Evo i mene s pregleda danas. Curka je super, jako je nisko, toliko da kad me je prstima pregledavala da je izbjegavala bebinu glavicuDakle i dalje je nisko, ali sve je u redu s njom. Sad je na nekih 1600g i ostale mjere su tu oko 31. tjedna, što je sve ok. Slušali smo i srčeko, tj. protok kroz pupčanu, baš je slatko bilo. Iiiii vidjeli smo da ima kosice iza na glavi, ma preslatko, sva sam ko pekmez bila.
Ja sam srećom i dalje zatvorena, uza sve napore što izvodim oko preseljenja. Nadam se da će tako i ostati još pokoji tjedan.
..
Što se tiče vaginalnog pregleda, mene svaki put prstima i ultrazvukom dolje gleda, baš zbog toga jer je nisko bebica pa provjerava cerviks.
☺️☺️☺️ Superr za bebaca 😍 ajme ja jedva cekam svoju da vidim i dal ima kosice to mi tako uzbudljivo, zajebavam muza da ce imat duge kose na mene a njemu muka od mojih kosa ☺️
Evo i mene s pregleda danas. Curka je super, jako je nisko, toliko da kad me je prstima pregledavala da je izbjegavala bebinu glavicuDakle i dalje je nisko, ali sve je u redu s njom. Sad je na nekih 1600g i ostale mjere su tu oko 31. tjedna, što je sve ok. Slušali smo i srčeko, tj. protok kroz pupčanu, baš je slatko bilo. Iiiii vidjeli smo da ima kosice iza na glavi, ma preslatko, sva sam ko pekmez bila.
Ja sam srećom i dalje zatvorena, uza sve napore što izvodim oko preseljenja. Nadam se da će tako i ostati još pokoji tjedan.
..
Što se tiče vaginalnog pregleda, mene svaki put prstima i ultrazvukom dolje gleda, baš zbog toga jer je nisko bebica pa provjerava cerviks.
☺️☺️☺️ Superr za bebaca 😍 ajme ja jedva cekam svoju da vidim i dal ima kosice to mi tako uzbudljivo, zajebavam muza da ce imat duge kose na mene a njemu muka od mojih kosa ☺️
Hahah vjerujem mu, i meni je muka od mojih kosa Posvuda je ima!

Curke jel koja primjetila da joj se trbuh poceo spustati i kako to osjecate?

..
Hahah vjerujem mu, i meni je muka od mojih kosaPosvuda je ima!
Ma i meni je od moje al ja ju volim, ja vec pola godine govorim kako se idem sisati i evo na kraju ni necu 😂😂 bit ce mi tesko uz bebicu prati ju a ne volim da je masna tako da cu ja na kraju sama s skarama rizati 😁
Ja nisam osjetila spustanje al ima dana kad je full nisko i drugi dan ona gore, ja sad nezz do cega je to da jedan dan je gore drugi dan dole kao da me zajee 😂 il ako duze sijedim nabije se dole da nemogu hodati i onda preko noci se sve vrati u normalnu tako da ti iskreno nebi znala reci
Super za sve bebace i preglede zenice... Drago mi je da je svima sve okej.. Ja sam se jutros hvalila kako me vise ne boli ono moje ali popodne su bolovi opet poceli pa sam sada odlucila da idem doktorici cim se vrati sa godisnjeg jer mi se cini kao da bi mi ovo moglo praviti probleme..
Ja nisam osjetila spustanje al ima dana kad je full nisko i drugi dan ona gore, ja sad nezz do cega je to da jedan dan je gore drugi dan dole kao da me zajee 😂 il ako duze sijedim nabije se dole da nemogu hodati i onda preko noci se sve vrati u normalnu tako da ti iskreno nebi znala reci
Tako i meni isto... Evo danas je nisko, bas sam dragom rekla maloprije da kako mi danas nisko...
Tako i meni isto… Evo danas je nisko, bas sam dragom rekla maloprije da kako mi danas nisko…
Pa mene moja cisto zaje,necu ni znati kad ide van kad je jednom dole jednom gore i to mi postalo normalno 😂
Super za sve bebace i preglede zenice… Drago mi je da je svima sve okej.. Ja sam se jutros hvalila kako me vise ne boli ono moje ali popodne su bolovi opet poceli pa sam sada odlucila da idem doktorici cim se vrati sa godisnjeg jer mi se cini kao da bi mi ovo moglo praviti probleme..
Dal ima kakva zamjena za nju da odes i prije?
Moj se trbuh samo mrvicu spustio, ni ne vidi se nego osjetim da mi je malo lakse disati. Ali beba se bas jako gura dolje tako da pretpostavljam da bi se mogao uskoro i malo vise spustiti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji