DijMar ja imam usku zdjelicu a prva beba mi je bila preko 4 kg i uz silne dripove nisam se otvarala a kamoli katapultirala bebu 🤣🤣 zavrsila na carski nakon puuuuno sati. Tako da odmah u bolnici pitaj kakvi su izgledi za vaginalni porod da se ne mucis kao ja.
Moja bebica je sad 1300 gr, u granicama za tt ali kaze gin da to jos nista ne znaci jer u zadnjih mjesec dana moze kao i prva beba puno napredovati i onda bi me direkt na carski stavili
Ejla curke! Nisam bila u stanju pratit sta se dogadja ovdje jer mi je dan grozan bio i jos je…uglavnom, nakon 4 sata sam napokon izasla od gin, od toga je bio pol sata ctg i pol sata pregled i uzv, a ostalo cekanje, a nakon toga me uhvatila migrena koju nisam imala 15 god! Zadnji put u 4.srednje…sta je najgore, kad sam sjela u auto, pocela mi je trnuti l.ruka i samo sam molila Boga da dodjem do doma…10ak min voznje, ali u tom stanju se cinilo ko vjecnost…glava me jos boli, popila sam Lekadol, lezala, drijemala, ali nije bas nes pomoglo…evo sad malo popusta i to dok ne lezim 😪
Inace je sve okej, p.voda je uredne kolicine, malac ima oko 2600g i bit ce veca beba, ali ova gin ne kaze da je to od mog pocetnog secera nego kako smo pricale je zakljucila da smo svi veliki 😅, a i zna mi roditelje tak da se uz usku zdjelicu i vecu bebu moram dobro spremiti zs porod 😬
Za 2 tj imam jos jednu kotrolu kod nje i onda dalje bolnica…cerviks je na 35mm, uloziva za vrsak prsta i nema vise bicikla…da ne izazivam sto ne treba…
A danas sam si nakon pregleda isplanirala soping i eto mi ga sad… 😞
Super za bebu 😊 moja je u 37 imala 3kg tako da je i moja veca al kaze dr da je to sve ok i da nisu mjere tocne ja se uvjek nadam da nece biti gigant jer ipak treba to progurat van 🤪 meci hladne obloge na vrat noge i ruke citala sam da to pomaze pa probaj
Ejla curke! Nisam bila u stanju pratit sta se dogadja ovdje jer mi je dan grozan bio i jos je…uglavnom, nakon 4 sata sam napokon izasla od gin, od toga je bio pol sata ctg i pol sata pregled i uzv, a ostalo cekanje, a nakon toga me uhvatila migrena koju nisam imala 15 god! Zadnji put u 4.srednje…sta je najgore, kad sam sjela u auto, pocela mi je trnuti l.ruka i samo sam molila Boga da dodjem do doma…10ak min voznje, ali u tom stanju se cinilo ko vjecnost…glava me jos boli, popila sam Lekadol, lezala, drijemala, ali nije bas nes pomoglo…evo sad malo popusta i to dok ne lezim 😪
Inace je sve okej, p.voda je uredne kolicine, malac ima oko 2600g i bit ce veca beba, ali ova gin ne kaze da je to od mog pocetnog secera nego kako smo pricale je zakljucila da smo svi veliki 😅, a i zna mi roditelje tak da se uz usku zdjelicu i vecu bebu moram dobro spremiti zs porod 😬
Za 2 tj imam jos jednu kotrolu kod nje i onda dalje bolnica…cerviks je na 35mm, uloziva za vrsak prsta i nema vise bicikla…da ne izazivam sto ne treba…
A danas sam si nakon pregleda isplanirala soping i eto mi ga sad… 😞
Sto se tice migrena razumijem te odvratne su.. Drzim fige da te prodje i da budes dobro.. Eto skinuli te sa bicikle a mislile smo da ces na porod biciklom 😜🤣
Evo i mene s pregleda danas. Curka je super, jako je nisko, toliko da kad me je prstima pregledavala da je izbjegavala bebinu glavicu Dakle i dalje je nisko, ali sve je u redu s njom. Sad je na nekih 1600g i ostale mjere su tu oko 31. tjedna, što je sve ok. Slušali smo i srčeko, tj. protok kroz pupčanu, baš je slatko bilo. Iiiii vidjeli smo da ima kosice iza na glavi, ma preslatko, sva sam ko pekmez bila.
