Meni jos uvijek moj prsten spada malo. Kad idem prat kosu ga skidam da mi ne padne. Zasad nisam pocela oticati, to me tek slijedi.

Cure vezano za blazinice za dojke ne bih preporučila da kupujete one koje sadrže nekakav gel u sebi. Dva puta desilo mi se da su se otvorile tj.raspale i da je taj gel, kao nekakvi kristalići bio na dojkama. Iako su najbolje upijale od svih koje sam probala, uhvatila me jeza pri pomisli da je beba to mogla slučajno progutati.

Ja nisam srecom jos oticala ni malo, uvijek sam mislila da cu bit ogromna u trudnoci 😀😂 al samo 7kg do sada, a sigurno pomaze i sto sam doma u klimatiziranom

Venus mene rebra rasturala prije 10 dana, nisam ih mogla pipnut koliko me bolilo. Ko da me netko udarao cijelu noc 😂 sad se malo ublazila bol ali i dalje boli na pritisak... Beba se pomice valjda gore, ili maternica s obzirom da je njoj glavica full dole nisko 🙄
...
Joj to izuvanje 🙈 kad udju u stan i ja se odmah izuvam s ulaza a odrasli kojima ocito nit kuci nije obicaj izuvat se krenu s ulaz u boravak, a ja vec ko manijak drzim papuce iza i govorim "ako vam je zima imam ja papuce za vas" 😂

Curke, mamu mi je uhvatila neka crijevna viroza i bojim se da ce i mene kroz koji dan zakaciti…znam da je sve vec tu u zraku, ali mogu li mozda nekako sprijeciti? 🤔
Ili ak me uhvati, kaj da si uzimam?
Ovisi kaj te uhvati. Mene u daruvaru ulovio proljev pa sam rijesavala coca colom i probiotikom
Cure sta mislite jel se smijemo kupati u kadi malo da se opuste bolni misici i kosti?
Ja sam na mirovanju, cerviks skracen i otvoren za prst pa neznam smijem li lezati u vodi. Ali me toliko bole kukovi, bedra i ledja od lezanja da bi mi tako dobro dosla neka mlako topla voda za opustanje…
Meni je ginic rekao nikakve stajace vode pa ni vlastita kada, iako sam zatvorena i sve ok, ali zbog bakterija.
Jutro cure! I tako prosao moj 22.8, i dalje cekamo... 🙈
Od jucer me nesto reze dole u trbuhu i odjednom mi je sve postalo bolno i tesko... danas idemo na pregled pa cemo vidjet sta ce pametno rec. Bilo bi mi najdraze da me samo proslijede u radaonu ali u to sumnjam...🙄
Jutro,
Konacno se danas spremam frizeru na pramenove i sisanje, ne mogu se vise gledati ovakva.
Taman jos jednom odem prije poroda jer tko zna kad cu poslije stici.
Pranje ruku obavezno prije diranja bebe, izuvanje trazim i dan danas svima jer mala se jos uvijek igra na podu a i ne budem ciatila bogme za svima. Imamo slape za goste pa biraj, hoces biti bos ili u slapama. Pusenja takodjer nema u stanu. Ili na balkon ili neces pusiti. Kome ne pase, ne mora ni dolaziti.
Jutreko ☀️
Ja isto imala vrc par dana bolove ko menstrualne, kad se ustajem iz ležećeg ili sjedećeg položaja bole me sve boli zapravo ko da me kosti bole. Danas ću vidjeti na pregledu kako stvari stoje. Btw jučer je spakirala i torba za box i kofer i bome sam jedva zaspala. Počela me malo hvatati frka oko poroda.

Po meni jastuk potpuno nepotreban, beba voli biti uz tijelo, a i meni je osjecaj ljepsi nego da je u jastuku. Kad krenu dolaziti posjete na njjma je samo da operu ruke po ulasku u stan i lijepo gledaju bebu, pomaze je i cao. Nitko je nece nositi osim baka, djedova a oni imaju iskustva i ne trebaju jastuk 😀
Kako na pristojan nacin reci gostima da operu ruke?
Mm i ja smo se dogovorili, ako dodju on ce svojima a ja cu svojima reci da nema nikakve zamjerke.
Ali kako drugima?
Ja osobno dok idem u stan negdje gdje je bebica dok se raskomotim odem oprat ruke jer znam da cu bebicu dirati il nositi… Ali nije to svima na svijesti iako bi trebalo biti… Najbolje mi je kad ja znam neke oprat ljude za ruke a oni meni "pa iz auta sam" 🤦🏼♀️ meni kosa na glavi skoci ko da mu auto dezinficiran…
Ja sam na početku imala tekući sapun i ručnik u kuhinji jer nisam stigla uvijek ići u kupaonu prati ruke. Tak da bi fino rekla ima tu sapuna ili možete u wc
Ovaj sam uzimala prvih mjeseci i skroz mi je ok, ne isusuje jako
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41z6dajvfRL.jpg

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji