Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica
    20. Ožujak 2019. 17:05

mc_zgb

Bok curke. Evo mene natrag s kontrole. Sve je super, bebač je bio full aktivan, skakao je okolo što mi je full čudno kad vidiš da tako skakuće a ništa ne osjetišSrećica mala. I mahao nam je, super je bio, baš smo mm i ja uživali gledajući ga.Po mjerama je 10+1, a trebalo bi biti 10+3, ali to je to i super je sve. Sreća do krova

Ajme ODLICNOOOO pa sta se tada vec vidi tako puno? mislim, mozes vidjeti da skace? Ja cekam 04.04.2019 da prvi put cujem srce pa ne znam sta ce vec sad od uzbudenja a kamoli da vidim tockicu kako skace u meni. Bas mi je drago za Vas, sta god radis,radi i dalje,ocito bebacu pase :-)

mc_zgb
    20. Ožujak 2019. 17:11

Točkica

mc_zgb

Bok curke. Evo mene natrag s kontrole. Sve je super, bebač je bio full aktivan, skakao je okolo što mi je full čudno kad vidiš da tako skakuće a ništa ne osjetišSrećica mala. I mahao nam je, super je bio, baš smo mm i ja uživali gledajući ga.Po mjerama je 10+1, a trebalo bi biti 10+3, ali to je to i super je sve. Sreća do krova

Ajme ODLICNOOOO pa sta se tada vec vidi tako puno? mislim, mozes vidjeti da skace? Ja cekam 04.04.2019 da prvi put cujem srce pa ne znam sta ce vec sad od uzbudenja a kamoli da vidim tockicu kako skace u meni. Bas mi je drago za Vas, sta god radis,radi i dalje,ocito bebacu pase :-)

Daa, čudo malo, nisam ni ja mislila da će tako aktivan biti, ali baš je divno bilo za vidjeti.  Pazim i mazim svakodnevno. 
    A kad sam bila zadnji put, sa nekih 6+3, nisam vidjela ekran, jer sam zbog drugih problema bila na pregledu u bolnici, ali tad mi je rekla doktorica da se vidi odjek srčeka. 

Frajla
    20. Ožujak 2019. 17:11

mc_zgb

Bas lijepe vijesti 💝

20. Ožujak 2019. 17:14

mc_zgb

Ja sam prosli tj prvi put vidla kako skace do tada nikada i neopisiv osjecaj 😍

mc_zgb
    20. Ožujak 2019. 17:20

ayla

mc_zgb

Ja sam prosli tj prvi put vidla kako skace do tada nikada i neopisiv osjecaj 😍

Predivan je osjećaj. Evo još me drži ta sreća, imam osjećaj da bi sada sve mogla 

20. Ožujak 2019. 17:20

Znam tako mi i samoj 😊😊

felicita28
    20. Ožujak 2019. 17:26

Ej curke :) cestitam novim curkama i dobrodosle. Cire koje su dns bile na ultrazvuki cestitam vam i znam da ste sigurno uzivale gledajuci vase mrvice :)
    Ja sam danas bila na kombiniranom probiru u Vinogradsku pa sam curkama nekim obecala napisati iskustva. Prvo da kazem da je sve u redu, bebac se super razvija, vidjela sam srceko, sake, kicmu, lice ma sve i bila je aktivna jako i mahala rucicama i nogicama, ma preslatko nesto. Dosli su mi odmah nalazi, rizik za sindrome je 1: 100000 tako da sam odmah mirnija. E sad, iskustvo s tim u Vinogradskoj meni osobno je katastrofa! Narucena sam bila u pola 9, dosla prva a primili me tek oko 10 sati. Bila je neka mlada sestra koja se sat i pol presetavala gore - dole, ulazila izlazila, a u meduvremenu se skupilo 15 trudnica s trbuhom do zuba, otvorenih po par cm koje su takoder cekale kod iste doktorice po 2 -3 sata sjedeci na stepenicama i po podu jer oni nisu osigurali dovoljno stolica i klupa za sjest (da napomenem ja sam stajala sat i pol, kicma me jos uvijek boli). Nakon sat i pol su me primili, prefled je trajao 5 min i onda sam isla u zgradu prekoputa vadit krv. Ordinacija u kojoj su radili ultrazvuk je dva sa dva, s tim da sam bila ja i jos jedna cura unurltra ona na jednom stolu ja na drugom, a pregrada jedva vidljiva. Mislim, jesmo zenske ali svako hoce svoju privatnost opet. Barem je doktorica bila ljubazna. Kad su dosli nalazi, a dosli su odmah danas sam sve zaborabila kad sam vidjela da je sve ok ali cure koje idu na probir u Vinogradsku, obaruzajte se dobro strpljenjem :) ja ne znam jesam ja pogodila takav dan ili uvijek tako ali strasno koliko se ceka a narucen si.

