Cure jedno random pitanje, zanimaju me preporuke za neku praktičnu torbu za pelene??
Evo cure da se i ja javim..guzva u bolnici bila samo takva, cekala sam 4 sata 🤔🤔 uglavnom.na plus 13 kg sam, beba ne okrenuta glavom prema dole, tesms 2,500 kn…jer.to puno? Kolike su vama bebe koje ste.blizu mog termina? Pise uloziva za vrsak prsta to je pretpostavljam ok
Moja mala je bila u 32 tjednu 2300g.rodena u 37 tjednu 3940😉
Mislim da njijova mjerenja ne stimaju..za 5 tjedana da je natukla 1700g
Cure jedno random pitanje, zanimaju me preporuke za neku praktičnu torbu za pelene??
Mislis na onu za kolica?
I mene zanima koja je najprakticnija a da nije 100€
Mislis na onu za kolica?
I mene zanima koja je najprakticnija a da nije 100€
Ja cu uz kolica dobiti i torbu, a uzela sam i onaj ruksak koji ima dio za bocice sa alu folijom pa zadrzava toplinu...dosta je prostran, a na ebayu se nadje za 70ak kn dok su kod nas cijene malo previse...
Ja sam narucila s alija ruksak za te stvarcice, onaj koji skoro svi narucuju. Odlican je jer je i fensi uz to sto je funkcionalan.
HRK 50.54 31%OFF | Lequeen Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care https://s.click.aliexpress.com/e/tGTVlMW4
Evo cure da se i ja javim..guzva u bolnici bila samo takva, cekala sam 4 sata 🤔🤔 uglavnom.na plus 13 kg sam, beba ne okrenuta glavom prema dole, tesms 2,500 kn…jer.to puno? Kolike su vama bebe koje ste.blizu mog termina? Pise uloziva za vrsak prsta to je pretpostavljam ok
Skoro ista stvar kod mene, mi se pratimo u svemuBeba oko 2600, uloživa za vršak, dobila 13 kg
Da , mi se bas pratimo u svemu ;) i po nacinh zivota ovako a bogme i po trudnocama...znaci i tvoj je bebac tako negdje :) ma da, ta njihova mjerenja nisu tocna...koliko puta sam cula da su krivo procjenili tezinu bebu pa se rodila s vise ili manje nego sto su oni rekli
Sortiraj odgovore
Najstariji