Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    20. Kolovoz 2019. 12:46

Pozdrav curke! 
    Meni je ove dane jako toplo, opet...ne znam kako vama 
    Jučer me sjedenje na tečaju ubilo....ne mogu sjediti više od sat vremena, a bili smo skoro 2 sata i nakon toga zatezanje u listovima i malo naotečene noge, a to mi se inače ne događa...danas ću se dizati kad mi bude trebalo i prošetati, baš me briga što ostalih 20ak trudnica nema tu potrebu... 
    Jučer sam pričala s mamom o steriliziranju pa ona isto predlaže taj način sa prokuhavanjem. 
    A ove na HZZO sam jučer skoro zadavila jer gospoda u Rovinju nisu poslali odjavu, sami svojima u drugi grad, a ona nije mogla naći moj predmet pa sam morala ići i danas da zapravo skuže kako su me odjavili sa mirovinskog i da riješim stvar za par min...mislim, u današnje vrijeme kad su svi povezani i umreženi oni toliko gnjave sa tom papirologijom i trčanjem ovamo i onamo...spremna sam čak i na to da mi neće proći prijava kad rodim preko e-osobne nego ću za neku glupost morati ići osobno...negdje...
    Da Frajla i ja sam danas puni tjedan i slikala sam se i mjerila. To mi je utorkom obavezno prije umivanja, doručka i svega ostalog 

20. Kolovoz 2019. 12:49

Pikulica- moja beba je nisko otkako je pocela biti veca, znaci svaki uzv je do kraja zdjelice nisko glavom, ona se i rita i udara i sve ali joj ta poza jedostavno paše od samog pocetka. Ne trebas se brinuti, to je normalno takoder, ja kazem da je ona pametnica i da odpocetka zna gdje treba biti 😉 ja sam sad 31 tjedan i kako raste pocela sam osjecat dole taj pritisak. Ginekolog je samo rekao da izbjegavam biti u polozaju da sjedim jel onda ona dodatno pritisce i omeksava cervix. Malo smanji aktivnosti ( ja i lezim dosta ali bome svaki dan i ocistim nesto i pospremam i prosetam). Kad god si u mogucnisti lezi na bok i to je to :) 

• Jeja4
    20. Kolovoz 2019. 13:14

Cure, evo me pod drugim imenom (renata.koscec), nesto me zezala prijava preko fejsa, non stop baca gresku i nikako se prijaviti.
    Nego, htjela sam pitati gdje ste isle na more ili ako jos planirate? Mi smo mislili ici na Krk, 3.9. ali gledam dugorocnu prognozu, nece biti bas neka toplina a ni vrijeme. Tesko mi je nekud daleko putovati a htjela bi malo i radi kceri otici a i meni dobro dodje.

• Jeja4
    20. Kolovoz 2019. 13:16

Deja1988

Evo i mene😌
    Pikulica-koja lijepa busa🥰🥰🥰🥰 28tt danas🎊🎊😊
    Bravo za sve dobre preglede🤗🤗🤗
    Moja je na zadnjem pregledu isto bila okrenuta glavicom dole skroz nisko, a do prije toga stalno na zadak… Ali danas sam zvijezde vidjela 🌟🌟🙈 Imam osjećaj da se okrenula opet, bas me je dosta bolilo…. Imaju one jos mjesta, tako da se okrecu jos, koriste priliku😁

I ja danas usla u 28 tt 😊, i meni je do zadnjeg preeda bila na zadak, sad je glavicom dolje i to osjetim jer mi je pritisak na mjehur a nogicama me lupa gore po trbuhu.

Julie
    20. Kolovoz 2019. 13:16

Ja sam bila neki dan na Krku. U principu doktor mi je dao i pitao gdje cu da bude siguran da mi je blizu bolnica. Jos gledam ko je Jeja 🙈
    Cure buse su vam slatke. Sto se tice apetita ja zadnjih tjedan dva imamtakav da trpam sve do cega stignem. Na plus 12 sam ali do poroda cu biti na 18 ako cu ovo raditi 😂

Frajla
    20. Kolovoz 2019. 13:44

DijMar drago mi je da si na kraju uspila riješiti. Mi smo prijavu riješili bez problema, ali su zato muža našetavali između porezne i policije jedne 5 put zbog jmbg 
    Na tečaju si slobodno prošetaj, šta te briga. Kod nas su neke i držale noge na stolicama, pa ako ima slobodnih ugrabi si još jednu 
    Deja super je buša.
    Renata, mi idemo 1.9. u Dugu Uvalu (malo iznad Pule). Nadam se da će nas vrijeme poslužiti. Prošle godine smo isto išli početkom 9 mj, u Selcu smo bili i vrijeme je bilo skroz ok. A taj dio Crikvenica/Selce/Dramalj je nevjerojatno prazan već od početka 9 mj tako da smo bili našli i skroz jeftin smještaj

• Jeja4
    20. Kolovoz 2019. 13:46

Deja1988

Jeja4

Deja1988

Evo i mene😌
    Pikulica-koja lijepa busa🥰🥰🥰🥰 28tt danas🎊🎊😊
    Bravo za sve dobre preglede🤗🤗🤗
    Moja je na zadnjem pregledu isto bila okrenuta glavicom dole skroz nisko, a do prije toga stalno na zadak… Ali danas sam zvijezde vidjela 🌟🌟🙈 Imam osjećaj da se okrenula opet, bas me je dosta bolilo…. Imaju one jos mjesta, tako da se okrecu jos, koriste priliku😁

I ja danas usla u 28 tt 😊, i meni je do zadnjeg preeda bila na zadak, sad je glavicom dolje i to osjetim jer mi je pritisak na mjehur a nogicama me lupa gore po trbuhu.

Bravoooo🤗🎊🎊 Ja sam bila u Puli… Ali inace ljetujemo na Krku skoro svake godine.. Obožavam ga… 🥰🥰 I stvarno se dode taj cas…

Da, Krk je blizu...dobro, jos se ta prognoza promijeni kroz dva tjedna, ali gledam ono, dnevna temperatura oko 23-24, to bas nije za kupanje 🙄.

20. Kolovoz 2019. 13:57

Frajla hvala za info za autosjedalice 
    upravo sam si naručila Cybex Aton 5 😊 
    ii kolica nam stižu danas / sutra pa ćemo vidjet jel paše na njih uz adaptere 

PatyDi
    20. Kolovoz 2019. 14:09

Ovo smo nas dvoje prosli cet, a druga slika moj tata i ja neki dan 🤣🤣🤣

LollyBB
    20. Kolovoz 2019. 14:23

Danas je na Merkuru bilo dosta gužvovito. Čekala sam 3 sata na pregled kod Rokija, a onda me poslao na ctg gore na patologiju pa dok sam to riješila.. Uh.. Sljedeći tjedan opet, ali ću imati i uzv. Beban dobro, ja zatvorena, samo moram na tlak paziti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.