Cure jedno random pitanje, zanimaju me preporuke za neku praktičnu torbu za pelene??
Ja sam narucila s alija ruksak za te stvarcice, onaj koji skoro svi narucuju. Odlican je jer je i fensi uz to sto je funkcionalan.
HRK 50.54 31%OFF | Lequeen Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care https://s.click.aliexpress.com/e/tGTVlMW4
Super,nisam ni mislila da ima tako povoljnih a lijepa i jednostavna torba hvala!!👌
Felicita, hahahaja, a jesi me nasmijala!🤣
Vec sam zaboravila tko je pitao za maramice🙈, ja sam kupila waterwipes u dm-u, to sam naisla da su najcistije bez kemije. To nam je kao za vani i za bolnicu.
I mi danas bili na pregledu, malac je 2900g (kn🤣). Kaze gin da bi za tri tjedna mogao biti oko 3,5kg. On se stalno vodi procjenom da cu ja roditi s 39 tjedana, nemam pojma zasto, ali stalno tako spominje. Zatvorena, cerviks 4cm, kaze nece to ovih dana. Pohvalio me za kilazu, kaze 9kg je odlicno (moja kucna vaga pokazuje 8,5, ali ajde…) Ja sam se jednom tako vagala kod kuce i dođem na pregled i sestra mi kaze 2 vise…ja sva ocajna kazem nemoguce da sam od jutra dobila 2 kg i zena mi upise samo jednu vise😁.
Kazem ja ginu danas kako jos nisam torbu spakirala, a on meni da se ocito bojim poroda jer kad spremim torbu, to je to, spremna sam🙂. A ima nesto u tome, nekako mi jos rano…ali rekao mi je da i sad krene porod da je beba super i da se ne sekiram. Cak mi je onaj neki bris uredan zbog kojeg vec mjesecima vaginalete koristim…uzeo mi i taj neki bris sto je nalaz bitan kod poroda, to cu u ponedjeljak dobiti nalaz…sve u svemu, super smo😊.
Hahahaha, tvoja je veca u kunama :)) super da jd sve dobro i da beba raste al sad bi vec mogla spakirati torbu za bolnicu bit ces mirnija...ajme zavidim ti, 9 kila samo to je nista...kad rodis to ce sve otici. Ja sam na 13 kila a ocekujem jos bar 2 kile do kraja trudnoce..jer ti uzeo bris za streptokok mozda, na taj mislis?
Koja je bolja rucna ili elektricna izdajalica?
Ja imam anentovu rucnu i super mi je mada nemam iskustva sa elektricno. pa ne mogu usporediti. Inace izdajalica mi nije bas previse trebala ali kad bi zatrebala super bi posluzila
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Felicita, hahahaja, a jesi me nasmijala!🤣
Vec sam zaboravila tko je pitao za maramice🙈, ja sam kupila waterwipes u dm-u, to sam naisla da su najcistije bez kemije. To nam je kao za vani i za bolnicu.
I mi danas bili na pregledu, malac je 2900g (kn🤣). Kaze gin da bi za tri tjedna mogao biti oko 3,5kg. On se stalno vodi procjenom da cu ja roditi s 39 tjedana, nemam pojma zasto, ali stalno tako spominje. Zatvorena, cerviks 4cm, kaze nece to ovih dana. Pohvalio me za kilazu, kaze 9kg je odlicno (moja kucna vaga pokazuje 8,5, ali ajde…) Ja sam se jednom tako vagala kod kuce i dođem na pregled i sestra mi kaze 2 vise…ja sva ocajna kazem nemoguce da sam od jutra dobila 2 kg i zena mi upise samo jednu vise😁.
Kazem ja ginu danas kako jos nisam torbu spakirala, a on meni da se ocito bojim poroda jer kad spremim torbu, to je to, spremna sam🙂. A ima nesto u tome, nekako mi jos rano…ali rekao mi je da i sad krene porod da je beba super i da se ne sekiram. Cak mi je onaj neki bris uredan zbog kojeg vec mjesecima vaginalete koristim…uzeo mi i taj neki bris sto je nalaz bitan kod poroda, to cu u ponedjeljak dobiti nalaz…sve u svemu, super smo😊.
Hahahaha, tvoja je veca u kunama :)) super da jd sve dobro i da beba raste al sad bi vec mogla spakirati torbu za bolnicu bit ces mirnija…ajme zavidim ti, 9 kila samo to je nista…kad rodis to ce sve otici. Ja sam na 13 kila a ocekujem jos bar 2 kile do kraja trudnoce..jer ti uzeo bris za streptokok mozda, na taj mislis?
Pa ono, stvarno mi je vrijeme da se spakiram…sve imam, samo jos nije u torbi…imam i popis pa da me i krene sad, stignem pobacati u 5 min sve s popisa, mozda zato i odugovlacim🙄. Sto se tice kila, ocekujem ih ja jos jer sam od subote kao provalija, ne znam gdje mi ta hrana stane, nisam tako zderala uopce do sad…
A mislim da je uzeo taj bris, da…ima neku skracenicu, tri slova…ja sam sve tuplja i gluplja sto mi trudnoca odmice, znala sam ja koji je to bris ali evo vise ne znam🤪
beta hemoliticki streptokok (mozda BHS)
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Bit ce da je to...to svima rade koliko sa cula..ja sam dns bila na pregledu ali nitko mi nista nije spominjao za to, a ja sam zaboravila pitati. Ali ja vise ne idem kod svoje ginekologice nego u trudnicku ambulantu sad ne znam jer to tamo rade. Ima li ko da su mu taj bris tamo radili?
Sto se tice glupoce i zaboravljanja stvari, ta sam...imam osjecaj da stalni nesto zaboravljam napraviti
Bit ce da je to…to svima rade koliko sa cula..ja sam dns bila na pregledu ali nitko mi nista nije spominjao za to, a ja sam zaboravila pitati. Ali ja vise ne idem kod svoje ginekologice nego u trudnicku ambulantu sad ne znam jer to tamo rade. Ima li ko da su mu taj bris tamo radili?
Sto se tice glupoce i zaboravljanja stvari, ta sam…imam osjecaj da stalni nesto zaboravljam napraviti
Meni su u Merkuru uzimali prosli tjedan taj bris
Je li se taj bris na BHS iz rodnice ili cerviksa uzima? Jer danas mi je onaj spekulum prouzrokovao cjelodnevne grceve i stalno sam u nekom strahu i nemogu se opustit cim me nesto boli, zbog rizika od prijevremenog
Sortiraj odgovore
Najstariji