Bas steta sto toliko dugo cekate. Ocito je danas ludnica tamo. Jucer stvarno nije bilo tako, ja sam glatko prosla 😊 cijelo vrijeme je bilo cak i mjesta za sjesti, a kad au poceli pregledi ispraznila se cekaonica taj cas. Nadam se da ce tako biti i sljedeci ponedjeljak 😁
Eto mene napokon kuci s pregleda.. uzeli mi bris, na ctg-u nema trudova, cerviks i dalje na pola, i dalje uloziva za prst i kontrola za tjedan dana. mozete mislit kolika je guzva bila kad su Roki i sestra izmedju pacijentica trcali doslovno na wc.
Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti...
Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…
Moja se i dalje javlja ja istezanjem ili ti guzenjem al nema onih jakih udaraca ko sto je znala, al da je mirnija je, cak ju moraju za ctg buditi jer spava a na slatko ne reagira
Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…
Meni je ko da se usporio i gnijezdi se haha obicno se isteze polako i nesto ko da gura guzicom i trazi mjesta i tu i tamo me trkne da vidim zvijezde, a neku noc je cijelu noc bio luuud da nisam spavala
Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ja sam uzela u Mulleru, bili su na nekom popustu neki dan, sve to za bebice. Dim iskreno ne znam.
Sestra je jako zadovoljna s ručnicima iz Bennetona.
A tu pumpicu sam uzela u Bubamari 😊
Cure, jeli ijedna od vas koristi od vaselina za usne one nove kremice mozda? Bas me jako zanima kakve su i dali pomazu 😃
Ručnika imam dva iz ethereal (sada sam uzela onaj jedini što je 100x100, od prije imam mislim 90x90), jedan iz baby centra (s tim da treba doooobro paziti da je 100% pamuk, dobar dio im ima nekog elastina, sintetike ili šta već, ne kužim čemu) i jedan dobila nekad uz pelene-taj je stvarno malecki, možda 70x70 ili tak nešto, baš za malu bebu, kasnije ih se ne može umotati. Ovo su baš oni za bebe s kapuljačom. Naravno da se može dijete obrisati i normalnim ručnikom.
Termometar mi je super s tekućim kristalima. Moj je iz bubamare.
A ovo za nos na usisavač se zove aspirator, ima u dm-u (Nosi), svim baby trgovinama i nekim ljekarnama. Ja sam imala Arianna i bila sam zadovoljna, tak da budem opet to uzela
Sortiraj odgovore
Najstariji