Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…
Moja je danas 34t, i isto polako usporava. Prvo sam se uplašila ali npr danas je aktivnija nego jučer. I pokreti su vec drugaciji nego prije 2-3tj,sad kad se okrece me sve unutra boli
Bas steta sto toliko dugo cekate. Ocito je danas ludnica tamo. Jucer stvarno nije bilo tako, ja sam glatko prosla 😊 cijelo vrijeme je bilo cak i mjesta za sjesti, a kad au poceli pregledi ispraznila se cekaonica taj cas. Nadam se da ce tako biti i sljedeci ponedjeljak 😁
Ja isto idem u ponedjeljak. Velis oko 9.30 - 10h da je oke? Ides solo ili s mužem? Ugl, eto, mozda se i vidimo ;)
Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…
Mi smo na 36+4 danas. Mala je i dalje luda ko šlapa. Iako se okrenula glavicom dolje i dalje je prilično aktivna. A posebno ako legnem na desi bok što joj izgleda nikako ne paše. Onda izbrojim sve zvijezde :)
Moja je danas 34t, i isto polako usporava. Prvo sam se uplašila ali npr danas je aktivnija nego jučer. I pokreti su vec drugaciji nego prije 2-3tj,sad kad se okrece me sve unutra boli
Ja sam isto punih 34t danas, ali tebi pise drugi termin 🤔
Zapravo ne vidim te na popisu...
Evo i nas s pregleda, cura ima 1300 g, ja zatvorena, plodna voda ok, mogu se kupati i imati odnose iako je to oprez na n-tu 🤣🤣
Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ja sam uzela u Mulleru, bili su na nekom popustu neki dan, sve to za bebice. Dim iskreno ne znam.
Sestra je jako zadovoljna s ručnicima iz Bennetona.
A tu pumpicu sam uzela u Bubamari 😊
Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ručnika imam dva iz ethereal (sada sam uzela onaj jedini što je 100x100, od prije imam mislim 90x90), jedan iz baby centra (s tim da treba doooobro paziti da je 100% pamuk, dobar dio im ima nekog elastina, sintetike ili šta već, ne kužim čemu) i jedan dobila nekad uz pelene-taj je stvarno malecki, možda 70x70 ili tak nešto, baš za malu bebu, kasnije ih se ne može umotati. Ovo su baš oni za bebe s kapuljačom. Naravno da se može dijete obrisati i normalnim ručnikom.
Termometar mi je super s tekućim kristalima. Moj je iz bubamare.
A ovo za nos na usisavač se zove aspirator, ima u dm-u (Nosi), svim baby trgovinama i nekim ljekarnama. Ja sam imala Arianna i bila sam zadovoljna, tak da budem opet to uzela
Super, hvala vam 😊
Pocela sam lagano sa tim stvarim, imam cijeli popis i samo krizam. Jel ima jos taj popust u mulleru mozda?
Zapravo ne vidim te na popisu…
Dodana sam jučer ili prekjučer... da,danas sam ravno 34t a termin je 25.9., od starta isti termin😊
Ja sam uzela u Mulleru, bili su na nekom popustu neki dan, sve to za bebice. Dim iskreno ne znam.
Sestra je jako zadovoljna s ručnicima iz Bennetona.
A tu pumpicu sam uzela u Bubamari 😊Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ručnika imam dva iz ethereal (sada sam uzela onaj jedini što je 100x100, od prije imam mislim 90x90), jedan iz baby centra (s tim da treba doooobro paziti da je 100% pamuk, dobar dio im ima nekog elastina, sintetike ili šta već, ne kužim čemu) i jedan dobila nekad uz pelene-taj je stvarno malecki, možda 70x70 ili tak nešto, baš za malu bebu, kasnije ih se ne može umotati. Ovo su baš oni za bebe s kapuljačom. Naravno da se može dijete obrisati i normalnim ručnikom.
Termometar mi je super s tekućim kristalima. Moj je iz bubamare.
A ovo za nos na usisavač se zove aspirator, ima u dm-u (Nosi), svim baby trgovinama i nekim ljekarnama. Ja sam imala Arianna i bila sam zadovoljna, tak da budem opet to uzela
Super, hvala vam 😊
Pocela sam lagano sa tim stvarim, imam cijeli popis i samo krizam. Jel ima jos taj popust u mulleru mozda?
Ne znam, ja sam slučajno naletila na to. Ali možeš se registrirati na njihovoj stranici za neki njihov mojabeba program i za početak dobiješ kupon sa 15% popusta na baby asortiman 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji