Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    23. Kolovoz 2019. 19:38

Kengurica

Ovo je spavacica od Devića, 45kn lijepo dodje do koljena sto mi rijetko koja dodje (ja sam 168cm). Gumbi se lijepo otkopcavaju, na nekima koje imam je mucenje gumbe otkopcati. Pamuk nije debeo ni pretanak i mekan je i mislim da tko nije vec rijesio spavacice da mu se isplati nekoga poslati ili otici u Devic.

E super, hvala za informaciju. Ja si taman moram ići kupiti, pa ću skoknuti. Vidim da je netko pisao da imaju dućan u Draškovićevoj.
    Mi smo napokon danas složili komodicu za bebicu, sad ću lagano počet s pranjem njene robice i ostalog. Stvarno imam osjećaj da ću ranije roditi, ne znam kako vi. Baš neki blesavi osjećaj 

Venus
    23. Kolovoz 2019. 19:46

Koliko cesto osjetite B Hicks u danu, jel svako stezanje trbuha braxton hicks ili? Nekad mi je tesko dokuciti jel se samo beba nabila u kuglu il se bas cijeli stomak stegao... 

Znam da ako se B hicks ponavljaju cesce u sat vremena da mogu bit znak ranijih trudova

marinaaaa
    23. Kolovoz 2019. 19:50

Venus

Koliko cesto osjetite B Hicks u danu, jel svako stezanje trbuha braxton hicks ili? Nekad mi je tesko dokuciti jel se samo beba nabila u kuglu il se bas cijeli stomak stegao…

Znam da ako se B hicks ponavljaju cesce u sat vremena da mogu bit znak ranijih trudova

Meni nekad prođe dan da ih uopce nemam a nekad naiđe period kad ih imam svaku minutu dvije. I prepoznajem ih, jer mi nisu ni slični bebinim udarcima. 
    A sad ne znam šta zo znači.. 

• Martina0204
    23. Kolovoz 2019. 20:06

mc_zgb

Kengurica

Ovo je spavacica od Devića, 45kn lijepo dodje do koljena sto mi rijetko koja dodje (ja sam 168cm). Gumbi se lijepo otkopcavaju, na nekima koje imam je mucenje gumbe otkopcati. Pamuk nije debeo ni pretanak i mekan je i mislim da tko nije vec rijesio spavacice da mu se isplati nekoga poslati ili otici u Devic.

E super, hvala za informaciju. Ja si taman moram ići kupiti, pa ću skoknuti. Vidim da je netko pisao da imaju dućan u Draškovićevoj.
    Mi smo napokon danas složili komodicu za bebicu, sad ću lagano počet s pranjem njene robice i ostalog. Stvarno imam osjećaj da ću ranije roditi, ne znam kako vi. Baš neki blesavi osjećaj

I ja sam imala bas takav osjecaj, a kad ono proso termin 😂😂

mc_zgb
    23. Kolovoz 2019. 20:12

Martina0204

mc_zgb

Kengurica

I ja sam imala bas takav osjecaj, a kad ono proso termin 😂😂

To me tješi 
    Rekla sam da imam osjećaj taman kad posložimo cijeli stan i sve pospremimo da ću idući dan ić rodit. Srećom, nismo još sve dokrajčili i imamo posla, ali bi voljela imati tjedan dana barem odmora. Iako kako se beba zadnjih dana počela gurati, baš me boli tamo di su joj nogice. Bit će veselo ovih zadnjih mjesec i pol 

CiniMINIS
    23. Kolovoz 2019. 20:32

Pozdrav cure. Upadam vam s ljetnih bebica da podjelim jedan link s vama. Vidim da dosta vas ima zelju dojiti, a ne zna kako ispravno dojiti a da ne boli. I ja sam se dugo mucila.. prvo je mala totalno odbijala sisu, pa smo ju nekako uspjeli sa sesiricima "natjerat" i na kraju uspjeli i sesirice izbaciti. Al bez sesirica treba znati tocno kako staviti sisu u usta da ne boli i ne stvaraju se ragade, a ovaj video mi se cini jako jednostavan i poucan sto se pravilnog hvata tice i bilo bi sebicno ne ga proslijediti (malo vjezbe je naravno jos uvijek potrebno). Uglavnom sretno vam svima 😉
    https://youtu.be/MKCFlXcSWzo

mouse
    23. Kolovoz 2019. 21:10

sreca

mouse

Pozdrav cure..
    Citam vas i pratim redovno samo eto nikako da se ukljucim.
    Koliko sam do sada upratila vecina vas je sa Zagrebackog podrucja, nesto Osijek itd.. a mene zanima jel ima koja buduca mama ovdje da treba rodit u Njemackoj? Gledala sam stranici Mame i trudnice u Njemackoj ali nema nikog aktivnog :/
    Ja imam termin 2.11 ali ako budem htjela na carski onda ce to biti 26.10.
    Zanima me jel koja od vas ima problem sa bolovima u preponama, mene vec tjedan dana to uzasno boli, pogotovo navecer kad se okrecem s jednog boka na drugi?