Frajla
    20. Ožujak 2019. 17:35

Vidim da ste vec pisale o vitaminimovi, pa evo savjeta sto sam za proslu trudnocu citala
    Za zadnje tromjesečje svakako uzeti omegu jer na nasem podneblju se ne unosi dovoljna kolicina. I to prilagođenu trudnicama, ima neki omjer dha i epa koji treba biti, tj treba biti vise dha. Eha lagano razrijeduje krv i zato se ne preporuca u zadnjem tromjesecju. Ima od natura welth bas omega natal ili neke prenatale koji vec imaju omegu (novalac, elebaby...). Pije se ujutro jer duze treba za apsorpciju, a probava bolje radi preko dana 😉

• Mtk39
    20. Ožujak 2019. 17:44

Frajla

Vidim da ste vec pisale o vitaminimovi, pa evo savjeta sto sam za proslu trudnocu citala
    Za zadnje tromjesečje svakako uzeti omegu jer na nasem podneblju se ne unosi dovoljna kolicina. I to prilagođenu trudnicama, ima neki omjer dha i epa koji treba biti, tj treba biti vise dha. Eha lagano razrijeduje krv i zato se ne preporuca u zadnjem tromjesecju. Ima od natura welth bas omega natal ili neke prenatale koji vec imaju omegu (novalac, elebaby…). Pije se ujutro jer duze treba za apsorpciju, a probava bolje radi preko dana 😉

Ja sam taman potrosila Novalac, sad sam uzela prenatal od Natural Wealth-a, povoljnije su. Samo vidim da nemaju u sebi magnezij ali imam neke magnezij od Twinlab-a u kapsulama sto sam trosila prije trudnoce, jel mogu njih ubacit? 

Frajla
    20. Ožujak 2019. 17:47

felicita28

Ej curke :) cestitam novim curkama i dobrodosle. Cire koje su dns bile na ultrazvuki cestitam vam i znam da ste sigurno uzivale gledajuci vase mrvice :)
    Ja sam danas bila na kombiniranom probiru u Vinogradsku pa sam curkama nekim obecala napisati iskustva. Prvo da kazem da je sve u redu, bebac se super razvija, vidjela sam srceko, sake, kicmu, lice ma sve i bila je aktivna jako i mahala rucicama i nogicama, ma preslatko nesto. Dosli su mi odmah nalazi, rizik za sindrome je 1: 100000 tako da sam odmah mirnija. E sad, iskustvo s tim u Vinogradskoj meni osobno je katastrofa! Narucena sam bila u pola 9, dosla prva a primili me tek oko 10 sati. Bila je neka mlada sestra koja se sat i pol presetavala gore - dole, ulazila izlazila, a u meduvremenu se skupilo 15 trudnica s trbuhom do zuba, otvorenih po par cm koje su takoder cekale kod iste doktorice po 2 -3 sata sjedeci na stepenicama i po podu jer oni nisu osigurali dovoljno stolica i klupa za sjest (da napomenem ja sam stajala sat i pol, kicma me jos uvijek boli). Nakon sat i pol su me primili, prefled je trajao 5 min i onda sam isla u zgradu prekoputa vadit krv. Ordinacija u kojoj su radili ultrazvuk je dva sa dva, s tim da sam bila ja i jos jedna cura unurltra ona na jednom stolu ja na drugom, a pregrada jedva vidljiva. Mislim, jesmo zenske ali svako hoce svoju privatnost opet. Barem je doktorica bila ljubazna. Kad su dosli nalazi, a dosli su odmah danas sam sve zaborabila kad sam vidjela da je sve ok ali cure koje idu na probir u Vinogradsku, obaruzajte se dobro strpljenjem :) ja ne znam jesam ja pogodila takav dan ili uvijek tako ali strasno koliko se ceka a narucen si.

Ovako je svugdje nazalost. Vodila trudnocu u bolnici (ne vinogradskoj), tamo gdje sve trudnice idu iza 36 tjedana. ceka se, guzva, nema zraka, vrijeme kad si narucen nista ne znaci... ali dobro, ja sam vrlo tolerantna, doktori rade ambulante i odjel, ujutro  imaju sastanak koji je nekad brze gotov, nekad sporije. Jos ako uleti kakva frka na odjelu ili kompliciran porod ceka se i duze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.