Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    29. Kolovoz 2019. 13:42

Ja se topim zadnjih dana, uzas jedan. Znači pet koraka napravim i dobijem navalu vrućine ko da sam se popela na 10. kat. Ujutro pustim kosu, kao da ne misle ljudi da mi je stalno kosa masna, ali na kraju ju već po putu na posao zavežem u punđu 

• Noemi1
    29. Kolovoz 2019. 13:44

Cure, vir ulosci su uzas. Nemojte kupovat, prekriveni su nekom mrezicom koja se lijepi za ranu. Meni je idealno chicco ulozak i always night preko, on nece procurit i ne lijepi se (za 2 i 3.dan). Prvi dan samo chicco po 2 kom. Nakon 3 dana moze i samo always night (dobro i krvarenje je individualno, obilnost i duljina).
    Ja sam paket iz bubamare dobila u utorak, nakon kupovine. Tako da predlazem da kupis sitnicu neku ako ti ne daju prije pa onda ako imas za kupit vece stvari tipa krevetic, kolica i sl iskoristis popuste iz knjizice. Ima dosta popusta koje se mogu iskoristit. 
    Za spavacicu za porodu mozes imat svoju, mozes njihovu (u osijeku). Najbolje odmah obuc onu za dojenje jer stavljaju bebu na prsa da pokusa sisat odmah, pa da ne morate svlacit cijelu spavacicu.

• ReginaP
    29. Kolovoz 2019. 13:54

Frajla

Ja se topim zadnjih dana, uzas jedan. Znači pet koraka napravim i dobijem navalu vrućine ko da sam se popela na 10. kat. Ujutro pustim kosu, kao da ne misle ljudi da mi je stalno kosa masna, ali na kraju ju već po putu na posao zavežem u punđu

Ja perem kosu svaki drugi dan jer zadnjih tjedan dana imam te napade preznojavanja i izgledam očajno. Jedini spas mi je lepeza, uzela u kiku za 8 kn 😁 i moram pazit šta obučem jer sam neki dan bila u haljini koja se prozire kad se sva oznojim, doslovno se cijedi s mene kad me uhvati to

• Martina0204
    29. Kolovoz 2019. 14:01

Jos sam u komadu 🙈
    Sad vec postajem luda... citam vas al nis ne pisem jer ne znam kaj bi rekla vise... danas tocnih 41tj, a kod mene naznaka nikakvih cak ni laznjaci koji su me sorali prosli tjedan... sutra opet kontrola... ne znam do kad ce tak...😑

29. Kolovoz 2019. 14:04

Noemi- znaci negine mi da moram nosit pelene i sve sa sobom. Ok ajd barem cu imati svoje pa sam mirna... I mogla sam i mislit da nemaju nikakav stol za previjanje bebe -.- uzas. 
    A sto se tice soavacice na porodu jel ne moze za porod proci obicna i samo ju dignem skroz do kraja, mislim da nakon sto su me vidjeli rasirenu 100cm, to sto ce mi vidit grudi nikakv problem nije 🤣

29. Kolovoz 2019. 14:06

Regina- ja se stalno znojim, najgora su mi stopala, to je potop u sandalama, japankama bilo cemu. Uzas. Postelju moram mjenjati svaka tri dana i tusirati se dva puta dnevno. A kosu perem dva puta tjedno kao i inace 😂

• pahuljicaa
    29. Kolovoz 2019. 14:08

Dejaa - uzivaj i sretno danas 💝😊😊
    Meni je bas tesko po ovoj sparini. Jucer vozila sat i pol do zg, bila u areni, city centru i king crosu... trazila umetak za novorodence za mama roo, uzela zadnji... 
    Ali sad trebam vasu pomoc.. cure iz zg, a moze i online stranice za naruciti.. trazila sam baldehin za kimbac... jucer ga nisam nigdjeee nasla, svi govore da nemaju trenutno, nema ni kod nas u gradu.. gdje bi jos mogla pogledat? Narucit? Hvalaa 😊

PatyDi
    29. Kolovoz 2019. 14:14

Opet ja, ali sa nečim što uopće nema veze sa današnjim temama 
    Stvarno mi nije bio bio problem biti trudna, osim sad malo kad ide kraju, ali sve u svemu imala sam super trudnoću. Jedina stvar radi koje mi nije lijepo biti trudna su moji ispadi plakanja... inače sam hladniji tip osobe i svi moji najbliži to znaju - plakanje kod mene je ajme meni, što je to  A sad mi je toliko neugodno radi toga jer sam postala cmizdravica... plakala sam na neku pjesmu koju je spomenu moj tata o djedu i unuku halooo!??! Plakala sam zadnji dan na tečaju tokom prezentacije di su bile fotografije mama sa bebama odmah nakon poroda uz Oliverovu pjesmu koju sam prvi put čula, a sad je ne mogu naći i evo tulila sam i sad kad sam je tražila jer sam naletila na neke koje su mi jako drage...a sve je danas počelo kad sam se rasplakala radi natpisa na lenti od jedne žene tu na forumu u grupi di curke pokušavaju dugo ostati trudne,  a glasi "samo želim da me netko zove mama"... i evo ovaj komentar pišem već pola sata jer naravno tulim usput... ajmeee nadam se da ću se brzo nakon poroda vratiti na staro

Frajla
    29. Kolovoz 2019. 14:18

pahuljicaa

Dejaa - uzivaj i sretno danas 💝😊😊
    Meni je bas tesko po ovoj sparini. Jucer vozila sat i pol do zg, bila u areni, city centru i king crosu… trazila umetak za novorodence za mama roo, uzela zadnji…
    Ali sad trebam vasu pomoc.. cure iz zg, a moze i online stranice za naruciti.. trazila sam baldehin za kimbac… jucer ga nisam nigdjeee nasla, svi govore da nemaju trenutno, nema ni kod nas u gradu.. gdje bi jos mogla pogledat? Narucit? Hvalaa 😊

Imaš ih posvuda....Pa ovisi što ti se sviđa.
    https://www.google.com/search?q=baldahin+za+kreveti%C4%87&rlz=1C1GCEU_hrHR832HR836&ei=IsJnXa2KKcayrgSOiLDIBg&start=0&sa=N&ved=0ahUKEwito5bQh6jkAhVGmYsKHQ4EDGk4ChDy0wMIlQE&biw=1280&bih=913

Možeš uzeti i samo onaj stalak, pa dati nekome da ti sašije od tkanine koja ti se sviđa

• Noemi1
    29. Kolovoz 2019. 14:19

Andrea21

Noemi- znaci negine mi da moram nosit pelene i sve sa sobom. Ok ajd barem cu imati svoje pa sam mirna… I mogla sam i mislit da nemaju nikakav stol za previjanje bebe -.- uzas.
    A sto se tice soavacice na porodu jel ne moze za porod proci obicna i samo ju dignem skroz do kraja, mislim da nakon sto su me vidjeli rasirenu 100cm, to sto ce mi vidit grudi nikakv problem nije 🤣

Ma mozes kakvu hoces obuc, u kojoj se osjecas najugodnije. Al ovo sto kazes, nakon poroda nema srama. Stvarno, tamo dok te ispregledaju, sram nestane. U osijeku nema stol za previjanje, za druge bolnice ne znam 🤔 ma i da imaju, svakako bi na njega stavila jednokratnu podlogu za previjanje. Zbog cistoce, ko zna kolko cesto bi to cistili. Ovako ja znam da je sve cisto sto sam donjela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.