Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jules55
    20. Kolovoz 2019. 23:20

Venus

Sto se tice izdajalica ja se za pocetak nadam dojenju i da mi nece trebati, ali namjeravam uzeti onu haakaa s amazona manualnu. To ubiti i nije izdajalica, vec se samo otvor te bocice pod vakumom namjesti na dojku i ono ti skuplja mlijeko koje samo kapa iz dojke dok beba doji iz druge.

To sam i ja gledala ali uvijek mi je poštarina neka blesava cifra. Odkud narucujes?

felicita28
    20. Kolovoz 2019. 23:21

Oni su to vama sami napravili bez da ste ih pitali prije? Ja to moram pitati na sljedecoj kontroli za dva tjedna jer me strah da mi to ne naprave

Jules55
    20. Kolovoz 2019. 23:23

Venus

Sto se tice izdajalica ja se za pocetak nadam dojenju i da mi nece trebati, ali namjeravam uzeti onu haakaa s amazona manualnu. To ubiti i nije izdajalica, vec se samo otvor te bocice pod vakumom namjesti na dojku i ono ti skuplja mlijeko koje samo kapa iz dojke dok beba doji iz druge.

To sam i ja gledala ali uvijek mi je poštarina neka blesava cifra. Odkud narucujes?

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 23:28

felicita28

Oni su to vama sami napravili bez da ste ih pitali prije? Ja to moram pitati na sljedecoj kontroli za dva tjedna jer me strah da mi to ne naprave

Da, na prethodnom pregledu su mi to najavili i rekli samo da napomenem kad dodjem za svaki slucaj jer se prvo to radi pa onda stavljaju kremu da vide jesi otvoren pa ne smije biti te kreme kad se uzima bris

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 23:33

Ovi na Merkuru koriste neku kremicu da lakse udju jel :D

Venus
    20. Kolovoz 2019. 23:44

Haakaa ima i na britanskom amazonu, americki bolje izbjegavati zbog carine i pdva. A za postarinu nisam jos gledala.

Meni je danas dok sama spomenula cervikalni bris i napravila ga jer mi dosad nije radjen u trudnoci, a zbog slabog cerviksa treba provjeriti da nije neka bakterija.
    Al dok sam popodne guglala briseve izbacio mi clanak za taj bris rodnice sto bi trebalo oko 35.tjedna raditi, jer nedaj boze u slucjau streptokoka jako je opasno za dijete, moze cak i sepsu u porodu pokupiti. Pa se mora lijeciti na vrijeme, plus i za samog trajanja poroda

Venus
    20. Kolovoz 2019. 23:52

E cure napravila sam i ja ovaj lilypie tracker, na rubrici forum sam kopirala html i zalijepila ga u postavke na potpis, no vidim da nije ispravno nesto. Sta trebam napraviti?

• ReginaP
    21. Kolovoz 2019. 00:00

Aurora87

Aha🙂. A mozda i ovaj stavi nesto na tu đimbicu, a ja to ne gledam bas jer se uvijek zapricamo.
    E, da, danas me mm šišao…kupio bas trimer za tu prigodu🤣. Bio je presmijesan koliko se uzivio i kako je to pedantno odradio…ali vidjelo se da ga malo frka da me ne ozlijedi…a ja opustena kao da lezim na plazi a on sav u cudu…reko, manje vjerujem sebi nego tebi kad je u pitanju ovo podrucje🤣. Onda sam ga pohvalila i bas je bio sretan…jos ce on htjeti mene sisati i nakon poroda🤣🤣🤣. E a najveca fora, gledam ja u njega a on se sav neki uozbiljio i kaze vidio sam nesto…pitam sta, nece reci…odem se ja ponovo tusirati a on krenuo s pregledom…kaze, ucinilo mi se da ti je krenuo sluzni cep i htio ga iscackat🤣🤣🤣. Komedija moja❤…objasnila sam mu da to nije tako nesto malo, da je to vjerojatno iscjedak…ugl, ispricavam se ako sam previse toga rekla, ali bilo mi smijesno pa sam morala to s vama podijeliti🙈.

haha tako i moj studiozno proucava i obavlja sisanje.. bas sam razmisljala kak sam se uljenila otkad mi on ti radi i mislim da ce tako nastavit i nakon poroda. Ionako se veseli ko malo dijete dok to radi :D

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 00:11

Aurora presladak ti je muz. Budalica.
    Venus iskopiraj onaj neki pseudo html link za forum. 

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 00:15

Jel netko isao u Petrovu na trudnicki tecaj?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI