Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Kolovoz 2019. 10:21

Hvala vam cure na podršci to je ono sto mi sada treba jer sam bas slomljena, veliku sam zelju imala al nije uspilo i znam da nije kraj svijeta al me i hormoni pucaju i sve mi se skupilo.. 
    Frajla beba nema vise zuticu i po njoj bi mogle juce kuci a mi moramo jos 2 dana ostati radi mene a ona samo spava sada i papa pojede po obroku 40,50ml nadam se da se zutica nemoze vratiti..
    Aurora87 bio mi je problem radi osjetljivosti al kad je babica stiskala nije uopce tako da ce mozda tako i tebi biti jer znas da mora to dirati radi bebe i pomiris se s time, meni je bilo bolno nakon izdajanja i sad me bole uzasno sise tvrde ko kamen i cekam da to sada splasne da vise nemislim na njih...
    Vidim da se polako priblizavate svi kraju i zelim vam da sto bezbolnije porode jedva cekam da pocmemo pisati o bebama i da djelimo iskustva 🥰😍😘

LollyBB
    22. Kolovoz 2019. 10:26

ReginaP

LollyBB

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške… stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Ja sam spakirala 10 kom pa ce mi muz donijet ako bude jos trebalo jer su stvarno ogromni

Ma tako ću i ja jer bih inače jedan poseban kofer trebala samo za njih. 

• mamaoddanas
    22. Kolovoz 2019. 10:36

Bok svima, ima li netko možda informaciju kad će objaviti trudnički tečaj u rujnu u Merkuru? Zvala sam ih prije 2 tjedna, tada su rekli da još ne znaju ništa za trudnički tečaj u rujnu kad će točno biti... A ja bih baš trebala u rujnu jer mi je termin u 10. mjesecu. 
    Hvala puno!

• ReginaP
    22. Kolovoz 2019. 10:38

LollyBB

ReginaP

LollyBB

Upravo krenula s pakiranjem torbe i gledam ove chicco uloške… stavim li cijeli paket, kofer je skoro pa pun. lol Neki savjet, da stavim pola pa da mi po potrebi donosi muž?

Ja sam spakirala 10 kom pa ce mi muz donijet ako bude jos trebalo jer su stvarno ogromni

Ma tako ću i ja jer bih inače jedan poseban kofer trebala samo za njih.

Haha da, da, tako sam i ja spremila te uloske, vir kao za svaki slucaj, pelene i wc papir i puna torba pa me uhvatila panika

Frajla
    22. Kolovoz 2019. 10:44

mamaoddanas

Bok svima, ima li netko možda informaciju kad će objaviti trudnički tečaj u rujnu u Merkuru? Zvala sam ih prije 2 tjedna, tada su rekli da još ne znaju ništa za trudnički tečaj u rujnu kad će točno biti… A ja bih baš trebala u rujnu jer mi je termin u 10. mjesecu.
    Hvala puno!

Super je poslušati u tečaj u bolnici u kojoj planiraš roditi.
    Ali ako nećeš stići i ako ti treba potvrda za muža uvijek možeš otići poslušati negdje u dz (svejedno je odakle je potvrda)
    https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453

• mamaoddanas
    22. Kolovoz 2019. 11:25

Frajla

mamaoddanas

Bok svima, ima li netko možda informaciju kad će objaviti trudnički tečaj u rujnu u Merkuru? Zvala sam ih prije 2 tjedna, tada su rekli da još ne znaju ništa za trudnički tečaj u rujnu kad će točno biti… A ja bih baš trebala u rujnu jer mi je termin u 10. mjesecu.
    Hvala puno!

Super je poslušati u tečaj u bolnici u kojoj planiraš roditi.
    Ali ako nećeš stići i ako ti treba potvrda za muža uvijek možeš otići poslušati negdje u dz (svejedno je odakle je potvrda)
    https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453

Hvala ti Frajla!. Držim fige da će ovih dana objaviti termin za rujan, a ako neće biti u rujnu - svakako ću otići s mužem u jedan dz, hvala na informaciji, nisam znala da je nebitno odakle je potvrda. 

Maša62
    22. Kolovoz 2019. 11:49

Bok svima , evo da se javim preživjela prvi pregled u bolnici TA.Sve prošlo ok ,idući pregled za 2 tjedna i tad cu saznati jel idem na carski ili vaginalni porod.Doktorica je stvarno bila super i simpatična .

• Kengurica
    22. Kolovoz 2019. 11:51

Maša odlicno. Koja bolnica?

felicita28
    22. Kolovoz 2019. 11:56

Dobar dan zenske, htjela sam pitati da li cete vi onu ogradicu staviti oko.cijelog krevetica ili ne? Cula sam i procitala u par navrata da to kao nije dobro jer beba nema dovoljan dotok  zraka pa da je preporucljivo stavito ogradicu na uzglavlje i sa suprotne strane od one gdje vidis bebu. Sto vi mislite o tome i kako cete vi to stavljati?

PatyDi
    22. Kolovoz 2019. 11:58

felicita28

Dobar dan zenske, htjela sam pitati da li cete vi onu ogradicu staviti oko.cijelog krevetica ili ne? Cula sam i procitala u par navrata da to kao nije dobro jer beba nema dovoljan dotok zraka pa da je preporucljivo stavito ogradicu na uzglavlje i sa suprotne strane od one gdje vidis bebu. Sto vi mislite o tome i kako cete vi to stavljati?

Ja cu isto tako, iznad glave i suprotna strana od mene da ga mogu vidjeti, jer ak se stavi kako je predvidjeno onda se zatvara pogled na bebu....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.