E da vas pitam… Vi koje pijete Mg… Meni moj gin reko danas da ga pijem do kraja, a koliko sam citala pije se do 36og 🤔🤔 i sta sad, dal da ga pijem do kraja ili ne? A ionako sam beton🙈🙈😂😂😂
Pij ak ti je tako rekao. Neće ti on spriječiti otvaranje
Eventualno možeš u bolnici reći da si pila, pa ako treba oni ti daju hmmmm, mislim kalcij
Ma ja sam se pomirila s tim da se ja necu otvorit ni sa Mg ni bez Mg 😂😂😂😂😂
Kud si potrčala s otvaranjem, pa imaš još vremena
To je stvarno nešto što se okrene u trenu. Već sam pisala, mene su uzeli u bolnicu prst otvorena, nakon 5 sati trudova i dalje jedan prst. dva sata kasnije već bila na 6 prstiju
Bitno je kolica sklopiti i nositi u trgovini, pogotovo tko nema lift mora voditi racuna o tome,nama su bas zato PP bila izbor br 1, kvalitetna, lagana a jednostavna za sklapanje. AS jaje je imala super ocjene, do 13 je kg i 83 cm visine pa se duze koristi. Treba obratit paznju i na prtljaznik, nas je sirok al nema dubine pa nam nisu odgovarala nikakva kolica na "preklop" po pola. Uglavnom, nije bas lako za odabrati 🤣🤣 i uklopiti u budzet
Čini mi se, kad čitam zadnjih par stranica, da se sve kupuje novo (a bogami i skupo). Svaka čast! :D
Ja sam sve nabavila polovno osim madraca za krevetić.
Ima li netko jos da je opremu i ostalo nabavljao polovno?
Da draga i ja imam polovno sve osim madraca i tako nekih sitnica koje sam zapravo isto dobila...
E da vas pitam… Vi koje pijete Mg… Meni moj gin reko danas da ga pijem do kraja, a koliko sam citala pije se do 36og 🤔🤔 i sta sad, dal da ga pijem do kraja ili ne? A ionako sam beton🙈🙈😂😂😂
Pij ak ti je tako rekao. Neće ti on spriječiti otvaranje
Eventualno možeš u bolnici reći da si pila, pa ako treba oni ti daju hmmmm, mislim kalcij
Ma ja sam se pomirila s tim da se ja necu otvorit ni sa Mg ni bez Mg 😂😂😂😂😂
Leona29 ako sam dobro skuzila ti imas vec djecu. U kojim tjednima si ih rodila? Citam kako stalno pises da bi isla roditi pa onda pogledam lentu i meni to malo tjedana (meni je prva trudnoca) pa mi nije jasno cemu zurba 😊😉
Ja neki dan na pregledu pitala svoju za Mg jel smijem jos uvijek piti, kaze pij. Nije da sam ga bas redovito pila, al ono svakih 2-3 dana.
Bitno je kolica sklopiti i nositi u trgovini, pogotovo tko nema lift mora voditi racuna o tome,nama su bas zato PP bila izbor br 1, kvalitetna, lagana a jednostavna za sklapanje. AS jaje je imala super ocjene, do 13 je kg i 83 cm visine pa se duze koristi. Treba obratit paznju i na prtljaznik, nas je sirok al nema dubine pa nam nisu odgovarala nikakva kolica na "preklop" po pola. Uglavnom, nije bas lako za odabrati 🤣🤣 i uklopiti u budzet
E tocno to, novce u kolica sam ulozila zbog sebe, a kupila su me kad mi je stricek na sajmu pokazao da se sklope s jednom rukom i mogu se vuc po stepenicama (nemamo lift).
Čini mi se, kad čitam zadnjih par stranica, da se sve kupuje novo (a bogami i skupo). Svaka čast! :D
Ja sam 95% robice dobila od sogorice i prijateljice. Sogorica rodila prije 4 mj pa mi sami prosljedjuje kako necakinja preraste. Kolica smo kupili nova(malo kvalitetnija), a krevetic i jos opreme smo dobili na poklon od Grada za prvo dijete 😊 Sto se tice toga, super smo prosli.
Ja imam sve polovno osim krevetica kolica su polovna, robica tkd i nestvara mi to uopce problem nikakav 😁
Curke moja kolica polovna od sestricne su ista kao ova na linku i ja sam zadovoljna jer sam ih gurala i dok je mala necakinja bila malecka i stvarno su cvrsta i stabilna.. A da nisu lagana nisu da ali ja ih i onako nemam gdje dizati pa mi nije to problem.
https://www.google.com/search?q=bebetto+murano+tamno+plava&client=ms-android-huawei&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj9toW0s4LkAhXTwcQBHazVCqgQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=600#imgrc=04iOmCYz3SCnAM
Oko mene nitko nema djecu tako da mi nitko nije ni ponudio nesto polovno da eventualno ustedim na necemu... 😑
Oko mene nitko nema djecu tako da mi nitko nije ni ponudio nesto polovno da eventualno ustedim na necemu… 😑
I ja sam prvo mislila kako mi nema ko nista dati jer prijateljica nisam tila traziti bilo mi glupo rece cemu si pravila ako nemas za kupiti i onda mi se sama ponudi jedna cura iz familije da ima robice i meni to supp doslo ionako kad su maci to sve brzo prerastu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji