Ja i dalje otvorena za prst, kaže sve mekano, ali nije.prohodno. Kontrola za tjedan dana ako ne krene ništa prije. Meni je izgledalo kao da je malkoc bolja situacija na Merkuru nego prošli utorak, ali kaže Roki da je danas bilo preko 40 žena, a jučer pusto sve
Ja i dalje otvorena za prst, kaže sve mekano, ali nije.prohodno. Kontrola za tjedan dana ako ne krene ništa prije. Meni je izgledalo kao da je malkoc bolja situacija na Merkuru nego prošli utorak, ali kaže Roki da je danas bilo preko 40 žena, a jučer pusto sve
Wow, jučer pusto? Ma mene sestra nije stavila na ctg pa me on poslao da i to obavim i onda opet čekaj.. Ali dobro, tako to ide. Sljedeći tjedan imam uzv, čak mi nekakav termin piše, ali mi se čini da to nije baš u kamenu uklesano.
Jucer pusto na Merkuru? Haha.. ne znam sta im znaci pusto jer sam ja bila od pola 9 do 11 i koju minutu.
Termin za uzv ne morate gledate, to je na papiru cisto radi reda.
Ovo smo nas dvoje prosli cet, a druga slika moj tata i ja neki dan 🤣🤣🤣
Super mi je ova fotka s tatom 😍, moj tata ima stomak kao da je trudan 15 mjeseci 🤣🤣🤣. Dala si mi ideju 😀
Evo i ja obavila pregled u bolnici,svako tjedan dana će mi pratiti protoke. Zasad je ok ,beba ima 1800gr,30+5 tt. Uspila sam u 10 dana natući 2 kile,a dotad sam baš fino napredovala ,vjerojatno voda 😅😁 pratiti ćemo posteljicu,ako dođe do pogoršanja velikog porod..
Mona evo i ja danas bila na pregledu u st rodilistu, 30+5 isto. Prosli tjedan sam imala uzv i cervikometriju pa mi je danas radila palpatorno samo, na moju zalost jer mislim da mi se tako samo vise provocira cerviks. Nalaz nepromijenjen, al mi je onda odlucila i napravit cervikalni bris i ja sam se preznojila sva od tog, od onog spekuluma unutra sam dobila instant jake ko menstr.grceve i jedva izdrzala dok je zavrsila 😰
Neznam jeste sve radile briseve cerviksa u trudnoci, i ako je pokazao koju bakteriju jel to moze bit i bez simptoma ili sta? Jer na nemam simptoma nikakvih al et kao za svaki slucaj. Samo ke frustira to cackanje dole svako malo sa vec zeznutim cerviksom. I opet za 10 dana kontrola
Evo i ja obavila pregled u bolnici,svako tjedan dana će mi pratiti protoke. Zasad je ok ,beba ima 1800gr,30+5 tt. Uspila sam u 10 dana natući 2 kile,a dotad sam baš fino napredovala ,vjerojatno voda 😅😁 pratiti ćemo posteljicu,ako dođe do pogoršanja velikog porod..
Ma bit ce to sve ok samo glavu gore..kontrole redovito i nema razloga za brigu🥰
P.S. Ja mislim da ona njihova vaga preuvelicava , a oni ne zele oduzeti 1kg kao prethodna dokt (od odjece/obuce/hrane). Doma sam jutros imala 63.7kg, a dva sata poslije 65 na pregledu. Al kako sestra nije gledala dok sam se vagala onda sam rekla 64. Nece oni meni tek tako kile nadodavat 😂😂😂
Monaevo i ja danas bila na pregledu u st rodilistu, 30+5 isto. Prosli tjedan sam imala uzv i cervikometriju pa mi je danas radila palpatorno samo, na moju zalost jer mislim da mi se tako samo vise provocira cerviks. Nalaz nepromijenjen, al mi je onda odlucila i napravit cervikalni bris i ja sam se preznojila sva od tog, od onog spekuluma unutra sam dobila instant jake ko menstr.grceve i jedva izdrzala dok je zavrsila 😰
Neznam jeste sve radile briseve cerviksa u trudnoci, i ako je pokazao koju bakteriju jel to moze bit i bez simptoma ili sta? Jer na nemam simptoma nikakvih al et kao za svaki slucaj. Samo ke frustira to cackanje dole svako malo sa vec zeznutim cerviksom. I opet za 10 dana kontrola
Te cervikalne briseve je preporucljivo svakako raditi..malo bude neugodno ali svakako su korisni..nedo bog neke bakterije ili streptokoka da se na vrijeme lijeci
P.S. Ja mislim da ona njihova vaga preuvelicava , a oni ne zele oduzeti 1kg kao prethodna dokt (od odjece/obuce/hrane). Doma sam jutros imala 63.7kg, a dva sata poslije 65 na pregledu. Al kako sestra nije gledala dok sam se vagala onda sam rekla 64. Nece oni meni tek tako kile nadodavat 😂😂😂
Hahahah..i ja sam si uvijek odbijala kilu na pregledima..kaze doktorica zasto i ja objasnim da imam odjecu itd a ona meni pa i na prvom pregledu ste imali to sve od kad smo krenuli racunati kile,niste bili goli🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji