Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    20. Kolovoz 2019. 23:52

E cure napravila sam i ja ovaj lilypie tracker, na rubrici forum sam kopirala html i zalijepila ga u postavke na potpis, no vidim da nije ispravno nesto. Sta trebam napraviti?

• ReginaP
    21. Kolovoz 2019. 00:00

Aurora87

Aha🙂. A mozda i ovaj stavi nesto na tu đimbicu, a ja to ne gledam bas jer se uvijek zapricamo.
    E, da, danas me mm šišao…kupio bas trimer za tu prigodu🤣. Bio je presmijesan koliko se uzivio i kako je to pedantno odradio…ali vidjelo se da ga malo frka da me ne ozlijedi…a ja opustena kao da lezim na plazi a on sav u cudu…reko, manje vjerujem sebi nego tebi kad je u pitanju ovo podrucje🤣. Onda sam ga pohvalila i bas je bio sretan…jos ce on htjeti mene sisati i nakon poroda🤣🤣🤣. E a najveca fora, gledam ja u njega a on se sav neki uozbiljio i kaze vidio sam nesto…pitam sta, nece reci…odem se ja ponovo tusirati a on krenuo s pregledom…kaze, ucinilo mi se da ti je krenuo sluzni cep i htio ga iscackat🤣🤣🤣. Komedija moja❤…objasnila sam mu da to nije tako nesto malo, da je to vjerojatno iscjedak…ugl, ispricavam se ako sam previse toga rekla, ali bilo mi smijesno pa sam morala to s vama podijeliti🙈.

haha tako i moj studiozno proucava i obavlja sisanje.. bas sam razmisljala kak sam se uljenila otkad mi on ti radi i mislim da ce tako nastavit i nakon poroda. Ionako se veseli ko malo dijete dok to radi :D

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 00:11

Aurora presladak ti je muz. Budalica.
    Venus iskopiraj onaj neki pseudo html link za forum. 

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 00:15

Jel netko isao u Petrovu na trudnicki tecaj?

Venus
    21. Kolovoz 2019. 00:34

Evo uspjela sam, hvala

Julie
    21. Kolovoz 2019. 05:46

Gdje su te 🦉🦉🦉

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 06:15

Jutro 😊
    Skoro pa smo na broju 🦉

Julie
    21. Kolovoz 2019. 06:32

Deja i Ayla fale 😂🙈 
    Noćas sam sanjala da mi je doktor uzimao bris i jučer sam nekaj sanjala s ginekologijom. Valjda kak je uskoro termin očito mi je u podsvijesti.
    Danas mi je dobrodošlo ovo buđenje posto idem vaditi krv da vidimo to željezo dal je nešto bolje pa ajde nije mi zao sto sam danas 🦉

Julie
    21. Kolovoz 2019. 06:39

Aaaaa, evo te 😂 Meni će u petak uzeti bris pa pada i prvi ctg 🙈

Julie
    21. Kolovoz 2019. 06:51

Yap, to me veseli jer bas svako malo sad nešto bolucka. Nije ništa strašno ali vidim da se tijelo priprema. Danas moram sve potrpati u torbu i da čeka spremna.
    Nadam se da neće biti na Merkuru tisuću ljudi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.