Evo i ja obavila pregled u bolnici,svako tjedan dana će mi pratiti protoke. Zasad je ok ,beba ima 1800gr,30+5 tt. Uspila sam u 10 dana natući 2 kile,a dotad sam baš fino napredovala ,vjerojatno voda 😅😁 pratiti ćemo posteljicu,ako dođe do pogoršanja velikog porod..
Mona evo i ja danas bila na pregledu u st rodilistu, 30+5 isto. Prosli tjedan sam imala uzv i cervikometriju pa mi je danas radila palpatorno samo, na moju zalost jer mislim da mi se tako samo vise provocira cerviks. Nalaz nepromijenjen, al mi je onda odlucila i napravit cervikalni bris i ja sam se preznojila sva od tog, od onog spekuluma unutra sam dobila instant jake ko menstr.grceve i jedva izdrzala dok je zavrsila 😰
Neznam jeste sve radile briseve cerviksa u trudnoci, i ako je pokazao koju bakteriju jel to moze bit i bez simptoma ili sta? Jer na nemam simptoma nikakvih al et kao za svaki slucaj. Samo ke frustira to cackanje dole svako malo sa vec zeznutim cerviksom. I opet za 10 dana kontrola

Evo i ja obavila pregled u bolnici,svako tjedan dana će mi pratiti protoke. Zasad je ok ,beba ima 1800gr,30+5 tt. Uspila sam u 10 dana natući 2 kile,a dotad sam baš fino napredovala ,vjerojatno voda 😅😁 pratiti ćemo posteljicu,ako dođe do pogoršanja velikog porod..
Ma bit ce to sve ok samo glavu gore..kontrole redovito i nema razloga za brigu🥰
P.S. Ja mislim da ona njihova vaga preuvelicava , a oni ne zele oduzeti 1kg kao prethodna dokt (od odjece/obuce/hrane). Doma sam jutros imala 63.7kg, a dva sata poslije 65 na pregledu. Al kako sestra nije gledala dok sam se vagala onda sam rekla 64. Nece oni meni tek tako kile nadodavat 😂😂😂

Monaevo i ja danas bila na pregledu u st rodilistu, 30+5 isto. Prosli tjedan sam imala uzv i cervikometriju pa mi je danas radila palpatorno samo, na moju zalost jer mislim da mi se tako samo vise provocira cerviks. Nalaz nepromijenjen, al mi je onda odlucila i napravit cervikalni bris i ja sam se preznojila sva od tog, od onog spekuluma unutra sam dobila instant jake ko menstr.grceve i jedva izdrzala dok je zavrsila 😰
Neznam jeste sve radile briseve cerviksa u trudnoci, i ako je pokazao koju bakteriju jel to moze bit i bez simptoma ili sta? Jer na nemam simptoma nikakvih al et kao za svaki slucaj. Samo ke frustira to cackanje dole svako malo sa vec zeznutim cerviksom. I opet za 10 dana kontrola
Te cervikalne briseve je preporucljivo svakako raditi..malo bude neugodno ali svakako su korisni..nedo bog neke bakterije ili streptokoka da se na vrijeme lijeci
P.S. Ja mislim da ona njihova vaga preuvelicava , a oni ne zele oduzeti 1kg kao prethodna dokt (od odjece/obuce/hrane). Doma sam jutros imala 63.7kg, a dva sata poslije 65 na pregledu. Al kako sestra nije gledala dok sam se vagala onda sam rekla 64. Nece oni meni tek tako kile nadodavat 😂😂😂
Hahahah..i ja sam si uvijek odbijala kilu na pregledima..kaze doktorica zasto i ja objasnim da imam odjecu itd a ona meni pa i na prvom pregledu ste imali to sve od kad smo krenuli racunati kile,niste bili goli🤣🤣🤣🤣
Da li je cervikalni bris skoro isto sto i bris rodnice, jer dok sam guglala pise se kao preporucljiv je bris rodnice u slucaju streptokoka izmedju 35-37tj, al pretpostavljam da i bris cerviksa to pokaze ako ima sta.
Meni je u peti mj u urinu izoliran streptokok agalacticae, klavocin ga je rjesio. Iduca urinokultura bila uredna, i sad ponavljam trecu za redom.

Cure, evo me pod drugim imenom (renata.koscec), nesto me zezala prijava preko fejsa, non stop baca gresku i nikako se prijaviti.
Nego, htjela sam pitati gdje ste isle na more ili ako jos planirate? Mi smo mislili ici na Krk, 3.9. ali gledam dugorocnu prognozu, nece biti bas neka toplina a ni vrijeme. Tesko mi je nekud daleko putovati a htjela bi malo i radi kceri otici a i meni dobro dodje.
Mi bili u porecu inace iz zagreba..isti dan od povratka kuci rodila🥰
Ovo smo nas dvoje prosli cet, a druga slika moj tata i ja neki dan 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 slikica je zakon..tako smo negdje pred kraj trudnoce bili suprug i ja..samo ja se sad polako nakon 8 dana od poroda ispuhujem ali muz ostaje vjeran svom trbuhu🤣🤣🤣🤣
Svaka vaga pokazuje drugacije. Ja se otpocetka vodim za svojom doma, a kod njih mi nekad pokaze kilu vise...tak da se uopce ne sekiram 😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji