Cure jel u Bubamara klub uclanjenje bilo koji dan, samo dodjem i uclanim se i dobit cu paket (mislim na ono teudnicko nesto jer obicnu karticu vec imam)? Da li nesto moram kupiti da dobijem taj paket?
Evo mene s pregleda, vracam se svom starom strogom mirovanju… Pocela sam se otvarat i rekla mi doktorica bar do iduce kontrole da izdrzimo i bas da nist ne radim jer i nisko nosim i da si uzmem trudnicki pojas za ispod … Vratila se moja happy doktorica i iduca mi kontrola pada bas na moj rodjendan 🥰
Sad u horizontalu i ne mrdaj
Držim fige da što dulje izdržite
Optimisticna sam ja, nadam se da nece biti dodatnih poteskoca .... Vracamo se online gledanju i narucivanju 🤣
Cure jel u Bubamara klub uclanjenje bilo koji dan, samo dodjem i uclanim se i dobit cu paket (mislim na ono teudnicko nesto jer obicnu karticu vec imam)? Da li nesto moram kupiti da dobijem taj paket?
Ma meni je s pocetka rekla da kao daju paketice samo utorkom kad su trudnicki trbuscici,kad sam dosla utorak i kupili smo dosta toga ona opet nije imala paketic a i nisam dobila taj trudnicki popust pa sam ja poslije kontaktirala centralu i 1. Iz ducana su me nazvali kad je stigao paketic, a 2. morali su mi istu tu karticu aktivirati da sam trudnica i nakon toga mogu imati popuste i btw taj dan nisam nista kupila.
Ma ne moras nista kupiti samo ce ti aktivirat karticu na popust za trudnice i dat paketic ako imaju
I da Kengurica to mozes bilo koji dan napravit al sve ovisi na kakvu ces naletit 😏
Ma meni je s pocetka rekla da kao daju paketice samo utorkom kad su trudnicki trbuscici,kad sam dosla utorak i kupili smo dosta toga ona opet nije imala paketic a i nisam dobila taj trudnicki popust pa sam ja poslije kontaktirala centralu i 1. Iz ducana su me nazvali kad je stigao paketic, a 2. morali su mi istu tu karticu aktivirati da sam trudnica i nakon toga mogu imati popuste i btw taj dan nisam nista kupila.
Ma ne moras nista kupiti samo ce ti aktivirat karticu na popust za trudnice i dat paketic ako imaju
Ja sam se učlanila neki petak i odmah dobila paket. E sad, kupila sam dosta toga pa ne znam jel treba ili ne treba kupnja...
Ja sam se učlanila neki petak i odmah dobila paket. E sad, kupila sam dosta toga pa ne znam jel treba ili ne treba kupnja…
Ma traži odmah kad uđeš, reci da bi koristila nešto iz one knjižice što se dobije. A onda lako kažeš da nisi našla nešto što si zamislila
Koliko znam ideja je da mogu sve trudnice to dobiti (kao i u dm-u), a sad što se neke trgovkinje odluče igrati šerifa njihov problem
Nema Martine...možda je krenulo napokon...
Sinoć mi je trbuh bio toliko napet i težak da sam mislila da ću puknut Mislim si da od hrane - jela sam popodne dosta grožđa, pa za večeru dosta rajčice i luka i onda još na kraju popila čašu Mg... zna mi se tako dogoditi baš ako pojedem više tog svježeg povrća na salatu, možda ima puno vode pošto je sve domaće i sočno...
Danas opet neka sparina kod nas...fali mi zraka...
Kako se hladite vi cure koje nemate klimu? Ja je inače ne volim, a ni nemamo je doma, pa si hladnom vodom namočim tetricu pokrijem se po nogama ili stavim oko vrata i lijepo me rashladi
Hvala Pikulica i Frajla.
Ma bez klime ne bih mogla disati, vlaga u stanu 71, kad upalim klimu padne. Ja uopce nisam tip da puno palim klimu, ali zadnja tri dana ne mogu bez nje.
Aurora hvala ti i meni se svidja moja loptica... Sogor mi je rekao da sam okruglica..
Noemi hvala za savjete u vezi pelena i to da deckici vole piskiti kad im skines pelenu imat cu to na umu iako mislim si kako ce mene moj popiskit jedno dva puta dok ne skuzim 🤣🤣
Netko je spominjao ziganje dolje i kroz mjehur zabb sam tko ugl mene nekada isto zna tako zigati dolje bas kroz rodnicu i siri se skroz do guze onak bas ostra bol i mene tjera da se trznem i sva se stisnem. Meni obicno ne traje dugo i ne javlja se jako cesto.. Ali je jako neugodno.
Eeeee da nema nam Martine moguce da je krenulo nesto?! 😊🤔 Drzimo fige da je i da ce nam se javiti uskoro..
Sortiraj odgovore
Najstariji