Cure koje ste radile Guk profile je li znate uslijed dođe do zgrušavanja nekih od uzoraka.Sve sam radila jednako i po uputama i neki su se zgrušali pa moram ponoviti samo ne znam iz kojeg prsta više jer me sve jagodice bole od bockanja😣
Cure koje ste radile Guk profile je li znate uslijed dođe do zgrušavanja nekih od uzoraka.Sve sam radila jednako i po uputama i neki su se zgrušali pa moram ponoviti samo ne znam iz kojeg prsta više jer me sve jagodice bole od bockanja😣
Ja sam imala sreće pa mi samo jednom se zgrušalo i to onaj natašte pa su mi u VV oni izvadili natašte .
Je li svima ide u muz u pratnju? Mi smo to odlucili vec davnih dana prije trudnoce i sad citam da su postrozili pravila u splitu. Da nije vise dosta “samo” platiti 400kn vec da oboje trebamo proci tecaj i imati potvrdu.
Ja sam na strogom mirovanju i nista od tecaja, a neznam moze li muz ici sam bez mene i dobiti potvrdu da mi bude pratnja? Vec od pomisli da nije samnom mi se zeludac dize u grlo 😰
Zgruša se ako ti krv ide presporo (u tom slučaju bi trebala zastati i promučkati) ili ako ne izmučkaš dobro. Pogledaj si nekad kako sestre mučkaju tu epruveticu, znači onak okreneš, pa za sekundu na drugu stranu. Piše u uputi koliko puta
A da li je itko koristio Silverette kapice za bradavice?
I dobro jutro svima.
Nikad čula do sada. Ima li uopće kod nas?
Al ne vjerujem u te "čudotvrone" stvarčice baš previše...
Čula sam puno pohvala za multimam komprese, zadnji put ih nisam imala, ovaj puta vjerojatno budem probala
Jutro curke!🤗
Ja jos uvijek nisam spremila torbu🙈, svaki dan govorim da cu danas a onda kao cekam da mi na red dođe pranje torbe za rodiliste pa cu kao onda, a nikako da ju operem…a vec sam bila rekla i da cu u vrecicu stvaiti obicnu to dok ne operem pa jos uvijek nisam pod izgovorom da nemam sasvim cistu vrecicu za to😆.
Prsten ne nosim vec mjesec-dva jer sam bila otekla pa me frka uhvatila da ga necu moci skinuti…i ne oticem stalno, ali povremeno da pa bolje mir…ali mi jako fali i cesto se uhvatim kako ga pokusavam dotaknuti.
A meni nije problem pranje ruku, to cu svima bez pardona reci, ali izuvanje da…alergicna sam na ulazak u obuci, a kako imamo samo jedan mali tepihic ispod stolica u dnevnom, puno ljudi mi bez pardona samo uđu obuveni…a zivim u Slavoniji😁. A ja to nikako ne mogu shvatiti odakke im takva ideja, mracim na to…pa svekar koji inace sepa i teze se krece se izuje, njemu jedinom i kazem neka se ne izuva, a ovi super pokretni ulaze obuveni….i jos kad vidim da mi zagaze i na taj mali tepihic koji jedva viri ispod stolica, mrak mi padne na oci i dođe mi da im svasta kazem…a hodnik nam je bas malen i jedino sto stane u njega je jedan stalak na kojem stoje papuce…i da to ne vide kao jasnu poruku….
Imamo isti problem🤣mada svi koji dolaze vec me dobro poznaju i obavezno se izuvaju..cak i majtor koji mi je dosao masinu popravljati skinuo je cipele i u zamjenu dobio papuce…i jucer sokk..dolazi patronazna i vidi sve znakove izuvanja.s obzirom da su mi ispred vrata sve cipele i imam stazu u hodnikui tepihe u cijelom stanu ali to je sve nije omelo nego je bez problema usetala u svojim cipelama..s tim da mi je kupaonica skroz na kraju lijepo mi je cijeli stan obisla u njima jer je morala ruke prati..sutila sam..ali nekako mi nema smisla..ja gdje god da dolazim pitam jel se izuva..jer neko neda.
Moja se ne izuva, ali nosi one kao medicinske kape koje stavi na obuću kada ulazi
Je li svima ide u muz u pratnju? Mi smo to odlucili vec davnih dana prije trudnoce i sad citam da su postrozili pravila u splitu. Da nije vise dosta “samo” platiti 400kn vec da oboje trebamo proci tecaj i imati potvrdu.
Ja sam na strogom mirovanju i nista od tecaja, a neznam moze li muz ici sam bez mene i dobiti potvrdu da mi bude pratnja? Vec od pomisli da nije samnom mi se zeludac dize u grlo 😰
Raspitaj se svakako jel to tako strogo. A mislim da možeš "odslušati" tečaj bilo gdje, a u bolnici platiti samo potvrdu. Kažem čisto jer su u domovima zdravlja najčešće lake ruke s dijeljenjem papira.
Mi imamo potvrdu od prošli puta (kada svedno nije bio ) za svaki slučaj, ali ne polažem baš velike nade ni da će ovaj put biti jer nema tko malog čuvati, pa može ući jedino ako ću baš roditi dok je on u vrtiću
A da li je itko koristio Silverette kapice za bradavice?
I dobro jutro svima.
Nikad čula do sada. Ima li uopće kod nas?
Al ne vjerujem u te "čudotvrone" stvarčice baš previše…
Čula sam puno pohvala za multimam komprese, zadnji put ih nisam imala, ovaj puta vjerojatno budem probala
Moja sestra je imala ragade i kaze da su je spasile te mam komorese i njihova mast za bradavice. Mislim da je prvo Purelan imala ili tako nesto, ali da joj to nije niti blizu dobro bilo kao ove
Jel vas ljudi gnjave s porukama i pozivima jeste rodile? Ja sam tak sva umorna i nikakva, sve me boli i samo osluskujem kad ce krenuti nesto i onda me ljudi dave i ako se ne javljam onda mi mamu zovu koja ne zivi u istom gradu i cijeli cirkus nastane.. najradije bi se zatvorila u stan i iskljucila od svih i svega
Zgruša se ako ti krv ide presporo (u tom slučaju bi trebala zastati i promučkati) ili ako ne izmučkaš dobro. Pogledaj si nekad kako sestre mučkaju tu epruveticu, znači onak okreneš, pa za sekundu na drugu stranu. Piše u uputi koliko puta
Jesmo mučkali smo kako piše, očito je sporo onda kapalo.sad su mužu rekli u bolnici kao da mora teći. Hvala na odgovoru.
Sortiraj odgovore
Najstariji