Cure jel koja koristila ovakve maramice u prvim danima? https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kupanje-i-prematanje/prematanje/violeta-maramice-water-care-3x56/0181983870128018198
Ja sam s prvim djetetom koristila mlaku vodu, blazinice i gazice al ovo mi se cini prakticnije za noc

Evo cure da se i ja javim..guzva u bolnici bila samo takva, cekala sam 4 sata 🤔🤔 uglavnom.na plus 13 kg sam, beba ne okrenuta glavom prema dole, tesms 2,500 kn…jer.to puno? Kolike su vama bebe koje ste.blizu mog termina? Pise uloziva za vrsak prsta to je pretpostavljam ok
Skoro ista stvar kod mene, mi se pratimo u svemu Beba oko 2600, uloživa za vršak, dobila 13 kg
Danas je na tečaju bilo full zanimljivo, pričala je dr neonatologinja o svim mogućim ishodima nakon rođenja bebe, što se s njom može događati u prvim satima i danima. Kaže da se odmah po porodu beba stavlja na d.dio maminog trbuha i tako ostaje najmanje minutu i onda se reže pupkovina, a nakon brisanja i mjerenja opet ide mami "koža na kožu" i ostaje sat -dva, dok se porađa posteljica, šiva i sl stvari. Oni bebe ne kupaju nego i operu pod mazom vode jer ne žele dijete fizički staviti u kadicu koja nije samo njegova radi bakterija, bez obzira koliko god oni sterilizirali sve.
Nego, već jučer sam čula novi hr pojam, možda sam ja u zaostatku pa kasnim ili nisam jedina, uglavnom "kucajevi srca" umjesto "otkucaji srca".
Luce- ja sam sebi kupila takve maramice i stvarno sam odusevljena s njima! Tako da sam vec pripremila paketice tih maramica za moju curku 🤗 preporucujem ti definitivno
Cure jedno random pitanje, zanimaju me preporuke za neku praktičnu torbu za pelene??
Evo cure da se i ja javim..guzva u bolnici bila samo takva, cekala sam 4 sata 🤔🤔 uglavnom.na plus 13 kg sam, beba ne okrenuta glavom prema dole, tesms 2,500 kn…jer.to puno? Kolike su vama bebe koje ste.blizu mog termina? Pise uloziva za vrsak prsta to je pretpostavljam ok
Moja mala je bila u 32 tjednu 2300g.rodena u 37 tjednu 3940😉
Mislim da njijova mjerenja ne stimaju..za 5 tjedana da je natukla 1700g
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji