Cure koje ste radile Guk profile je li znate uslijed dođe do zgrušavanja nekih od uzoraka.Sve sam radila jednako i po uputama i neki su se zgrušali pa moram ponoviti samo ne znam iz kojeg prsta više jer me sve jagodice bole od bockanja😣
Zgruša se ako ti krv ide presporo (u tom slučaju bi trebala zastati i promučkati) ili ako ne izmučkaš dobro. Pogledaj si nekad kako sestre mučkaju tu epruveticu, znači onak okreneš, pa za sekundu na drugu stranu. Piše u uputi koliko puta
Jesmo mučkali smo kako piše, očito je sporo onda kapalo.sad su mužu rekli u bolnici kao da mora teći. Hvala na odgovoru.
I da dok smo stavljali u hladnjak svi su uzorci bili tekući.očito su se neki naknadno zgrušali.
Jel vas ljudi gnjave s porukama i pozivima jeste rodile? Ja sam tak sva umorna i nikakva, sve me boli i samo osluskujem kad ce krenuti nesto i onda me ljudi dave i ako se ne javljam onda mi mamu zovu koja ne zivi u istom gradu i cijeli cirkus nastane.. najradije bi se zatvorila u stan i iskljucila od svih i svega
Dave i mene porukama.. Pa ignoriram ili kazem sarkasticno "je evo sad cu krenut" a ako sretnem koga u ducanu ili u gradu isto me dave pa kazem "nisam jos, ni necu" 😂😂😂
Multimam komprese su meni i u koferu, koristila ih i sa curama, znaci spas 🙏🙏
Curke evo mene sa pregleda. Prvi ctg odrađen, emocije me preplavile 🤩 uzet mi bris na streptokok i veli Roki na opip trbuha uuuuu velika beba, krene on ctg i kaze kako sam i rekao težak je i dugačak. Ima 3100 i ako rodim u terminu kaže imat će 4 kg. Ako se prođe 40 tjedana gledat će da porođaju do 4300 a dalje naravno carski.... malo sam sad uplašena ali valjda ću uspjeti. Kaže on bit će teško al uspjet ćemo 🤩
Curke evo mene sa pregleda. Prvi ctg odrađen, emocije me preplavile 🤩 uzet mi bris na streptokok i veli Roki na opip trbuha uuuuu velika beba, krene on ctg i kaze kako sam i rekao težak je i dugačak. Ima 3100 i ako rodim u terminu kaže imat će 4 kg. Ako se prođe 40 tjedana gledat će da porođaju do 4300 a dalje naravno carski…. malo sam sad uplašena ali valjda ću uspjeti. Kaže on bit će teško al uspjet ćemo 🤩
Bome je velik 😊😊😊
Drzim fige da uspijete 😉😉
Curke evo mene sa pregleda. Prvi ctg odrađen, emocije me preplavile 🤩 uzet mi bris na streptokok i veli Roki na opip trbuha uuuuu velika beba, krene on ctg i kaze kako sam i rekao težak je i dugačak. Ima 3100 i ako rodim u terminu kaže imat će 4 kg. Ako se prođe 40 tjedana gledat će da porođaju do 4300 a dalje naravno carski…. malo sam sad uplašena ali valjda ću uspjeti. Kaže on bit će teško al uspjet cemo
Velika beba bogme :) super da je sve ok...sad bi nam masovno trebale bebice krenuti
Jel vas ljudi gnjave s porukama i pozivima jeste rodile? Ja sam tak sva umorna i nikakva, sve me boli i samo osluskujem kad ce krenuti nesto i onda me ljudi dave i ako se ne javljam onda mi mamu zovu koja ne zivi u istom gradu i cijeli cirkus nastane.. najradije bi se zatvorila u stan i iskljucila od svih i svega
Jos ne s tim ali od pocetka trudnoce komentari na trbuh😠u pocetku se svi cude ajmeee nista se ne vidi,nemas trbuh (zamisli,trudna sam 15min i nema trbuha) sada kad sam skoro 9.mjeseci trudna idu komentari tipa aaaa vidi se trbuh,sad je to vec ozbiljan trbuh...meni uzasno ide na zivce, dijete samo sta nije vani, da imam trbuh🙄🙄 samo radi tih komentara mi se ne da sa ljudima na kavu,svi se čude il nemas trbuh ili ga imas
Heey cure... citam vas stalno, samo bas ne pisem nista.. malo smo umorni pa odmaramo... 32 tt je tu, curka dosta aktivna, stucka, izvodi akrobacije... a mene polako lovi panika...😏
Nego, pocela me muciti zgaravica 🙄😶🙄😶 nikad u zivotu je nisam imala... a danas od jutra i ne staje... uzas.. bilo dal lezim,sjedim,stojim,hodam, pijem,jedem..osjecam zarenje... da li koja pije kakve tabletice? Nesto prirodno? Zvakace,mineralna - probala, bas i ne pomaze... znam da se pisalo vec o tome, samo nisam zapamtila 😑 help help help
Cure samo da nesto provjerim s vama za svaki slucaj da ne bi opet bilo :) zaposlene cure koje su otvorile porodiljni. Ja sam isla u hzzo jucer i predala i doznake i sve i popunila sam neki zahtjevbza rodiljni dopust i zenska mi je rekla kad beba napuni 5 mjeseci da dodem i dala mi papire koje trebam ispuniti za roditeljski dopust. Da li su i vama tako rekli? Mene buni zasto mi je rekla da dodem kad brba napuni 5 mjesec, sta nije da porodiljni racuna godinu dana od dana kad se beba rodi?
Pozdrav cure..
Citam vas i pratim redovno samo eto nikako da se ukljucim.
Koliko sam do sada upratila vecina vas je sa Zagrebackog podrucja, nesto Osijek itd.. a mene zanima jel ima koja buduca mama ovdje da treba rodit u Njemackoj? Gledala sam stranici Mame i trudnice u Njemackoj ali nema nikog aktivnog :/
Ja imam termin 2.11 ali ako budem htjela na carski onda ce to biti 26.10.
Zanima me jel koja od vas ima problem sa bolovima u preponama, mene vec tjedan dana to uzasno boli, pogotovo navecer kad se okrecem s jednog boka na drugi?
Cure samo da nesto provjerim s vama za svaki slucaj da ne bi opet bilo :) zaposlene cure koje su otvorile porodiljni. Ja sam isla u hzzo jucer i predala i doznake i sve i popunila sam neki zahtjevbza rodiljni dopust i zenska mi je rekla kad beba napuni 5 mjeseci da dodem i dala mi papire koje trebam ispuniti za roditeljski dopust. Da li su i vama tako rekli? Mene buni zasto mi je rekla da dodem kad brba napuni 5 mjesec, sta nije da porodiljni racuna godinu dana od dana kad se beba rodi?
Rodiljni je 6 mjeseci, porodiljni 6 mjeseci. Moras ici kako bi oni uopce znali da ti zelis koristiti tih drugih 6 mjeseci i na koji nacin (dijeliti s muzem ili ne). Da ne predas papire za porodiljni to bi znacilo da ides raditi kada beba navrsi pola godine
Sortiraj odgovore
Najstariji