Ja sam isto u Njemačkoj, pa mi dosta info od cura ne pomaže. Zar si ti vec bila u bolnici na dogovoru za plan poroda? Meni moja ginekologica rekla da će mi tek oko 35 tj dati uputnicu.I jel bi carski zbog straha od prirodnog ili ima razlog?

Hocemo se prebacit u onu grupu Mame u Njemackoj da ne brkamo ovdje cure? 
    Ovdje imas mogucnost birati kakav porod zelis (carski, prirodan, u kadi ..) 
    Ja cu za nekih 2 tjedna zvat da mi naprave termin u bolnici za dogovor oko poroda. Ja svakako planiram carski, puno je jednostavnije, dobijes termin za carski, konce ne vade nego se s vremenom sami razgradjuju, mozes bilo koga povesti na porodjaj bez prethodnih tecajeva, vrlo malo stvari trebas ponijet u bolnicu jer puno toga tamo dobivas i meni ne treba uputnica za moju bolnicu. 

• sreca
    23. Kolovoz 2019. 21:18

mouse

sreca

mouse

Pozdrav cure..
    Citam vas i pratim redovno samo eto nikako da se ukljucim.
    Koliko sam do sada upratila vecina vas je sa Zagrebackog podrucja, nesto Osijek itd.. a mene zanima jel ima koja buduca mama ovdje da treba rodit u Njemackoj? Gledala sam stranici Mame i trudnice u Njemackoj ali nema nikog aktivnog :/
    Ja imam termin 2.11 ali ako budem htjela na carski onda ce to biti 26.10.
    Zanima me jel koja od vas ima problem sa bolovima u preponama, mene vec tjedan dana to uzasno boli, pogotovo navecer kad se okrecem s jednog boka na drugi?

Ja sam isto u Njemačkoj, pa mi dosta info od cura ne pomaže. Zar si ti vec bila u bolnici na dogovoru za plan poroda? Meni moja ginekologica rekla da će mi tek oko 35 tj dati uputnicu.I jel bi carski zbog straha od prirodnog ili ima razlog?

Hocemo se prebacit u onu grupu Mame u Njemackoj da ne brkamo ovdje cure?
    Ovdje imas mogucnost birati kakav porod zelis (carski, prirodan, u kadi ..)
    Ja cu za nekih 2 tjedna zvat da mi naprave termin u bolnici za dogovor oko poroda. Ja svakako planiram carski, puno je jednostavnije, dobijes termin za carski, konce ne vade nego se s vremenom sami razgradjuju, mozes bilo koga povesti na porodjaj bez prethodnih tecajeva, vrlo malo stvari trebas ponijet u bolnicu jer puno toga tamo dobivas i meni ne treba uputnica za moju bolnicu.

Nisam skuzila uopće da ima i ta grupa. Dada to znam,ali kad sam zvala u bolnicu za termin tražili su uputnicu pa sam onda pitala ginekologa i tako mi rekla. Onda procedura ovisi od bolnice do bolnice.

• irma123
    23. Kolovoz 2019. 21:26

Kengurica

Jel ima te trg jos negdje osim zg?

• ReginaP
    23. Kolovoz 2019. 21:28

CiniMINIS

Pozdrav cure. Upadam vam s ljetnih bebica da podjelim jedan link s vama. Vidim da dosta vas ima zelju dojiti, a ne zna kako ispravno dojiti a da ne boli. I ja sam se dugo mucila.. prvo je mala totalno odbijala sisu, pa smo ju nekako uspjeli sa sesiricima "natjerat" i na kraju uspjeli i sesirice izbaciti. Al bez sesirica treba znati tocno kako staviti sisu u usta da ne boli i ne stvaraju se ragade, a ovaj video mi se cini jako jednostavan i poucan sto se pravilnog hvata tice i bilo bi sebicno ne ga proslijediti (malo vjezbe je naravno jos uvijek potrebno). Uglavnom sretno vam svima 😉
    https://youtu.be/MKCFlXcSWzo

Super, hvala ti puno :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.