw jesu ti dali vodu da imas u radaonici? Posto cujem da nedaju, a na tecaju pricaju bajke kako mozes sve blabla sve divno krasno
Dobro je da nemorate jos hranu i posteljinu od kuce nositi..nase zdravstvo je cudo..u zagrebu u bolnicu se ne nose nikakve pelene..cijelo vrijeme u bolnici oni daju svoje i oni ih presvlace
Nije istina, ovisi o bolnici. Na sv Duhu se nose pelene, a mislim i na Markuru. Oni presvlače djecu kad ih odnesu, znači ujutro poslije kupanja, ako idu na dodatno vaganje i ako sam zvala da mu robicu promjene (kad bljucne). Ostatak vremena mame presvlače.
Meni to ima prednosti i mana. Je, malo je nezgodno to raditi na krevetu, ali bar se ispraksaš dok dođeš doma i imaš koga pitati da ti pomogne/pokaže. A druga stvar je da presvlačiš kada misliš da treba. Koliko puta sam čula da se beba pokaka, a sestra ju neće prevući jer "nije vrijeme"
Ja cu svakako pelene ponijeti od doma bas za te slucajeve "nije vrijeme" za mijenjanje. Dosta 4-5 pelena pa lako muz u posjete donese jos. Isto tako i uloske, paket chicco mi veci od kofera 🤣🤣
U pravu si Frajla, Merkuru isto nosiš svoje pelene ne treba spavaćica.
Za Petrovu su nam na tecaju rekli da ne nosimo bas nista za bebu, samo za sebe.
Dejaa - uzivaj i sretno danas 💝😊😊
Meni je bas tesko po ovoj sparini. Jucer vozila sat i pol do zg, bila u areni, city centru i king crosu… trazila umetak za novorodence za mama roo, uzela zadnji…
Ali sad trebam vasu pomoc.. cure iz zg, a moze i online stranice za naruciti.. trazila sam baldehin za kimbac… jucer ga nisam nigdjeee nasla, svi govore da nemaju trenutno, nema ni kod nas u gradu.. gdje bi jos mogla pogledat? Narucit? Hvalaa 😊
Baldahin ja kupila u magic baby city centar one east
Noemi- i ja sam osijek bolnica zato i komentiram to, ma spremila sam si jednokratnu jednu podlogu za previjanje. Ali prejadno mi je to sto moramo bebu presvlaciti na krevetu…. spavacice sam sve za dojenje spremila al za porod sam jednu obicnu koja se ne otvara pa cemo vidit…. a pelene cu sad kupit jos jedan mali paket i dobro. Nisam htjela trpat se stvarima. I sad moram te chico uloske kupit jer sam i ja uzela vir 😏 gdje imaju te chico? I btw jesu ti dali vodu da imas u radaonici? Posto cujem da nedaju, a na tecaju pricaju bajke kako mozes sve blabla sve divno krasno
Dobro je da nemorate jos hranu i posteljinu od kuce nositi..nase zdravstvo je cudo..u zagrebu u bolnicu se ne nose nikakve pelene..cijelo vrijeme u bolnici oni daju svoje i oni ih presvlace
Nije istina, ovisi o bolnici. Na sv Duhu se nose pelene, a mislim i na Markuru. Oni presvlače djecu kad ih odnesu, znači ujutro poslije kupanja, ako idu na dodatno vaganje i ako sam zvala da mu robicu promjene (kad bljucne). Ostatak vremena mame presvlače.
Meni to ima prednosti i mana. Je, malo je nezgodno to raditi na krevetu, ali bar se ispraksaš dok dođeš doma i imaš koga pitati da ti pomogne/pokaže. A druga stvar je da presvlačiš kada misliš da treba. Koliko puta sam čula da se beba pokaka, a sestra ju neće prevući jer "nije vrijeme"
Moguce neznam jer sam sve troje rodila u petrovoj gdje se ne nosi nista za bebe..sve imaju tamo
Cure kakav je to tocno paket u Bubamari i kuponi i kako se “kvalificira” za to?
Meni su muz i svekar nedavno isli tamo kupit krevetic i nisu nikakav ni kupon dobili na taj veliki iznos
Sara2019- spakirala sam si malu torbu sve potrebno i sad odjenom jos 1000 stvari moram jel oni nista ocigledno ne nude. I cula sam da su grozni tu u osijeku, ali eto uopce ne zelim ni razmisljati. Ali meni je katastrofa to sto nista nemaju za bebu, sto ju moram na krevetu previjat u kojem cu boravit 3 dana i znojit se. I opcenito sto oni ne vode brigu o tome previjanju. Mislim nije meni problem al onak staaa 😏😏😒 jos sama pomisao na cistocu wca me nervira, moram se opskrbit svim mogucim sprejevima i maramicama za dezinfekciju ufff
Sortiraj odgovore
Najstariji