Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tiky988
    15. Kolovoz 2019. 00:15

ayla

tiky988

ayla

tiky988

Evo i mene danas nakon pregleda, izvanrednog pregleda, tlak mi je ovih dana bio povisen 145/95 pa bi se snizio, pa bi opet se povisio i uglavnom tako se borim od jucer. A cim se povisi srce mi pocme lupati i pocela me panika hvatati. Uglavnom, za sve koje planiraju roditi na Merkuru..bila sam na pregledu direktno u rađaoni i moram priznati da svaka čast svim sestrama i doktorima tamo…rekli su da je danas bas posebna guzva, i je, trudnice su isle tamo kao na traci. Sestre su im dale da imaju vodu unutra dok su čekale na ulazak u box, svaka trudnica je imala torbu sa sobom sa stvarima, savjetovale su me iskusnije da dođeš u nekim šlapama ili japankama koje idu pod vodu (nisam pitala zasto) i haljine za porod dobiješ čim obaviš ctg (barem koliko sam ja vidjela) Poslije tog te šalju na klistir ako je sve za prirodan porod i nakon toga box. Kako sam imala i tu "srecu" cuti i tijek samog poroda, mi žene smo stvarno čuda. Uglavnom, još sam pod dojmom, bila sam tamo poprilično dugo, pišem možda i neshvatljivo ali želim reći da evo nisam cici mici tip osobe ali sestre i doktor koji je bio dežuran na Merkuru su odlični i ja koja nisam za porod bila sam se osjecala sigurno i smirili me. I mene i bebu jer moja beba je bila toliko aktivna tamo da mi nisu mogli obaviti ctg, a jos je bio aktivniji jer sam se i ja uplasila i radi tlaka i pregleda i slusanja poroda drugih zena…Uglavnom, beba je 35+2, 2850g i tlak je ok takav, moram ga kontrolirati vise i ako ode donji preko 100 javiti se u bolnicu..

Zbog ceg ti visok tlak? Meni je skako zbog stresa i slanog i kave

Pa nisu mi ni rekli zbog čega je takav tlak samo da je još to u granicama normale i da ne smije ići više od toga..ali ja vjerujem zbog stresa jer sam se u zadnje vrijeme počela brinuti što je s bebom, kako ću ja to i svakakve druge čudne misli..

U istoj sam situaciji kao i ti i razumim te, ja sam bila vise luda od razmišljanja al sad jedva cekam da ju upoznam i da nemislim vise kad ce van

Vjerujem ti, vidim ti imaš još stvarno malo, još malo i upoznaješ svoju bebicu :)  ja kad sam danas čula taj prvi plač tih svih danas rođenih beba...smirilo me to malo i isto kao i ti sada samo jedva čekam da ga upoznam :)

15. Kolovoz 2019. 00:23

Ja cekam svaki tren da nesta krene, ajme da kad ih cujes i vidis zaboravis na sve probleme i samo se rastopis i cekas da svoju primis u ruke tako da nam stres netreba uopce samo treba mislit o toj maloj sreci koja dolazi 😊😊😊

luce35
    15. Kolovoz 2019. 06:32

Jutro cure, 
    Ayla pa ti bi zbilja mogla svaki cas 😍

• Iva2
    15. Kolovoz 2019. 07:07

Jutrooo! ☺️

Julie
    15. Kolovoz 2019. 07:08

Jutro ☀️
    Tiky hvala sto si napisala iskustvo koje tako ulijeva nadu i umiruje.  💖

felicita28
    15. Kolovoz 2019. 07:42

ayla

felicita28

Curke jel koja primjetila da joj se trbuh poceo spustati i kako to osjecate?

Ja nisam osjetila spustanje al ima dana kad je full nisko i drugi dan ona gore, ja sad nezz do cega je to da jedan dan je gore drugi dan dole kao da me zajee 😂 il ako duze sijedim nabije se dole da nemogu hodati i onda preko noci se sve vrati u normalnu tako da ti iskreno nebi znala reci

Tako i ja osjecam zadnja dva dana da mi je beba pocela ceprkati nize dole i stalno ali non stop mlram ici piskiti na wc...citam na netu kad se beba spusti da je ostalo jos 2 do 4 tjedna pa mi je to nekako rano pa zato pitam...

felicita28
    15. Kolovoz 2019. 07:43

Jutro zene :)

PatyDi
    15. Kolovoz 2019. 07:55

Jutro! Moj je nize od pocetka i oduvijek ga osjecam dosta nisko, plus naravno i dosta visoko kako je vec veci...a po mjehuru kad zaceprka jaooo odmah moram na wc. Bas sam jucer rekla mami da me on ne sjeti ja ni ne bih znala da moram ici 😅
    A to valjda kak su oni veci pa nabiju glavicu dole i zato mozda takav osjecaj 🤔
    Meni je glavobolja prosla, samo sad moram bez naglih pokreta jer me jos presijece povremeno...a danas je kod nas prostenje i dolazi mi sestra sa novim deckom doma kod roditelja da nas upozna 😬😬😬  Mene moj dragi zeza da sam ja gora od svog tate i da ga ne preplasim svojim ispitivanjem 🤣🤣🤣

• Kengurica
    15. Kolovoz 2019. 08:17

Jutro! Jel svima izletio pupak? Kome je, kad vam se cca to dogodilo, u kojem tt?

• Martina0204
    15. Kolovoz 2019. 08:31

Jutro cure!meni svi govore neces ti tako brzo jos ti se trbuh nije spustio, a ja kad se gledam cini mi se da je, a opet kad znam gledat druge curke u ta cini mi se da su njihovi fkt nize... 
    Kaj se tice pokreta curke, osjecam ih ful nisko pa po tome mislim da se spustila...
    Meni pupak nije izletio, ocito ni nece, samo se rupica rastegnula.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI