Cao cure, i dalje sam tu i pratim vas redovno, pa rekoh da vam se javim. Danas sam bila na posljednjem UZV pregledu, za 7 dana mi je prvi ginekoloski pregled i prvi ctg, a danas sam 35+3 iiiii bas sam uzbudjena 🙈
Beba idealno napreduje hvala Bogu, otprilike ima 2770g, sto bi do kraja trebalo biti oko 3,5kg 💖
I da se nadovezem oko bebine aktivnosti, da je aktivna sve vrijeme, ja cak imam osjecaj da je sve aktivnija 😄
Pozdravljam vas sve, uzivam citajuci vas 🥰
Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…
Moja je danas 34t, i isto polako usporava. Prvo sam se uplašila ali npr danas je aktivnija nego jučer. I pokreti su vec drugaciji nego prije 2-3tj,sad kad se okrece me sve unutra boli
Ja sam isto punih 34t danas, ali tebi pise drugi termin 🤔
Zapravo ne vidim te na popisu…
Dodana sam jučer ili prekjučer… da,danas sam ravno 34t a termin je 25.9., od starta isti termin😊
Meni 24.9 🤔
Taman sam mislila napisat, 24. i 25.9. Ali to ovisi koja aplikacija ali kod doktorice mi je 25.9.
Curke koje su imale problem sa hemoroidima jeste koristile mozda faktu mast za njih u trudnoci? Mislim jel se smije.. Do sada me to moje nije boljelo ali sad vec 3 dana boli i bas smeta taj moj hemoroid(visuljak) ili sto god da je i mazem sa kantarion uljem vec danima i nista ne pomaze. Pa me zanima jel se smije ta mast pa ako smije da probam s njom koji dan.. Nemogu zvati doktoricu jer je na godisnjem..
Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…
Moja je danas 34t, i isto polako usporava. Prvo sam se uplašila ali npr danas je aktivnija nego jučer. I pokreti su vec drugaciji nego prije 2-3tj,sad kad se okrece me sve unutra boli
Ja sam isto punih 34t danas, ali tebi pise drugi termin 🤔
Zapravo ne vidim te na popisu…
Dodana sam jučer ili prekjučer… da,danas sam ravno 34t a termin je 25.9., od starta isti termin😊
Meni 24.9 🤔
Taman sam mislila napisat, 24. i 25.9. Ali to ovisi koja aplikacija ali kod doktorice mi je 25.9.
Meni svugdje ispada 24., ali bas da ce bit na datum, ne vjerujem 🤷🏼♀️
Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ja sam uzela u Mulleru, bili su na nekom popustu neki dan, sve to za bebice. Dim iskreno ne znam.
Sestra je jako zadovoljna s ručnicima iz Bennetona.
A tu pumpicu sam uzela u Bubamari 😊Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ručnika imam dva iz ethereal (sada sam uzela onaj jedini što je 100x100, od prije imam mislim 90x90), jedan iz baby centra (s tim da treba doooobro paziti da je 100% pamuk, dobar dio im ima nekog elastina, sintetike ili šta već, ne kužim čemu) i jedan dobila nekad uz pelene-taj je stvarno malecki, možda 70x70 ili tak nešto, baš za malu bebu, kasnije ih se ne može umotati. Ovo su baš oni za bebe s kapuljačom. Naravno da se može dijete obrisati i normalnim ručnikom.
Termometar mi je super s tekućim kristalima. Moj je iz bubamare.
A ovo za nos na usisavač se zove aspirator, ima u dm-u (Nosi), svim baby trgovinama i nekim ljekarnama. Ja sam imala Arianna i bila sam zadovoljna, tak da budem opet to uzela
Super, hvala vam 😊
Pocela sam lagano sa tim stvarim, imam cijeli popis i samo krizam. Jel ima jos taj popust u mulleru mozda?
Jos sutra he na popustu, imas u katalogu. 80x80, 60 kn

Baš mi je drago da sve imate samo dobre vijest s pregleda 🥰
Renata super za auto, sad kad se baciš u skitnju 😁
Manich, tu imaš uputu o lijeku. Pročitaj, pa odluči. Prema ovome što sam nabrzinu pročitala o trudnoći ja bi namazala kojo put ako te boli, a znaš da će ti pomoći
https://mediately.co/hr/drugs/Wh1lhacu0Ht7FjB8ShJb5hzY5ly/faktu-50-mg-10-mg-g-mast-za-rektum#indications
Moje dijete je nešto umorno danas, u 7:20 me uhvatio za prst i odveo do krevetića da ga stavim spavati 😱 tako da se veselim buđenju sutra u 5 ujutro 🙈

Baš mi je drago da sve imate samo dobre vijest s pregleda 🥰
Renata super za auto, sad kad se baciš u skitnju 😁
Manich, tu imaš uputu o lijeku. Pročitaj, pa odluči. Prema ovome što sam nabrzinu pročitala o trudnoći ja bi namazala kojo put ako te boli, a znaš da će ti pomoći
https://mediately.co/hr/drugs/Wh1lhacu0Ht7FjB8ShJb5hzY5ly/faktu-50-mg-10-mg-g-mast-za-rektum#indications
Moje dijete je nešto umorno danas, u 7:20 me uhvatio za prst i odveo do krevetića da ga stavim spavati 😱 tako da se veselim buđenju sutra u 5 ujutro 🙈
Ej hvala... Pa neznam ni sama kad ovo ne pomaze a dok doktorica ne dodje sa godisnjeg nemogu trazit bolji savjet.. Vidjet cu mozda veceras namazati pa ako vidim da pomaze mozda jos koji put samo da prestane boljeti jer je ful neugodno i za sjedit i za lezat.
Manich javim ti se na mail cim vremena uhvatim,ostalo mi tako kojesta pa ako nekome nesto treba bolje da se iskoristi nego da bacim steta bi bilo ☺
Sto se tice spavacice, kad dodes na pregled i kazu ti da ostajes u TA oblacis spavacicu u njoj ides u predradaonu i nakon toga na klizmu , poslije klizme na tusiranje i onda u radaonu meni je spavacica bila cista nakon klizme pa sam obukla nju nazad i nakon toga u radaonu....
Ocekivala sam hrpu krvi i ne znam cega pa sam kupila na piji u Os neku jeftinu spavacicu za 40 kuna i na kraju uopce nije bila krvava jer ti ju dignu kad bebaca stavljaju na rosa bila je samo znojna i smrdljiva od znoja jer nakon klizme se ne mazes s nicim a naravno napatis se i dobro uzojis u radaoni... tu spavacicu skidas tek nakon sto si 2 sata na odjelu kad te sestra vodi na kupanje i onda ju skines i to.je to, ja sam svoju spakirala sutradan mami da mi ju opere i ostavila sam si ju premda sam ju mislila bacit jet sam mislila da ce bit ne znam koliko prljava a na krajubje ostala jer ipak je uspomena na dan kad mi je stigao najdrazi decko na svijet a i da drugo ako Bog da u istom idem rodit 🥰 😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji