Ja sam bila neki dan na Krku. U principu doktor mi je dao i pitao gdje cu da bude siguran da mi je blizu bolnica. Jos gledam ko je Jeja 🙈
Cure buse su vam slatke. Sto se tice apetita ja zadnjih tjedan dva imamtakav da trpam sve do cega stignem. Na plus 12 sam ali do poroda cu biti na 18 ako cu ovo raditi 😂

DijMar drago mi je da si na kraju uspila riješiti. Mi smo prijavu riješili bez problema, ali su zato muža našetavali između porezne i policije jedne 5 put zbog jmbg
Na tečaju si slobodno prošetaj, šta te briga. Kod nas su neke i držale noge na stolicama, pa ako ima slobodnih ugrabi si još jednu
Deja super je buša.
Renata, mi idemo 1.9. u Dugu Uvalu (malo iznad Pule). Nadam se da će nas vrijeme poslužiti. Prošle godine smo isto išli početkom 9 mj, u Selcu smo bili i vrijeme je bilo skroz ok. A taj dio Crikvenica/Selce/Dramalj je nevjerojatno prazan već od početka 9 mj tako da smo bili našli i skroz jeftin smještaj

Evo i mene😌
Pikulica-koja lijepa busa🥰🥰🥰🥰 28tt danas🎊🎊😊
Bravo za sve dobre preglede🤗🤗🤗
Moja je na zadnjem pregledu isto bila okrenuta glavicom dole skroz nisko, a do prije toga stalno na zadak… Ali danas sam zvijezde vidjela 🌟🌟🙈 Imam osjećaj da se okrenula opet, bas me je dosta bolilo…. Imaju one jos mjesta, tako da se okrecu jos, koriste priliku😁
I ja danas usla u 28 tt 😊, i meni je do zadnjeg preeda bila na zadak, sad je glavicom dolje i to osjetim jer mi je pritisak na mjehur a nogicama me lupa gore po trbuhu.
Bravoooo🤗🎊🎊 Ja sam bila u Puli… Ali inace ljetujemo na Krku skoro svake godine.. Obožavam ga… 🥰🥰 I stvarno se dode taj cas…
Da, Krk je blizu...dobro, jos se ta prognoza promijeni kroz dva tjedna, ali gledam ono, dnevna temperatura oko 23-24, to bas nije za kupanje 🙄.
Frajla hvala za info za autosjedalice
upravo sam si naručila Cybex Aton 5 😊
ii kolica nam stižu danas / sutra pa ćemo vidjet jel paše na njih uz adaptere

Ovo smo nas dvoje prosli cet, a druga slika moj tata i ja neki dan 🤣🤣🤣
Danas je na Merkuru bilo dosta gužvovito. Čekala sam 3 sata na pregled kod Rokija, a onda me poslao na ctg gore na patologiju pa dok sam to riješila.. Uh.. Sljedeći tjedan opet, ali ću imati i uzv. Beban dobro, ja zatvorena, samo moram na tlak paziti.
Ja i dalje otvorena za prst, kaže sve mekano, ali nije.prohodno. Kontrola za tjedan dana ako ne krene ništa prije. Meni je izgledalo kao da je malkoc bolja situacija na Merkuru nego prošli utorak, ali kaže Roki da je danas bilo preko 40 žena, a jučer pusto sve

Ja i dalje otvorena za prst, kaže sve mekano, ali nije.prohodno. Kontrola za tjedan dana ako ne krene ništa prije. Meni je izgledalo kao da je malkoc bolja situacija na Merkuru nego prošli utorak, ali kaže Roki da je danas bilo preko 40 žena, a jučer pusto sve
Wow, jučer pusto? Ma mene sestra nije stavila na ctg pa me on poslao da i to obavim i onda opet čekaj.. Ali dobro, tako to ide. Sljedeći tjedan imam uzv, čak mi nekakav termin piše, ali mi se čini da to nije baš u kamenu uklesano.
Jucer pusto na Merkuru? Haha.. ne znam sta im znaci pusto jer sam ja bila od pola 9 do 11 i koju minutu.
Termin za uzv ne morate gledate, to je na papiru cisto radi reda.

Ovo smo nas dvoje prosli cet, a druga slika moj tata i ja neki dan 🤣🤣🤣
Super mi je ova fotka s tatom 😍, moj tata ima stomak kao da je trudan 15 mjeseci 🤣🤣🤣. Dala si mi ideju 😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji