Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    28. Kolovoz 2019. 19:38

Mislite da je zgodnije i u jesenskim mjesecima imati krace spavacice za dojenje i vizite ili bas neke zimske?

Ja imam jednu kratkih rukava na raskopcavanje, i cak razmisljam da uzmem pamucnu na spaline, pa preko mogu ogrtac ako bude hladno, a znam da dosta griju sobe zbog beba...

mc_zgb
    28. Kolovoz 2019. 19:49

Venus

Mislite da je zgodnije i u jesenskim mjesecima imati krace spavacice za dojenje i vizite ili bas neke zimske?

Ja imam jednu kratkih rukava na raskopcavanje, i cak razmisljam da uzmem pamucnu na spaline, pa preko mogu ogrtac ako bude hladno, a znam da dosta griju sobe zbog beba…

Ja znam da ja duge rukave ne mogu. Kao što je Aurora napisala, ja i zimi uvijek imam prozore na kip otvorene i spavam u kratkim rukavima. Tako da planiram i spavaćicu kratkih rukava uzeti u bolnicu. Dodatno imam laneni ogrtač, ako će trebati. 

mc_zgb
    28. Kolovoz 2019. 19:55

Aurora87

Ja cu svakako kratkih rukava i kracu. Meni je samo zrak vazan, zimi sam se uvijek nabundala, samo neka mi je prozor otvoren…ko malo sam zimogrozna, ali sad u trudnoci me i to izgleda proslo😁

Točno tako sam i ja  Zimogrozna užasno, ali sada mi je ponekad više vruće nego mužu, a on se inače preznojava uvijek. Samo da imam zraka, inače me paranoja hvata.

PatyDi
    28. Kolovoz 2019. 19:59

Nama su na tecaju rekli (sad sam ko Aurora 🤣) nek stavimo kratke rukave, pogotovo kod poroda - radi mjerenja tlaka, temperature, bockanja...da ne moramo stalno dizat rukave i lakse je...
    Felicita, dobila sam 2 crvene uputnice. Jedna mi je visekratna za TA, a na drugoj pise "porod" i uzimam je kad idem roditi. Zapravo, mora biti uz dokumentaciju u torbi

Venus
    28. Kolovoz 2019. 20:02

Zar se na porodu ne nose njihove spavacice?

PatyDi
    28. Kolovoz 2019. 20:24

Venus

Zar se na porodu ne nose njihove spavacice?

Kod nas ne. Ovisi kako koja bolnica

• ReginaP
    28. Kolovoz 2019. 20:29

Ja nisam dobila uputnicu za porod, nadam se da ova D1 za TA vrijedi i za to 😅😅

felicita28
    28. Kolovoz 2019. 20:38

Da i mene je to sad zbunilo, ja sam dobila D1 uputnicu za sve pa valjda vrijedi i za porod jer ki nitko nista nije spominjao, a ginekologica mi je samo to dala...taman posla da ne mogu doc rodit jos jer nemam uputnicu 😂😂😂

PatyDi
    28. Kolovoz 2019. 20:53

Da, eto, kod nas očito ne možeš roditi ak nemaš uputnicu 

28. Kolovoz 2019. 20:55

Joj curke ja sam se zablesala i zaboravila pitati za onu kremicu za bradavice koje su to kremice jedino to si jos nisam kupila a bojim se da cu zaboraviti ako si ne zapisem uskoro jer ovaj trudnicki mozak boze sacuvaj.. Eh i da naravno gdje se mogu kupiti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.