Cure ne znam sta da radim vise.. imam ostru bol sa lijeve strane kod rebra. Znaci umirem.. ima jos netko da ih bole rebra? Ne mogu se namjestit, spavat nistaaa. I do neki dan sam imala tj dana vodenastu stolicu sad vec negdje 2 dana nista a stalno me tjera na wc. Sta da radim? 😞
Savjet da kad vam krenu posjete beba bude u boravku. Mi smo koristili kosaru od kolica za spavanje to popodne jer imamo naviku izuti se odmah na ulazu u stan a posjete bi bez greske prosetale do sobe vidjeti bebu a grozim se toga da mi u cipelama idu po predsoblju i sobi.
Traziti da se izuju je vec nezgodnije nego uputiti ih prati ruke. A mozda i bolje da se ne izuvaju 🤣🤣🤣.
Venus nije preporucljivo lezati u vodi jer kud mos pokupiti bakteriju mozes si izazvati trudove neka te netko izmasira malo...
Ajme ja se jezim tih dolaženja vec vidim da ce biti pakleno s pranjem ruku al kao sto kazete kome milo kome krivo necu da mi bebu zaraze
Nista zadat cu dragog da me masira, raspadoh se cijela od bolova, ono ko kad imas veliku temperaturu pa te sve kosti i misici bole.
A jadan ionako sve radi kako ja lezim, kuha, cisti, pere i jos na posao 😀
Mama upadne svako par dana
Meni jos uvijek moj prsten spada malo. Kad idem prat kosu ga skidam da mi ne padne. Zasad nisam pocela oticati, to me tek slijedi.
Cure vezano za blazinice za dojke ne bih preporučila da kupujete one koje sadrže nekakav gel u sebi. Dva puta desilo mi se da su se otvorile tj.raspale i da je taj gel, kao nekakvi kristalići bio na dojkama. Iako su najbolje upijale od svih koje sam probala, uhvatila me jeza pri pomisli da je beba to mogla slučajno progutati.
Ja nisam srecom jos oticala ni malo, uvijek sam mislila da cu bit ogromna u trudnoci 😀😂 al samo 7kg do sada, a sigurno pomaze i sto sam doma u klimatiziranom
Venus mene rebra rasturala prije 10 dana, nisam ih mogla pipnut koliko me bolilo. Ko da me netko udarao cijelu noc 😂 sad se malo ublazila bol ali i dalje boli na pritisak... Beba se pomice valjda gore, ili maternica s obzirom da je njoj glavica full dole nisko 🙄
...
Joj to izuvanje 🙈 kad udju u stan i ja se odmah izuvam s ulaza a odrasli kojima ocito nit kuci nije obicaj izuvat se krenu s ulaz u boravak, a ja vec ko manijak drzim papuce iza i govorim "ako vam je zima imam ja papuce za vas" 😂
Curke, mamu mi je uhvatila neka crijevna viroza i bojim se da ce i mene kroz koji dan zakaciti…znam da je sve vec tu u zraku, ali mogu li mozda nekako sprijeciti? 🤔
Ili ak me uhvati, kaj da si uzimam?
Ovisi kaj te uhvati. Mene u daruvaru ulovio proljev pa sam rijesavala coca colom i probiotikom
Cure sta mislite jel se smijemo kupati u kadi malo da se opuste bolni misici i kosti?
Ja sam na mirovanju, cerviks skracen i otvoren za prst pa neznam smijem li lezati u vodi. Ali me toliko bole kukovi, bedra i ledja od lezanja da bi mi tako dobro dosla neka mlako topla voda za opustanje…
Meni je ginic rekao nikakve stajace vode pa ni vlastita kada, iako sam zatvorena i sve ok, ali zbog bakterija.
Sortiraj odgovore
Najstariji