Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    20. Kolovoz 2019. 23:03

Ayla puno lakse je svim mojim frendicama bilo s elektricnom. Ona je skuplja pa je sranje ako je kupis, a uskoro ispadne da nista od dojenja. Zato su skoro sve prvo uzele rucnu, al za nju ti pumpas pa se umoris. Idealno bi bilo ako imas za posuditi. 
    DijMar meni se ti tvoji tecajevi prezanimljivo cine. Ja eto nikad nisam zaguglala za sto je kratica KČS. :)

Venus
    20. Kolovoz 2019. 23:05

Sto se tice izdajalica ja se za pocetak nadam dojenju i da mi nece trebati, ali namjeravam uzeti onu haakaa s amazona manualnu. To ubiti i nije izdajalica, vec se samo otvor te bocice pod vakumom namjesti na dojku i ono ti skuplja mlijeko koje samo kapa iz dojke dok beba doji iz druge. 

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 23:10

Venus

Je li se taj bris na BHS iz rodnice ili cerviksa uzima? Jer danas mi je onaj spekulum prouzrokovao cjelodnevne grceve i stalno sam u nekom strahu i nemogu se opustit cim me nesto boli, zbog rizika od prijevremenog

Mislim da je bilo iz rodnice jer nije koristio spekulum, iskreno nisam ni osjetila gdje je samo sam vidjela stapic da je izvukao :D

Venus
    20. Kolovoz 2019. 23:15

E super, jer ne bih vise mogla podnijeti onaj spekulum. A valjda i bris rodnice pokaze isto sto i cerviks

Jules55
    20. Kolovoz 2019. 23:20

Venus

Sto se tice izdajalica ja se za pocetak nadam dojenju i da mi nece trebati, ali namjeravam uzeti onu haakaa s amazona manualnu. To ubiti i nije izdajalica, vec se samo otvor te bocice pod vakumom namjesti na dojku i ono ti skuplja mlijeko koje samo kapa iz dojke dok beba doji iz druge.

To sam i ja gledala ali uvijek mi je poštarina neka blesava cifra. Odkud narucujes?

felicita28
    20. Kolovoz 2019. 23:21

Oni su to vama sami napravili bez da ste ih pitali prije? Ja to moram pitati na sljedecoj kontroli za dva tjedna jer me strah da mi to ne naprave

Jules55
    20. Kolovoz 2019. 23:23

Venus

To sam i ja gledala ali uvijek mi je poštarina neka blesava cifra. Odkud narucujes?

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 23:28

felicita28

Oni su to vama sami napravili bez da ste ih pitali prije? Ja to moram pitati na sljedecoj kontroli za dva tjedna jer me strah da mi to ne naprave

Da, na prethodnom pregledu su mi to najavili i rekli samo da napomenem kad dodjem za svaki slucaj jer se prvo to radi pa onda stavljaju kremu da vide jesi otvoren pa ne smije biti te kreme kad se uzima bris

• ReginaP
    20. Kolovoz 2019. 23:33

Ovi na Merkuru koriste neku kremicu da lakse udju jel :D

Venus
    20. Kolovoz 2019. 23:44

Haakaa ima i na britanskom amazonu, americki bolje izbjegavati zbog carine i pdva. A za postarinu nisam jos gledala.

Meni je danas dok sama spomenula cervikalni bris i napravila ga jer mi dosad nije radjen u trudnoci, a zbog slabog cerviksa treba provjeriti da nije neka bakterija.
    Al dok sam popodne guglala briseve izbacio mi clanak za taj bris rodnice sto bi trebalo oko 35.tjedna raditi, jer nedaj boze u slucjau streptokoka jako je opasno za dijete, moze cak i sepsu u porodu pokupiti. Pa se mora lijeciti na vrijeme, plus i za samog trajanja poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.