Zar se na porodu ne nose njihove spavacice?
Kod nas ne. Ovisi kako koja bolnica
Ja nisam dobila uputnicu za porod, nadam se da ova D1 za TA vrijedi i za to 😅😅

Da i mene je to sad zbunilo, ja sam dobila D1 uputnicu za sve pa valjda vrijedi i za porod jer ki nitko nista nije spominjao, a ginekologica mi je samo to dala...taman posla da ne mogu doc rodit jos jer nemam uputnicu 😂😂😂

Joj curke ja sam se zablesala i zaboravila pitati za onu kremicu za bradavice koje su to kremice jedino to si jos nisam kupila a bojim se da cu zaboraviti ako si ne zapisem uskoro jer ovaj trudnicki mozak boze sacuvaj.. Eh i da naravno gdje se mogu kupiti?
Curke, zna li netko koje su dobre marame za nosenje bebe? Nekako mi se vise sviđa ideja nosenja u marami nego u klokanici pa ako ste proucavale, podijelite pliz iskustvo sa mnom. Ja sam nesto pokusavala, ali previse mi toga pa sam se pogubila malo
Skroz male bebe se mogu nositi u elasticnoj, mislim da ima cak u mulleru neka koja je ok, ima od ergobaby isto....mislim da one idu cca do 9 kg koliko se sjecam. Njih je lakse zavezati
Tkane marame su vise manje univerzalne, dugo se mogu koristiti, materijal koji ce ti odgovarati je dost individualna stvar. Ja imam "lidlušu" i skroz smo si ok funkcionirali. Uzela sam nju kao za probu, da vidim kako ce ici, pa sam onda mislila dalje nesto. Al na kraju smo onda kasnije uzeli klokanicu. Ugl, bude povremeno u lidlu (nisam dugo vidila), a cesto i cure prodaju. 100-150 kn. A cijene nekih se penju i do nekoliko tisuca kn. Ugl za ovu iz lidla savjetnice za nosenje kazu da je dobra.
Ring sling je vise za vece bebe, rijetko tko nosi malu bebicu u njemu.

Joj curke ja sam se zablesala i zaboravila pitati za onu kremicu za bradavice koje su to kremice jedino to si jos nisam kupila a bojim se da cu zaboraviti ako si ne zapisem uskoro jer ovaj trudnicki mozak boze sacuvaj.. Eh i da naravno gdje se mogu kupiti?
Ja sam kupila od biobaze kremu za bradavice i nemora se skidati kad beba treba jesti..kupila u bipi
Ja sam kupila od biobaze kremu za bradavice i nemora se skidati kad beba treba jesti..kupila u bipi
Ej hvala ti bas cu pogledati u bipi onda ovih dana pa uzeti ako ima ta kod nas..
Ja sam uzela lanolin u mulleru, 70ak kn mala tubica, nemas je sta vidit. Al vjerujem da je dobra. Samo je uzasno skupa. Super je srto se ne mora ispirati. Jos jedna stvar, kod nas u bolnici trenutno nemaju te Violetine pakete. Tako da mi je za bebu trebalo: pelene (15ak kom), vlazne maramice i krema za guzu obavezno. Ja sam ponijela jos jednokratnu podlogu za presvlacenje, buduci da nemamo u sobi prematalicu vec se previja na svom krevetu. I 2 tetra pelene nek se nadju za nocne podoje, da stavite ispod bebe ako cete lezat i dojiti. To je za Osijek, za druge bolnice ne znam 🤔

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji