E cure napravila sam i ja ovaj lilypie tracker, na rubrici forum sam kopirala html i zalijepila ga u postavke na potpis, no vidim da nije ispravno nesto. Sta trebam napraviti?
Aha🙂. A mozda i ovaj stavi nesto na tu đimbicu, a ja to ne gledam bas jer se uvijek zapricamo.
E, da, danas me mm šišao…kupio bas trimer za tu prigodu🤣. Bio je presmijesan koliko se uzivio i kako je to pedantno odradio…ali vidjelo se da ga malo frka da me ne ozlijedi…a ja opustena kao da lezim na plazi a on sav u cudu…reko, manje vjerujem sebi nego tebi kad je u pitanju ovo podrucje🤣. Onda sam ga pohvalila i bas je bio sretan…jos ce on htjeti mene sisati i nakon poroda🤣🤣🤣. E a najveca fora, gledam ja u njega a on se sav neki uozbiljio i kaze vidio sam nesto…pitam sta, nece reci…odem se ja ponovo tusirati a on krenuo s pregledom…kaze, ucinilo mi se da ti je krenuo sluzni cep i htio ga iscackat🤣🤣🤣. Komedija moja❤…objasnila sam mu da to nije tako nesto malo, da je to vjerojatno iscjedak…ugl, ispricavam se ako sam previse toga rekla, ali bilo mi smijesno pa sam morala to s vama podijeliti🙈.
haha tako i moj studiozno proucava i obavlja sisanje.. bas sam razmisljala kak sam se uljenila otkad mi on ti radi i mislim da ce tako nastavit i nakon poroda. Ionako se veseli ko malo dijete dok to radi :D
Aurora presladak ti je muz. Budalica.
Venus iskopiraj onaj neki pseudo html link za forum.
Deja i Ayla fale 😂🙈
Noćas sam sanjala da mi je doktor uzimao bris i jučer sam nekaj sanjala s ginekologijom. Valjda kak je uskoro termin očito mi je u podsvijesti.
Danas mi je dobrodošlo ovo buđenje posto idem vaditi krv da vidimo to željezo dal je nešto bolje pa ajde nije mi zao sto sam danas 🦉
Yap, to me veseli jer bas svako malo sad nešto bolucka. Nije ništa strašno ali vidim da se tijelo priprema. Danas moram sve potrpati u torbu i da čeka spremna.
Nadam se da neće biti na Merkuru tisuću ljudi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji