Curke jel koja primjetila da joj se trbuh poceo spustati i kako to osjecate?
Ja nisam osjetila spustanje al ima dana kad je full nisko i drugi dan ona gore, ja sad nezz do cega je to da jedan dan je gore drugi dan dole kao da me zajee 😂 il ako duze sijedim nabije se dole da nemogu hodati i onda preko noci se sve vrati u normalnu tako da ti iskreno nebi znala reci
Tako i meni isto... Evo danas je nisko, bas sam dragom rekla maloprije da kako mi danas nisko...
Curke jel koja primjetila da joj se trbuh poceo spustati i kako to osjecate?
Ja nisam osjetila spustanje al ima dana kad je full nisko i drugi dan ona gore, ja sad nezz do cega je to da jedan dan je gore drugi dan dole kao da me zajee 😂 il ako duze sijedim nabije se dole da nemogu hodati i onda preko noci se sve vrati u normalnu tako da ti iskreno nebi znala reci
Tako i meni isto… Evo danas je nisko, bas sam dragom rekla maloprije da kako mi danas nisko…
Pa mene moja cisto zaje,necu ni znati kad ide van kad je jednom dole jednom gore i to mi postalo normalno 😂
Super za sve bebace i preglede zenice… Drago mi je da je svima sve okej.. Ja sam se jutros hvalila kako me vise ne boli ono moje ali popodne su bolovi opet poceli pa sam sada odlucila da idem doktorici cim se vrati sa godisnjeg jer mi se cini kao da bi mi ovo moglo praviti probleme..
Dal ima kakva zamjena za nju da odes i prije?
Moj se trbuh samo mrvicu spustio, ni ne vidi se nego osjetim da mi je malo lakse disati. Ali beba se bas jako gura dolje tako da pretpostavljam da bi se mogao uskoro i malo vise spustiti
Moj se trbuh samo mrvicu spustio, ni ne vidi se nego osjetim da mi je malo lakse disati. Ali beba se bas jako gura dolje tako da pretpostavljam da bi se mogao uskoro i malo vise spustiti
Tako je i meni. Kuzim po disanju jer prije nisam imala zraka ako bi se naslonila na leda.
Super za sve bebace i preglede zenice… Drago mi je da je svima sve okej.. Ja sam se jutros hvalila kako me vise ne boli ono moje ali popodne su bolovi opet poceli pa sam sada odlucila da idem doktorici cim se vrati sa godisnjeg jer mi se cini kao da bi mi ovo moglo praviti probleme..
Joj ima ali ta doktorica je ful neprofesionalna i svi ju izbjegavaju jer ne radi dobro a realno koliko i moze dobro raditi kad pola posla odradi njena med sestra zato sto se doktorica nemoze sluziti jednom rukom. Prije sam ja bila kod nje upisana ali sam se prebacila jer je bila jako drska i bezobrazna prema meni kao i prema mnogim zenama. Mogla bih otici eventualno kod doktorice opce prakse ona je dobra ako mi ona moze pomoci oko toga.. Kako god vidjet cu da to sto prije rijesim.
Joj ima ali ta doktorica je ful neprofesionalna i svi ju izbjegavaju jer ne radi dobro a realno koliko i moze dobro raditi kad pola posla odradi njena med sestra zato sto se doktorica nemoze sluziti jednom rukom. Prije sam ja bila kod nje upisana ali sam se prebacila jer je bila jako drska i bezobrazna prema meni kao i prema mnogim zenama. Mogla bih otici eventualno kod doktorice opce prakse ona je dobra ako mi ona moze pomoci oko toga.. Kako god vidjet cu da to sto prije rijesim.
