Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    22. Kolovoz 2019. 12:24

mamaoddanas

Frajla

mamaoddanas

Bok svima, ima li netko možda informaciju kad će objaviti trudnički tečaj u rujnu u Merkuru? Zvala sam ih prije 2 tjedna, tada su rekli da još ne znaju ništa za trudnički tečaj u rujnu kad će točno biti… A ja bih baš trebala u rujnu jer mi je termin u 10. mjesecu.
    Hvala puno!

Super je poslušati u tečaj u bolnici u kojoj planiraš roditi.
    Ali ako nećeš stići i ako ti treba potvrda za muža uvijek možeš otići poslušati negdje u dz (svejedno je odakle je potvrda)
    https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453

Hvala ti Frajla!. Držim fige da će ovih dana objaviti termin za rujan, a ako neće biti u rujnu - svakako ću otići s mužem u jedan dz, hvala na informaciji, nisam znala da je nebitno odakle je potvrda.

Ako ces roditi u Merkuru, potvrda vam ni ne treba.
    Ja nekako mislim da budu objavili za rujan jer svake godine bude u rujnu nakon ljetne pauze.

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 12:37

Venus

Je li u ljekarnoj kupujete Chicco uloske? Koliko komada dodje i cijena otprilike? Meni je sogorica rekla da su dobri i oni, a Tena Maxi Lady najbolji. Da Vir bolje izbjegavati jer se lijepe za ranu.

I namjeravam one Jessa gacice jednokratne kupiti, da nisam u onim gadnim mrezicama 😂

Ima ih i u Bipi. Između 60 i 70 kn, čini mi se.

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 12:38

LollyBB

Venus

Je li u ljekarnoj kupujete Chicco uloske? Koliko komada dodje i cijena otprilike? Meni je sogorica rekla da su dobri i oni, a Tena Maxi Lady najbolji. Da Vir bolje izbjegavati jer se lijepe za ranu.

I namjeravam one Jessa gacice jednokratne kupiti, da nisam u onim gadnim mrezicama 😂

Ima ih i u Bipi. Između 60 i 70 kn, čini mi se.

30 komada u pakiranju.

Venus
    22. Kolovoz 2019. 12:42

A jel tko uzimao tena maxi lady, cijena i kolicina? Cula sam da su jos i najbolji.

I koje cete uloske/blazinice za grudi. Isto imaju neke mullerove, dm i chicco

Julie
    22. Kolovoz 2019. 12:48

Ja imam Chicco uloške i blazinice za grudi isto tako imam i paket Vira, a mrežaste gaćice imam od to.to

PatyDi
    22. Kolovoz 2019. 12:57

Moje jutarnje pitanje se izgubilo u masi ili nijedna ne radi Kegelove? 😉
    Dakle, treba li ih prestati u neko doba ili se mogu do kraja? 

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 13:20

E sad s me podsjetila uopce da ih pocnem raditi ;)

felicita28
    22. Kolovoz 2019. 13:28

Da, ja cu stavljati vjerojatno jednu bicnu stranu i onu gornju iako kad sam podigla krevetic gore, odnosno madrac na visu razinu ta ograda mi tako nekako ruzno strsi van jer je visa tak da uopce vise ni ja nisam sigurna hocu li je stavljati. A s cime planirate pokrivati bebu u 9. Mjesecu? Poplun ili dekica?

felicita28
    22. Kolovoz 2019. 13:30

Sto se tice Kegelovih ja to ne radim jer svaki puta zaboravim a i to mi se tako nekako ne da raditj, bas mi je nekako umoriv osjecaj to raditi i onda kad i  krenem brzo prestanem. Isto tako sam si razmisljala za to masiranje medice hocu li ili ne, medutim ni s tim jos nisam krenula 😂😂😂

• Pikulica19
    22. Kolovoz 2019. 13:35

DijMar

Moje jutarnje pitanje se izgubilo u masi ili nijedna ne radi Kegelove? 😉
    Dakle, treba li ih prestati u neko doba ili se mogu do kraja?

Oprosti, ali tek nakon ovog pitanja sam isla vidjeti kakve su to uopce vjezbice jer nisam znala 🙈 i na kraju vidim da ja to redovito u seksu radim, bar jedan dio 😂 i ne mislim stati s tim bez obzira na stupanj trudnoce, samo da muzic dodje i oderi 😆 vracam se Kegelovim vjezbama 🤓
    Inace sam ja uvijek dok sam vozila jer su bile visesatne voznje radila stezanje, zadrzavanje i opustanje misica i tako dosta vremena, kako trbusnih tako i guznih... Rezultat se vidio a teretane nisam stigla posjecivat 😂😂😂
    Tijelo mi prepozna sto mogu i kada iskoristit... 
    Npr. Ja dosta sada kad lezim na ledjima ili sjedim znam skupit stopala i privuc ih sto blize gore pomaze mi odlicno za razgibat kukove i trtica me manje boli odkad radim to... 
    Ili kad idem na krevet ostanem na sve cetri na krevetu i rasirim koljena sto vise pa poslije guzu dignem gore vidim sad da je i to u K vjezbicama i ne vidim sto je to lose za radit dokle god se ti osjecas ok 😉
    Ja znam za ledja da bi mi jako onaj kotac pomogao e al to ne smijem sad raditi😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI