Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    23. Kolovoz 2019. 15:18

ayla

Cure nemojte razmisljati o porodu, ja sam toliko razmisljala i na kraju sam dosla mrtva hladna to odradit i odradila sam i ne razmisljam o tome sada neg o tome kako cu kuci vise, dns mi je tj dana da sam ovdje i jos najvjerojatnije do pon i onda cu jos dva tri tjedna morati dolaziti na inekciju za venu da nedode do tromboze i toliko me to sve pogodilo da i ja i cimerima po cijele dane placemo skupa smo dosle a nikako kuci otici 😞😞

A jesi u trudnoci ili prije imala probleme s venama? Ili ti je tokom poroda se to pokrenulo? 
    Moja prijateljica je imala jako zeznutu situaciju s tim bez nekih pokazatelja prije...

23. Kolovoz 2019. 15:26

DijMar

ayla

Cure nemojte razmisljati o porodu, ja sam toliko razmisljala i na kraju sam dosla mrtva hladna to odradit i odradila sam i ne razmisljam o tome sada neg o tome kako cu kuci vise, dns mi je tj dana da sam ovdje i jos najvjerojatnije do pon i onda cu jos dva tri tjedna morati dolaziti na inekciju za venu da nedode do tromboze i toliko me to sve pogodilo da i ja i cimerima po cijele dane placemo skupa smo dosle a nikako kuci otici 😞😞

A jesi u trudnoci ili prije imala probleme s venama? Ili ti je tokom poroda se to pokrenulo?
    Moja prijateljica je imala jako zeznutu situaciju s tim bez nekih pokazatelja prije…

Imam prosirene vene jos odavno al nisu mi stvarale neki problem i najvjerojatnije tokom poroda od naprezanja su se upalile 🙄🙄 tako da cure koje imate vene pripazite na njih ako pocmu crveniti znaci da su se upalile

• Pikulica19
    23. Kolovoz 2019. 15:40

ayla

DijMar

ayla

Moja prijateljica je imala jako zeznutu situaciju s tim bez nekih pokazatelja prije…

Imam prosirene vene jos odavno al nisu mi stvarale neki problem i najvjerojatnije tokom poroda od naprezanja su se upalile 🙄🙄 tako da cure koje imate vene pripazite na njih ako pocmu crveniti znaci da su se upalile

Ja sam ih taman prije trudnoce trebala ici operirati, ali kako je trudnoca bila planirana rekli su mi da nakon trudnoce i kad prestanem dojit cemo to rijesiti....
    Uglavnom znaci i to mi moze biti veeeeliki problem a da ne kazem kako sad luduju, ali dosta noge odmaram i hladnije ce sada pa mozda bude puno bolje ... Hvala Ayla na obavijesti, morat cu ih hladit bar malo da im pomognem 🤦🏼‍♀️

Frajla
    23. Kolovoz 2019. 15:51

ayla

Joooj, baš mi je žao da vas još drže. Vjerujem da ti je već dosta svega, ali probaj si naći neke pozitivne strane....bar ne moraš misliti o kupanju bebe, pospremanju, kuhanju....

Frajla
    23. Kolovoz 2019. 15:55

Pikulica19

Ja sam ih taman prije trudnoce trebala ici operirati, ali kako je trudnoca bila planirana rekli su mi da nakon trudnoce i kad prestanem dojit cemo to rijesiti….
    Uglavnom znaci i to mi moze biti veeeeliki problem a da ne kazem kako sad luduju, ali dosta noge odmaram i hladnije ce sada pa mozda bude puno bolje … Hvala Ayla na obavijesti, morat cu ih hladit bar malo da im pomognem 🤦🏼‍♀️

Jel imaš možda one kompresijske čarape? Čula sam da neke žene idu rađati u njima, pa ako imaš pitaj u trudničkoj koji je njihov stav

23. Kolovoz 2019. 15:57

Pikulica19

ayla

DijMar

ayla

Ja sam ih taman prije trudnoce trebala ici operirati, ali kako je trudnoca bila planirana rekli su mi da nakon trudnoce i kad prestanem dojit cemo to rijesiti….
    Uglavnom znaci i to mi moze biti veeeeliki problem a da ne kazem kako sad luduju, ali dosta noge odmaram i hladnije ce sada pa mozda bude puno bolje … Hvala Ayla na obavijesti, morat cu ih hladit bar malo da im pomognem 🤦🏼‍♀️

Nije stvar hladenja ja sam vise od pola trudnoce prelezala i noge su bile na povisenom, al tokom poroda od silnog naprezanja meni se vena upalila i tek drugi dan se pocelo crveniti srecom smo na vrijeme reagirali, mozda se je moglo spriječiti da sam imala carape za venu tokom poroda

23. Kolovoz 2019. 15:59

Frajla

ayla

Joooj, baš mi je žao da vas još drže. Vjerujem da ti je već dosta svega, ali probaj si naći neke pozitivne strane….bar ne moraš misliti o kupanju bebe, pospremanju, kuhanju….

To bi sve rađe samo da sam kuci 😔

• Kengurica
    23. Kolovoz 2019. 17:02

• Kengurica
    23. Kolovoz 2019. 17:04

Ovo je spavacica od Devića, 45kn lijepo dodje do koljena sto mi rijetko koja dodje (ja sam 168cm). Gumbi se lijepo otkopcavaju, na nekima koje imam je mucenje gumbe otkopcati. Pamuk nije debeo ni pretanak i mekan je i mislim da tko nije vec rijesio spavacice da mu se isplati nekoga poslati ili otici u Devic.

• sreca
    23. Kolovoz 2019. 19:04

mouse

Pozdrav cure..
    Citam vas i pratim redovno samo eto nikako da se ukljucim.
    Koliko sam do sada upratila vecina vas je sa Zagrebackog podrucja, nesto Osijek itd.. a mene zanima jel ima koja buduca mama ovdje da treba rodit u Njemackoj? Gledala sam stranici Mame i trudnice u Njemackoj ali nema nikog aktivnog :/
    Ja imam termin 2.11 ali ako budem htjela na carski onda ce to biti 26.10.
    Zanima me jel koja od vas ima problem sa bolovima u preponama, mene vec tjedan dana to uzasno boli, pogotovo navecer kad se okrecem s jednog boka na drugi?

Ja sam isto u Njemačkoj, pa mi dosta info od cura ne pomaže. Zar si ti vec bila u bolnici na dogovoru za plan poroda?  Meni moja ginekologica rekla da će mi tek oko 35 tj dati uputnicu. I jel bi carski zbog straha od prirodnog ili ima razlog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.