Pa i ota opce prakse bi trebala nesta znati pa odi pitat za svaki slucaj da se nepatis ako ne moras i da to rijesis
Evo i mene danas nakon pregleda, izvanrednog pregleda, tlak mi je ovih dana bio povisen 145/95 pa bi se snizio, pa bi opet se povisio i uglavnom tako se borim od jucer. A cim se povisi srce mi pocme lupati i pocela me panika hvatati. Uglavnom, za sve koje planiraju roditi na Merkuru..bila sam na pregledu direktno u rađaoni i moram priznati da svaka čast svim sestrama i doktorima tamo...rekli su da je danas bas posebna guzva, i je, trudnice su isle tamo kao na traci. Sestre su im dale da imaju vodu unutra dok su čekale na ulazak u box, svaka trudnica je imala torbu sa sobom sa stvarima, savjetovale su me iskusnije da dođeš u nekim šlapama ili japankama koje idu pod vodu (nisam pitala zasto) i haljine za porod dobiješ čim obaviš ctg (barem koliko sam ja vidjela) Poslije tog te šalju na klistir ako je sve za prirodan porod i nakon toga box. Kako sam imala i tu "srecu" cuti i tijek samog poroda, mi žene smo stvarno čuda. Uglavnom, još sam pod dojmom, bila sam tamo poprilično dugo, pišem možda i neshvatljivo ali želim reći da evo nisam cici mici tip osobe ali sestre i doktor koji je bio dežuran na Merkuru su odlični i ja koja nisam za porod bila sam se osjecala sigurno i smirili me. I mene i bebu jer moja beba je bila toliko aktivna tamo da mi nisu mogli obaviti ctg, a jos je bio aktivniji jer sam se i ja uplasila i radi tlaka i pregleda i slusanja poroda drugih zena...Uglavnom, beba je 35+2, 2850g i tlak je ok takav, moram ga kontrolirati vise i ako ode donji preko 100 javiti se u bolnicu..
Mene uopce nisu vag gledali, jos od vag ultrazvuka u prvom tromjesecju, a termin za 4 tj. Pa zato pitam, da vidim jel to ovisi o gin ili nemaru 🤔 al valjda gin ne voli cackat dolje ako nema potrebe 😐
Evo i mene danas nakon pregleda, izvanrednog pregleda, tlak mi je ovih dana bio povisen 145/95 pa bi se snizio, pa bi opet se povisio i uglavnom tako se borim od jucer. A cim se povisi srce mi pocme lupati i pocela me panika hvatati. Uglavnom, za sve koje planiraju roditi na Merkuru..bila sam na pregledu direktno u rađaoni i moram priznati da svaka čast svim sestrama i doktorima tamo…rekli su da je danas bas posebna guzva, i je, trudnice su isle tamo kao na traci. Sestre su im dale da imaju vodu unutra dok su čekale na ulazak u box, svaka trudnica je imala torbu sa sobom sa stvarima, savjetovale su me iskusnije da dođeš u nekim šlapama ili japankama koje idu pod vodu (nisam pitala zasto) i haljine za porod dobiješ čim obaviš ctg (barem koliko sam ja vidjela) Poslije tog te šalju na klistir ako je sve za prirodan porod i nakon toga box. Kako sam imala i tu "srecu" cuti i tijek samog poroda, mi žene smo stvarno čuda. Uglavnom, još sam pod dojmom, bila sam tamo poprilično dugo, pišem možda i neshvatljivo ali želim reći da evo nisam cici mici tip osobe ali sestre i doktor koji je bio dežuran na Merkuru su odlični i ja koja nisam za porod bila sam se osjecala sigurno i smirili me. I mene i bebu jer moja beba je bila toliko aktivna tamo da mi nisu mogli obaviti ctg, a jos je bio aktivniji jer sam se i ja uplasila i radi tlaka i pregleda i slusanja poroda drugih zena…Uglavnom, beba je 35+2, 2850g i tlak je ok takav, moram ga kontrolirati vise i ako ode donji preko 100 javiti se u bolnicu..
Zbog ceg ti visok tlak? Meni je skako zbog stresa i slanog i kave
Sortiraj odgovore
Najstariji