Pikulica- isto kao sto ti tijelo trazi da je na boku, tako i bebica trazi da je jako nisko i sve si paše 🤗 joj inja kad sam bila u 28 tjd ja sam znala da je ona nisi od pocetka ali nisam takoder imala nekih smetnji, a sad 31tjd i koda je narasla u ta tri tjedna toliko velika da me stisnula cijelu hihih, ali bit ce to sve okej i meni i tebi vjeruj mi 🤗
Ja si nekad zadam toliko posla iz dosade i onda si mislim ( bas kao sto je jedna curka koja je rodila ovdje rekla) toliko cistimo, slazemo, razmisljamo i pripremamo sebe i kucu i sve za bebicu i onda dodemo iz rodilista i opet nas isto doceka. Bolje odmarati, biti u pozitivnim mislima i maziti se sa bebicom u stomaku i tjt 🥰🥰
Bas su vam lijepe svima busice 🥰
Deja upravo sam si drmnula cedevitu da nazdravim 🍻 🎉🎊 lijepo smo mi dogurale, bas lijepo 🥰...
Jos malo i eto nam nasih
...
Cure i jeste odlucile koju torbu nosite?😂
Ayla, Sara koje velicine torbi ste nosile da ne moram jos 5 vrecica dodatno nosit 🤭
Pikulica- isto kao sto ti tijelo trazi da je na boku, tako i bebica trazi da je jako nisko i sve si paše 🤗 joj inja kad sam bila u 28 tjd ja sam znala da je ona nisi od pocetka ali nisam takoder imala nekih smetnji, a sad 31tjd i koda je narasla u ta tri tjedna toliko velika da me stisnula cijelu hihih, ali bit ce to sve okej i meni i tebi vjeruj mi 🤗
Ja si nekad zadam toliko posla iz dosade i onda si mislim ( bas kao sto je jedna curka koja je rodila ovdje rekla) toliko cistimo, slazemo, razmisljamo i pripremamo sebe i kucu i sve za bebicu i onda dodemo iz rodilista i opet nas isto doceka. Bolje odmarati, biti u pozitivnim mislima i maziti se sa bebicom u stomaku i tjt 🥰🥰
Ma ne zamaram se ja previse vise s ciscenjem, bas mi ono visemjesecno mirovanje ubilo OKP cistoce 😂😂😂😂😂 sad cekam da se nakupi prasine i da budem ponosna na sebe kak je lijepo cisto ... 🙈
Ma ja sam sigurna da ce mi mama i seka ocistit sve jos prije neg dodjem u stan iz bolnice ako mi muzica ne bude bilo, ne sumnjam u njih...
...
Joj jos malo i svi smo u zadnjem tromjesečju... Bas sam sretna zbog svih nas 🥰
Ispravak, beba je teska 2,5 kile a ne 2,500 kn hahahaha 😂😂😂 bila sam taman pred popodnevno spavanje kad sam to pisala jer me ubilo to cekanje dns, skoro sam u cekaoni zaspala...kolike su vase bebice? Moja ce imat preko 4 kile ako ovako nastavi rast
Cure jel koja koristila ovakve maramice u prvim danima? https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/violeta-maramice-water-care-3x56/0181983870128018198
Ja sam s prvim djetetom koristila mlaku vodu, blazinice i gazice al ovo mi se cini prakticnije za noc
Evo cure da se i ja javim..guzva u bolnici bila samo takva, cekala sam 4 sata 🤔🤔 uglavnom.na plus 13 kg sam, beba ne okrenuta glavom prema dole, tesms 2,500 kn…jer.to puno? Kolike su vama bebe koje ste.blizu mog termina? Pise uloziva za vrsak prsta to je pretpostavljam ok
Skoro ista stvar kod mene, mi se pratimo u svemu Beba oko 2600, uloživa za vršak, dobila 13 kg
Danas je na tečaju bilo full zanimljivo, pričala je dr neonatologinja o svim mogućim ishodima nakon rođenja bebe, što se s njom može događati u prvim satima i danima. Kaže da se odmah po porodu beba stavlja na d.dio maminog trbuha i tako ostaje najmanje minutu i onda se reže pupkovina, a nakon brisanja i mjerenja opet ide mami "koža na kožu" i ostaje sat -dva, dok se porađa posteljica, šiva i sl stvari. Oni bebe ne kupaju nego i operu pod mazom vode jer ne žele dijete fizički staviti u kadicu koja nije samo njegova radi bakterija, bez obzira koliko god oni sterilizirali sve.
Nego, već jučer sam čula novi hr pojam, možda sam ja u zaostatku pa kasnim ili nisam jedina, uglavnom "kucajevi srca" umjesto "otkucaji srca".
Luce- ja sam sebi kupila takve maramice i stvarno sam odusevljena s njima! Tako da sam vec pripremila paketice tih maramica za moju curku 🤗 preporucujem ti definitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji