Mislite da je zgodnije i u jesenskim mjesecima imati krace spavacice za dojenje i vizite ili bas neke zimske?
Ja imam jednu kratkih rukava na raskopcavanje, i cak razmisljam da uzmem pamucnu na spaline, pa preko mogu ogrtac ako bude hladno, a znam da dosta griju sobe zbog beba...
Mislite da je zgodnije i u jesenskim mjesecima imati krace spavacice za dojenje i vizite ili bas neke zimske?
Ja imam jednu kratkih rukava na raskopcavanje, i cak razmisljam da uzmem pamucnu na spaline, pa preko mogu ogrtac ako bude hladno, a znam da dosta griju sobe zbog beba…
Ja znam da ja duge rukave ne mogu. Kao što je Aurora napisala, ja i zimi uvijek imam prozore na kip otvorene i spavam u kratkim rukavima. Tako da planiram i spavaćicu kratkih rukava uzeti u bolnicu. Dodatno imam laneni ogrtač, ako će trebati.
Ja cu svakako kratkih rukava i kracu. Meni je samo zrak vazan, zimi sam se uvijek nabundala, samo neka mi je prozor otvoren…ko malo sam zimogrozna, ali sad u trudnoci me i to izgleda proslo😁
Točno tako sam i ja Zimogrozna užasno, ali sada mi je ponekad više vruće nego mužu, a on se inače preznojava uvijek. Samo da imam zraka, inače me paranoja hvata.
Nama su na tecaju rekli (sad sam ko Aurora 🤣) nek stavimo kratke rukave, pogotovo kod poroda - radi mjerenja tlaka, temperature, bockanja...da ne moramo stalno dizat rukave i lakse je...
Felicita, dobila sam 2 crvene uputnice. Jedna mi je visekratna za TA, a na drugoj pise "porod" i uzimam je kad idem roditi. Zapravo, mora biti uz dokumentaciju u torbi
Zar se na porodu ne nose njihove spavacice?
Kod nas ne. Ovisi kako koja bolnica
Ja nisam dobila uputnicu za porod, nadam se da ova D1 za TA vrijedi i za to 😅😅
Da i mene je to sad zbunilo, ja sam dobila D1 uputnicu za sve pa valjda vrijedi i za porod jer ki nitko nista nije spominjao, a ginekologica mi je samo to dala...taman posla da ne mogu doc rodit jos jer nemam uputnicu 😂😂😂
Joj curke ja sam se zablesala i zaboravila pitati za onu kremicu za bradavice koje su to kremice jedino to si jos nisam kupila a bojim se da cu zaboraviti ako si ne zapisem uskoro jer ovaj trudnicki mozak boze sacuvaj.. Eh i da naravno gdje se mogu kupiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji