Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    15. Kolovoz 2019. 07:43

Jutro zene :)

PatyDi
    15. Kolovoz 2019. 07:55

Jutro! Moj je nize od pocetka i oduvijek ga osjecam dosta nisko, plus naravno i dosta visoko kako je vec veci...a po mjehuru kad zaceprka jaooo odmah moram na wc. Bas sam jucer rekla mami da me on ne sjeti ja ni ne bih znala da moram ici 😅
    A to valjda kak su oni veci pa nabiju glavicu dole i zato mozda takav osjecaj 🤔
    Meni je glavobolja prosla, samo sad moram bez naglih pokreta jer me jos presijece povremeno...a danas je kod nas prostenje i dolazi mi sestra sa novim deckom doma kod roditelja da nas upozna 😬😬😬  Mene moj dragi zeza da sam ja gora od svog tate i da ga ne preplasim svojim ispitivanjem 🤣🤣🤣

• Kengurica
    15. Kolovoz 2019. 08:17

Jutro! Jel svima izletio pupak? Kome je, kad vam se cca to dogodilo, u kojem tt?

• Martina0204
    15. Kolovoz 2019. 08:31

Jutro cure!meni svi govore neces ti tako brzo jos ti se trbuh nije spustio, a ja kad se gledam cini mi se da je, a opet kad znam gledat druge curke u ta cini mi se da su njihovi fkt nize... 
    Kaj se tice pokreta curke, osjecam ih ful nisko pa po tome mislim da se spustila...
    Meni pupak nije izletio, ocito ni nece, samo se rupica rastegnula.

15. Kolovoz 2019. 08:34

Jutro 😁 
    Da mogla bi svaki cas, neznam sto sad ceka gospođica dal misli van il nemisli ☺️ 
    Moja ovako vec stvarno dugo vremena se spusta i dize evo dns je opet dole 

• Pikulica19
    15. Kolovoz 2019. 08:40

Jutro curke 🤗
    Julie isli smo pogledat jucer krevetic i kako ja kvalitetu i izdrzljivost prepustim mm vidio je da se na ogradici gornja letvica pocela pigat pod rukom... 🤭
    Jos nam zenskica spustila 200kn jer nam madrac bio pretanki 7cm pa bi to drugi, tak da nam htjela dati krevetic za 500kn, gledala sam bez ladice jer volim usisat mucice a i znam sebe pa tak znam da ju nebi nit koristila.
    ... 
    Uzeli smo u Bubamari krevetic i madrac od 10cm sve za 950kn, ma krevetic je 🍬... Eto kad legne i posteljinica bacim slikicu 😆
    ... 
    McLaren Daytripper kolica 2u1 ja sam naisla samo na pozitivna iskustva i komentare cvrstoce, lakoce i prakticnosti i dugo sam se dvoumila izmedju njih i Maxi Cosi zelia 2u1 gdje je usporedbom i karakteristikom mi isto samo cjenovno su dosta povoljnija... Nadam se da ce me posluzit dugo vremena 😆
    ...
    Osobno sam misljenja da krevete i madrace ne kupujem od nepoznatih vec novo tako da smo mislili i za bebicu...
    Jedina osoba od koje bi uzela koristeno je od sestre, a kako mi je majka kupila seki krevetic i opremu za njega i krevetninu ucinila je to i za moje prvo. Iako je i sekin krevetic nakon troje djece za upotrebu seka ce ga spustit u moju sobu gdje inace spavam kad dodjem kod svojih....
    Robicu sam dobila od seke, a i kupili smo dosta kao sto nam je i seka i mogu reci nije da sam se istrosila na tome jer to su nove stvari koje se daju ugrabit pogotovo na snizenjima po 20,30kn a nesto i mal skuplje ovisi sto se uzima, bar robica dns nije neki veeeeliki trosak. 
    Beba je toliko zeljena i dugoocekivana pa nam nije zao kupit joj nova kolica i par sitnica jer kao sto smo si rekli ako nam uspije mpo, a radili smo u Vinogradskoj, bome ce dobiti svoje prve nove stvari i eto radimo na tome. 
    ... 
    Mene na svakom pregledu od 12tt pregledavaju vaginalno. Samo jednom su mi mjerili cerviks, a ovo ostalo provjeravaju prsticima 😂 nije bolno, ne krvarim pa eto nek sam provjeravaju... 🙈
    ... 
    Ne mogu vam opisat srecu koliko mi je ovaj mjesec rasteretio vaznih stvari.... Auto, kolica i krevetic, a ja mislila da cu dogurat do kraja s svim tim na listi za pronac 😂
    Sad bas mogu biti ko blago bez pastira 🤗🤭😆
    Samo gurat prema kraju polako i sigurno i citat vas koje ste prije s iskustvima 🥰

• Martina0204
    15. Kolovoz 2019. 08:41

ayla

Jutro 😁
    Da mogla bi svaki cas, neznam sto sad ceka gospođica dal misli van il nemisli ☺️

Super mi je kad kod tebe pogledam odbrojavanje odmah me herc strefi kad vidim jos 7 danaa a mala ne mrda 😂😂

• Kengurica
    15. Kolovoz 2019. 08:42

Hvala Martina, moj jos nije izasao pa me zanima kakve su mi sanse da ni ne izadje.
    Ayla bome si 39tt, jos kad prebacis.. Znam da zeljno iscekujes, al mislim da najvise jer su ti stalno govorili da ces ranije.

15. Kolovoz 2019. 08:45

Martina0204

ayla

Jutro 😁

Super mi je kad kod tebe pogledam odbrojavanje odmah me herc strefi kad vidim jos 7 danaa a mala ne mrda 😂😂

Hahaha mi skupa odbrojavamo, bas cemo vidjeti kako su se curke dogovorile kad misle ☺️ imas ti kakve tegobe dal ctg sto kaze? 

15. Kolovoz 2019. 08:47

Kengurica

Hvala Martina, moj jos nije izasao pa me zanima kakve su mi sanse da ni ne izadje.
    Aylabome si 39tt, jos kad prebacis.. Znam da zeljno iscekujes, al mislim da najvise jer su ti stalno govorili da ces ranije.

Moj isto nije izaso al je ono aman na granici da izade al mislim da od toga nista samo se rastego i nako bljakic izgleda 😁 da uvjek da ranije ono sada nista, ma bit ce da se njoj svida i da ona nas sviju zaje bi nebi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.