Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    29. Kolovoz 2019. 10:17

Jutro :) dosta vas je dns bilo na pregledima...nekako svs cekam kad ce nam jos jedna bebica doc ali je sad bas neka.duza pauza...
    Frajla, uzivaj, danas je vas dan ;)
    Pikulica, jos malo.i gotovo...odmaraj, lezi i brzo ce to proc....
    Moje se pitanje izgubilo negdje ili su ga svi izignoritali vezano za jaku bol u preponi koja se siri u nogu, ostra bol, jucer mi se prvi puta javilo...frendica kaze da se to zdjelica siri..ima li ko slicna iskustva?

Frajla
    29. Kolovoz 2019. 10:19

luce35

Frajla

luce35

Jutro cure, evo ja izisla s profila, bebica super, ja zatvorena, malo mi zeljezo granicno al inace sve super.

Deja sretno danas, uzivaj 😍

Super za profile
    Moraš još samo jednom? Jesu ti što spominjali, jel misle inducirati ili će te pustiti u miru?

Sad mi skratilo na svaka 3 umjesto 4 tjedna a kako bude islo kraju svaka 2 tj cu morat i s 39 tjedana me ostavljaju do poroda.
    Doktorica neka mi je rekla na pregledu jucer da ako beba bude preko 3 kg da cu opet na carski zbog uske zdjelice

Pa tebe su baš odlučili do kraja gnjaviti.
    Ja sam na vuk vrhovcu zadnji put išla u 33 tjednu, idući mi je trebao pasti onda u 37 tak da su mi rekli da ne dolazim više jer je to već u terminu. Čak mi je i doktorica u trudničkoj na kontroli rekla da i ako su me slučajno naručili ne moram ići više 

luce35
    29. Kolovoz 2019. 10:21

Ja imam jaku.bol u lijevoj strani guze po sredini misica i ide mi niz nogu, kad napravim neki pokret zvijezde vidim, pretpostavljam isto da se radi o sirenju neceg 🤣🤣. Pitala sam jucer dr na pregledu i kaze sve normalno. Pomogla mi da podignem nogu na stol prije pregleda, toliko me bolilo 🙄

29. Kolovoz 2019. 10:33

Ja se taman navikla kako mi je bebac vislje i da me ne boli nisko dolje nista i sad mi se cini kao da se ili okrenio glavom dolje ili ugnjezdio bas nisko jer me opet sve reze dolje i bas mi se tesko kretat.. Mali tvrdoglav ima naviku kad ja isplaniram nesto onda sjedne dolje i mamika onda prelezi cijeli dan.. Ili se voli maziti hihi kad lezim stalno mazim stomak pa mozda zica mazenje hahaha... Bas postajem nestrpljiva da upoznam to malo cudo.. 

29. Kolovoz 2019. 10:39

https://i.postimg.cc/rm4yjmdP/IMG-20190826-223328.jpg

Da probam i ja stavit sliku 
    Zaokruzili smo se dobrano.. 

• Noemi1
    29. Kolovoz 2019. 10:52

Andrea21

Noemi a zasto ti nisu dali paket? Ako vide da si ponjela svoje pelene nece dati. Ali jedna zena je bas negdje prije rodila i nije imala svoje i naravno da su joj oni morali dati, to je njihova odgovornost tamo koliko ja znam… :)

A nekad imaju te pakete nekad nemaju, ne ovisi o njima neg kako dobiju. Svakako oni bebu presvuku ujutro kad ih kupaju i vazu, prije vizite. A za ostatak dana si ti zaduzena za presvlacenje. Pa ako nemas pelena, ne znam jel mozes pitat, ali dnevno jedno 5 pelena bas da trazim (cak i vise, posto cim stavim novu pelenu, on mi popiski il pokaki tako da sam u bolnici potrosila na jednom previjanju cak 3 pelene, sad malo pricekam kad skinem staru pelenu da to obavi u istoj) haha deckici su takvi, jedva docekaju da skines pelenu da piske. Tako je bar u Osijeku. Kad imaju pakete, podijele ih, kad nemaju, moras imat svoje. 

• ReginaP
    29. Kolovoz 2019. 10:53

felicita28

Jutro :) dosta vas je dns bilo na pregledima…nekako svs cekam kad ce nam jos jedna bebica doc ali je sad bas neka.duza pauza…
    Frajla, uzivaj, danas je vas dan ;)
    Pikulica, jos malo.i gotovo…odmaraj, lezi i brzo ce to proc….
    Moje se pitanje izgubilo negdje ili su ga svi izignoritali vezano za jaku bol u preponi koja se siri u nogu, ostra bol, jucer mi se prvi puta javilo…frendica kaze da se to zdjelica siri..ima li ko slicna iskustva?

Meni je doktor rekao da su svi ti bolovi kako se širi zdjelica i ligamenati, a i bebe su sve teže pa znaju stisnuti zivac

• Noemi1
    29. Kolovoz 2019. 10:55

Aurora87

Frajla, hvala, valjda cu se uspjeti odluciti🙈.
    Ja sam kupila neki lanolin sto se isto ne mora skinuti prije hranjenja, nije purelan (htjela bas njega ali nije bilo), mozda multimam ako tako sta postoji? Drzim noge u lavoru pa ne mogu sad ici pogledati. Ugl, teta u ljekarnoj mi je rekla da se moze poceti mazati ranije, da kod nas ne preporucaju, ali su njenoj sestri u, valjda, Norveskoj, rekli da pocne ranije i kao nije imala nikakvih problema s dojenjem. Ali ja nisam pocela ranije, sta ja znam…
    Noemi, koje si sesirice kupila i gdje? Meni je to ostalo kao za kupiti ali sve ko imam vremena.
    Hvala za info o pelenama, ja sam si pripremila 20 komada da ne nosim cijelo pakiranje pa neka mi mm donese jos ako bas zatreba.

Ja sam uzela mam sesirice u bubamari. Imas 2 velicine, ovisno o velicini bradavice, manje ili vece. Ja sam uzela manje i dobri su. Mislim da su 50ak kn, 48 valjda. Mozes ih sterilizirat u mikrovalnoj u original posudici ili sa sapunom i vodom.

luce35
    29. Kolovoz 2019. 11:04

Frajla

luce35

Frajla

luce35

Jutro cure, evo ja izisla s profila, bebica super, ja zatvorena, malo mi zeljezo granicno al inace sve super.

Deja sretno danas, uzivaj 😍

Super za profile
    Moraš još samo jednom? Jesu ti što spominjali, jel misle inducirati ili će te pustiti u miru?

Sad mi skratilo na svaka 3 umjesto 4 tjedna a kako bude islo kraju svaka 2 tj cu morat i s 39 tjedana me ostavljaju do poroda.
    Doktorica neka mi je rekla na pregledu jucer da ako beba bude preko 3 kg da cu opet na carski zbog uske zdjelice

Pa tebe su baš odlučili do kraja gnjaviti.
    Ja sam na vuk vrhovcu zadnji put išla u 33 tjednu, idući mi je trebao pasti onda u 37 tak da su mi rekli da ne dolazim više jer je to već u terminu. Čak mi je i doktorica u trudničkoj na kontroli rekla da i ako su me slučajno naručili ne moram ići više

Takva je u Splitu procedura svima, kad jednom udjes na profile ostajes do kraja. Meni profili jucer izmedju 3.2-4.5 svih 8 mjerenja, ludost da me tlace al tako je

• Noemi1
    29. Kolovoz 2019. 11:04

Felicita ni ja nisam imala bolove u preponama, jedino sam bila osjetila iza u ledjima par tjedana prije zdjelicu da se siri, ali meni se nije ni spustio stomak uopce. Ja sam rodila s visokim stomakom.  Cak sam i u bolnici izmedju trudova osjetila da se mice dosta visoko. Tako da ne znam stvarno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.