Ja sam srećom i dalje zatvorena, uza sve napore što izvodim oko preseljenja. Nadam se da će tako i ostati još pokoji tjedan.
..
Što se tiče vaginalnog pregleda, mene svaki put prstima i ultrazvukom dolje gleda, baš zbog toga jer je nisko bebica pa provjerava cerviks.
Evo i mene s pregleda danas. Curka je super, jako je nisko, toliko da kad me je prstima pregledavala da je izbjegavala bebinu glavicuDakle i dalje je nisko, ali sve je u redu s njom. Sad je na nekih 1600g i ostale mjere su tu oko 31. tjedna, što je sve ok. Slušali smo i srčeko, tj. protok kroz pupčanu, baš je slatko bilo. Iiiii vidjeli smo da ima kosice iza na glavi, ma preslatko, sva sam ko pekmez bila.
Ja sam srećom i dalje zatvorena, uza sve napore što izvodim oko preseljenja. Nadam se da će tako i ostati još pokoji tjedan.
..
Što se tiče vaginalnog pregleda, mene svaki put prstima i ultrazvukom dolje gleda, baš zbog toga jer je nisko bebica pa provjerava cerviks.
☺️☺️☺️ Superr za bebaca 😍 ajme ja jedva cekam svoju da vidim i dal ima kosice to mi tako uzbudljivo, zajebavam muza da ce imat duge kose na mene a njemu muka od mojih kosa ☺️
Evo i mene s pregleda danas. Curka je super, jako je nisko, toliko da kad me je prstima pregledavala da je izbjegavala bebinu glavicuDakle i dalje je nisko, ali sve je u redu s njom. Sad je na nekih 1600g i ostale mjere su tu oko 31. tjedna, što je sve ok. Slušali smo i srčeko, tj. protok kroz pupčanu, baš je slatko bilo. Iiiii vidjeli smo da ima kosice iza na glavi, ma preslatko, sva sam ko pekmez bila.
..
☺️☺️☺️ Superr za bebaca 😍 ajme ja jedva cekam svoju da vidim i dal ima kosice to mi tako uzbudljivo, zajebavam muza da ce imat duge kose na mene a njemu muka od mojih kosa ☺️
Hahah vjerujem mu, i meni je muka od mojih kosa Posvuda je ima!
Curke jel koja primjetila da joj se trbuh poceo spustati i kako to osjecate?
..
Hahah vjerujem mu, i meni je muka od mojih kosaPosvuda je ima!
Ma i meni je od moje al ja ju volim, ja vec pola godine govorim kako se idem sisati i evo na kraju ni necu 😂😂 bit ce mi tesko uz bebicu prati ju a ne volim da je masna tako da cu ja na kraju sama s skarama rizati 😁
Curke jel koja primjetila da joj se trbuh poceo spustati i kako to osjecate?
Ja nisam osjetila spustanje al ima dana kad je full nisko i drugi dan ona gore, ja sad nezz do cega je to da jedan dan je gore drugi dan dole kao da me zajee 😂 il ako duze sijedim nabije se dole da nemogu hodati i onda preko noci se sve vrati u normalnu tako da ti iskreno nebi znala reci
Super za sve bebace i preglede zenice... Drago mi je da je svima sve okej.. Ja sam se jutros hvalila kako me vise ne boli ono moje ali popodne su bolovi opet poceli pa sam sada odlucila da idem doktorici cim se vrati sa godisnjeg jer mi se cini kao da bi mi ovo moglo praviti probleme..
Sortiraj odgovore
Najstariji