Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    26. Kolovoz 2019. 09:20

Martina0204

luce35

Frajlaimam peg perego 3u1 i htjela bi istu sjedalicu da moze na kolica a inace to jaje ima 5 zvjezdica pa nisam nista drugo ni gledala. Magic baby nema PP 😪

PP ima baby center, oni imaju 15% na sve kad je zuta srijeda, ne znam jesi li u blizini kojeg city centra.

I u 10 mj bi trebao biti sajam u st, iako ti je to malo na knap....ugl onda svi daju popuste, ako se ne snades prije mozes si mozda rezervirati u nekoj trgovini koja sudjeluje u sajmu, pa da ti daju po nekoj snizenoj cijeni

Frajla
    26. Kolovoz 2019. 09:25

luce35

Frajlaimam peg perego 3u1 i htjela bi istu sjedalicu da moze na kolica a inace to jaje ima 5 zvjezdica pa nisam nista drugo ni gledala. Magic baby nema PP 😪

Baci oko i na hak webshop, oni imaju uvjek nize cijene za clanove. Ako nemas nikog imam ja tu karticu, pa ti mogu dati broj da upises kod narudžbe 😉
    Btw. meni nisu odgovorili na mail, ali kad sam zvala javio se jako ljubazan gospodin. Oni te sjedalice nemaju kod sebe, nego povlace od dobavljaca ovisno o marki...

luce35
    26. Kolovoz 2019. 09:26

Martina0204

luce35

PP ima baby center, oni imaju 15% na sve kad je zuta srijeda, ne znam jesi li u blizini kojeg city centra.

imaju u baby centru  jaje samo u kompletu s isofix bazom a meni treba belted baza- na pojas 🤣🤣🤣. Ovo je prva stvar koju kupujem za bebu i bas me krenulo 😂

Frajla
    26. Kolovoz 2019. 09:27

Sretan rodendan Dijmar 🎂
    Ja sam sanjala da smo isli u toplice gdje imaju i vrtic, pa smo malog ostavili kao u tom dijelu 🤪

luce35
    26. Kolovoz 2019. 09:29

Frajla

luce35

Baci oko i na hak webshop, oni imaju uvjek nize cijene za clanove. Ako nemas nikog imam ja tu karticu, pa ti mogu dati broj da upises kod narudžbe 😉
    Btw. meni nisu odgovorili na mail, ali kad sam zvala javio se jako ljubazan gospodin. Oni te sjedalice nemaju kod sebe, nego povlace od dobavljaca ovisno o marki…

Hvala, poslala sam im upit sinoc za datum proizvodnje pa cekam odgovor. Nemam karticu pa cu biti slobodna uzeti od tebe 😍

anemone
    26. Kolovoz 2019. 09:37

Noemi, čestitam! Uživajte 😍😘

Aurora, ja sam sanjala da je ovaj moj čak doveo mačku doma na upoznavanje sa svima a ja stojim sa strane s trbusinom! 😂
    I mene je sad malo panika primila, valjda neće previše uranit, imam još puno previše toga za obavit 😮

26. Kolovoz 2019. 10:28

Noemi cestitam😍😍😍.. Brz oporavak zelim...
    Curke kod nas konacno padala kisa malo pa je kao malo rashladilo ali vec je sunce vani tak da neznam koliko ce potrajat.. Ugl sjedim pijem kavu i znojim se.. I ja sanjam gluposti pogotovo pred pregled veceras naravno necu spavat jer ujutro idem konacno vidjet bebana opet. Drzite fige da nebude guzve da doktorica bude dobre volje inace je ful opustena kad nema 10 zena u cekaonici i onda mogu bas pricat s njom o svemu a mogla bi nam sutra i upalit 3D da vidimo kako nam bebac izgleda ali kazem samo ako nema guzve inace je jadna sva onak napeta i sve ko na traci ide onda. 

felicita28
    26. Kolovoz 2019. 10:55

DijMar, sretan rodjendan :)))

PatyDi
    26. Kolovoz 2019. 11:01

Tnx curke 😊
    Ja sam ko zombi danas...sve me boli od namjestanja nocas i udaraca, spavala mozda 3-4 sata sve skupa...
    A snovi ajmeee 😅 I ja sam vec sanjala da je dragi dofurao neku fufu doma, a ja onda ljuta na njega u stvarnom zivotu 😆
    A nocas sanjam svog malca, kao dosli iz bolnice, a on ogroman 😯

sara2019
    26. Kolovoz 2019. 11:29

Noemi1

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊

CESTITKE tebi i bebici i da idete sto prije kuci da se mazite i pazite🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI